Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bebis için çok sevindim inşallah senin.sorunlarında çözülür üzülme
Sağol canım. Yarın bir daha gideyimde hayırlısıyla atlatırız inşallah bu dönemleride.
Sana aralığın kaçına gün vermişti dr.?
Cnm cok sevindim seninde birsey yok merak etme eh batma ne dior bu agrilar normalmismi rahim agzini baktilsrmi peki diordunya

Evet hamileligun tadini cikaramioz ins ama digumdan sonra kizimizin tadi cikacak lohasaliyi cinaracam ins
Benim ufak tefek sorunlarım vardı hamilelikten öncede. Hatta bu sebeplerle psikiyatrik ilaç dahil hiçbişey kullanmak istemiyodum. O yüzden en azından uygun bir tedavi felan verse bu mide sorunlarım düzelse.. nefes darlığına yapcak bişey yok zaten, omas da böyle daralarak gitti. Mis gibi doğumunu yaptı geldi su gibiydi.. Allah bizlere de çook kolay doğumlar versin inşallah sağlıcakla.

Herşeyden evvel rahim ağzı uzunluğunu ölçtü, 34 mm. Normal herşey. Devletteki dr bebeğin kafası aşağı dayalı dedi felan korkutmuştu. Bebeğin kafası altta ama öyle dayamak vs yokmuş, erken doğum belirtisi vs yok korkma dedi. Şükürler olsun. O batmalar, elektrik çarpmasına benzer anlık şeyler felan hepsini söyledim, yarın tahlillerden sonra tekrar konuşalım belli olsun dedi.

Kizlar kontrolden geldim şimdi. Bebek iyiybenimde ameliyat öncesi hazırlıklar yapıldı anestezi doktoru gördü kan idrar verdim hayırlısıyla haftaya cuma insallah doğum olacak

Kizlar kontrolden geldim şimdi. Bebek iyiybenimde ameliyat öncesi hazırlıklar yapıldı anestezi doktoru gördü kan idrar verdim hayırlısıyla haftaya cuma insallah doğum olacak
Ayyy 1 haftacık mı kaldııı.. ne güzel ya. Allahım sağ salim versin kucağına canım.

I ilknurdem canım bir de bişey sorucam sana, bebeğin kilosu ne kadar şuan söyledimi doktorun? Bunu en yakın arkadaşım için soruyorum. Dr canını sıkmış taktı kafayı.

Şuan sinirlerim çok bozuldu ya doktordan geldim ultrason çekmedi doktor el ile muayene etti bana dediki sende çok fazla kansızlık var dedi tiroit yok dedi eşim daha adam konuşurken demezmi hocam açıkçası ben psikolojik diyorum ya be adam sen bi sus ya adam bir sürü kan testi istedi kan verdik işte yarın sonuç cikicak beni tekrardan KBB ya yonlendirdi yutakta da bozukluk yutma güçlüğü iltihap vs.gibi birsürü şey saydı ultrasonografi çekilsin dedi çıktık ordan o sinirle göğüs hastalıklarına girmedim biliyomusunuz randevum olmasina ragmen gözlerim dolu dolu biran önce içimdeki o sinirle arabaya bindim beni eve bırak dedim esime o da hala bak aşkım ben demiştim sıkma canını bak doktor dedi bişey yok ya bırak adam bi baksin tiroite yani bu kadar mı hersey psikolijik vallahi bezdim

Şuan sinirlerim çok bozuldu ya doktordan geldim ultrason çekmedi doktor el ile muayene etti bana dediki sende çok fazla kansızlık var dedi tiroit yok dedi eşim daha adam konuşurken demezmi hocam açıkçası ben psikolojik diyorum ya be adam sen bi sus ya adam bir sürü kan testi istedi kan verdik işte yarın sonuç cikicak beni tekrardan KBB ya yonlendirdi yutakta da bozukluk yutma güçlüğü iltihap vs.gibi birsürü şey saydı ultrasonografi çekilsin dedi çıktık ordan o sinirle göğüs hastalıklarına girmedim biliyomusunuz randevum olmasina ragmen gözlerim dolu dolu biran önce içimdeki o sinirle arabaya bindim beni eve bırak dedim esime o da hala bak aşkım ben demiştim sıkma canını bak doktor dedi bişey yok ya bırak adam bi baksin tiroite yani bu kadar mı hersey psikolijik vallahi bezdim
Niye karisir bu adamlar anlamiom

Sağol canım. Yarın bir daha gideyimde hayırlısıyla atlatırız inşallah bu dönemleride.
Sana aralığın kaçına gün vermişti dr.?

Benim ufak tefek sorunlarım vardı hamilelikten öncede. Hatta bu sebeplerle psikiyatrik ilaç dahil hiçbişey kullanmak istemiyodum. O yüzden en azından uygun bir tedavi felan verse bu mide sorunlarım düzelse.. nefes darlığına yapcak bişey yok zaten, omas da böyle daralarak gitti. Mis gibi doğumunu yaptı geldi su gibiydi.. Allah bizlere de çook kolay doğumlar versin inşallah sağlıcakla.

Herