Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bugün psikiatri de kontrolum vardı .ilaç dozunu yarıya dusürdü 1 hafta sonrada biraktiracak.doğum korkumdan bahsettim iyi şeyler düşün diyor aynanın karşısına geç hersey iyi olacak başaracam diye kendi kendine konuş diyor.pozitif konuşmaları biryere yaz diyör. Bunu ancak beynine sen ogretebilirsin diyor.olumsuz birsey olma ihtimali binde bir ise sen geri kalan olumlu olma ihtimali binde 999 u düşünmuyorsun diyor.birsey olsa bile başında birsürü doktor var onlar senin için orda diyor.carpinti olursa ilaç yaparlar diyor.sen olumsuz düşündüğün için beynin olumsuz birsey varmış gibi algılayıp alarm veriyor diyor
Aynen öyle. Bizimde bildiğimiz ama bir türlü ikna olamadığımız cümleler bunlar. O olumlu cümleleri sürekli tekrar etmek faydalı aslında. Biz farkına varmasakta bilinçaltımıza öyle yerleşiyor çünkü bir süre sonra.
Doğuma da az kaldı, Allahın izniyle en azından hamileliğin verdiği sıkıntılar eksilir üzerinden. Hareketler vs herşey kısıtlanıyor ve bu da son zamanlarda etkiliyor bizi. Allah yardımcımız olsun insallah.
Ya kizlar su rahim ama ust tarafi az yukari idrarlim varnis gibi dolu ama yok böke tuhaf sanki ordamis bebek dolu hizzi iltihapmi yoksa su plasentanin yuzunden bebek asadami ordami ama baya asada izaman ya agri degil dolu hizzi yani
Benim bebiş aşağıya dayamış kafasını. Dr vajinanın üstündeki kemik varya, oraya da sürdü jel ve hemen iç kısmına doğru bastıra bastıra baktı detaylı usg.de. çoğu kişide oluyor böyle sıkıntı yapma dedi. Benimde idrar hissi geceleri sinirimi bozuyor. Ayrıca karnımda ve kasıklarımda sancı oluyor. Oturmak kalkmak yatmak dönmek herşey acı veriyor o sancı anlarında.

Aynen öyle. Bizimde bildiğimiz ama bir türlü ikna olamadığımız cümleler bunlar. O olumlu cümleleri sürekli tekrar etmek faydalı aslında. Biz farkına varmasakta bilinçaltımıza öyle yerleşiyor çünkü bir süre sonra.
Doğuma da az kaldı, Allahın izniyle en azından hamileliğin verdiği sıkıntılar eksilir üzerinden. Hareketler vs herşey kısıtlanıyor ve bu da son zamanlarda etkiliyor bizi. Allah yardımcımız olsun insallah.

Benim bebiş aşağıya dayamış kafasını. Dr vajinanın üstündeki kemik varya, oraya da sürdü jel ve hemen iç kısmına doğru bastıra bastıra baktı detaylı usg.de. çoğu kişide oluyor böyle sıkıntı yapma dedi. Benimde idrar hissi geceleri sinirimi bozuyor. Ayrıca karnımda ve kasıklarımda sancı oluyor. Oturmak kalkmak yatmak dönmek herşey acı veriyor o sancı anlarında.
Evet ya suan varya titrim elim ayagim kalbimm hizli atio vede daraldi yureyim ayagi bile kalkamiommm kizlarr panikte ediom aui mefess alamiyacammm daraldimmm yureyimmmm

F Fatmae20 burdayım canım bebek sağolsun gittikçe anamı aglatma derdinde bende kendi dedimde kavrulup gidiyoruz sen ne alemdesin nasıl gidiyo

Suan daraliom.nefes alabiliommu bilmiommu bilmiom yureyim sikisior yaaa öle hizli atmio suan ama daralioo
Benim o.sıkıntım hiç geçmedi üstüne bide bogazim in takıntısı iyice bunaldim. Sende takma panik atak işte defolup gelip yoklayıp gidiyo bizi birakamadi bi inatla ustumuzde telefonu al eline hemen gir nete o.anda bişeyler yap yada.gözlerini kapat kucaginda kızını hayal et:anne:

Benim o.sıkıntım hiç geçmedi üstüne bide bogazim in takıntısı iyice bunaldim. Sende takma panik atak işte defolup gelip yoklayıp gidiyo bizi birakamadi bi inatla ustumuzde telefonu al eline hemen gir nete o.anda bişeyler yap yada.gözlerini kapat kucaginda kızını hayal et:anne:
Ya valla yureyim Aa daralioo gecmedideee derin nefes alamiom o sekil cnm bogazimda degilde bademciklerin oldugu yerde 1 senedir yakin sislik var kenari kirmizj gecmio bilmiorlarda ne

Ya valla yureyim Aa daralioo gecmedideee derin nefes alamiom o sekil cnm bogazimda degilde bademciklerin oldugu yerde 1 senedir yakin sislik var kenari kirmizj gecmio bilmiorlarda ne
Allah allah hiç ultrason ile bakmadilarmi girtlaktan gelen bişey mi bende çok takıntı yaptım ya yediklerim bogazimda takilarak gidiyo yada kalıyo kenarda kıyıda köşede acayip uyuz oluyorum

Allah allah hiç ultrason ile bakmadilarmi girtlaktan gelen bişey mi bende çok takıntı yaptım ya yediklerim bogazimda takilarak gidiyo yada kalıyo kenarda kıyıda köşede acayip uyuz oluyorum
Yok bakmadilar ya bi glstercem ins bakalim hayirlisi ya Rabbim var korkmayalim

Omas Omas bendede aynisi oluor bogazimda sanki birsey duruo bulanio bogazdan bulanik gelio balgam kesin geniz balgami bence agzimi acsam migdem bulanio gercekten

Uyuyor kizlar galiba ben uyuyamiom hep böle gececi niye bilmiom
Gunaydın canım ben dun 11de uyudm gece Bı iki kez uyandm ama cok sukur korkarak falan degil tedirginlik var tabi daha bunada sukur diyecez. Sen pasıflora suru bu hıc denedn mı iki kasık uyumadan bır saat once içsen Belkı sana ıyı gelir sakınlesıp uyursun

Omas Omas bendede aynisi oluor bogazimda sanki birsey duruo bulanio bogazdan bulanik gelio balgam kesin geniz balgami bence agzimi acsam migdem bulanio gercekten
Kizlar o bogazda ki balgam bende de var bogazda gıcıklık verıyor bazen kuruyor ozellıkle uyannca uykudan Yanı grip falanda deglm Yanı hamılelkten dolayımı ister istemez ınsan onuda kafaya takıyorsun

Yok bakmadilar ya bi glstercem ins bakalim hayirlisi ya Rabbim var korkmayalim
Kizlar sız hastane ortamından rahatsız olmuyormusnz ben cok tedirgin oluyrm ozellıkle nst odasından gecnce dra fazla gıtmedm bu hamileligmde Bı 7,haftada gıttm bırde 15,haftada cinsiyet ıcın gittim dedı bır ay sonra gel ama ben 24de gıdecm rapor almak ıcın. Bu ucuncu hamılelık dıye daha tecrübe artmıs. Cogu tahlilde yapmadım.

Canlar daha uyanan yokmu herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar olsun yapılan dualar ibadetler kabul etsin Rabbim şafi isminin hürmetine bizlere şifa versin

Kızlar merhaba. Hayırlı Cumalarımız olsun inşallah. Allah dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin, sağlık ferahlık, huzur, bolluk ve bereket versin inşallah.
Ben yarın dönücem eve inşallah. O yüzden pek sık bakamıyorum özellikle geceleri.. şimdide kurban kesiyor kp. Onla uğraşıyorlar bende içerde biraz oturup biraz mutfak topluyorum. Sabah saatlerinde çarpıntım daha çok oluyor.
F Fatmae20 canım nasıl oldun? O yaşadığın klasik panik atak nöbeti. Bi bırakmadı yakamızı. Her defasında farklı şekilde yoklamayı başarıyor. Ama Allah büyük, başedicez bununla. Şimdiye kadar ettik iyi ya da kötü, şimdiden sonra da başarıcaz inşallah bizde kurtulucaz.

Canlar daha uyanan yokmu herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar olsun yapılan dualar ibadetler kabul etsin Rabbim şafi isminin hürmetine bizlere şifa versin
Aminn canım Allah dualarımızı kabul eylesin Cuma hürmetine inşallah.

Back
X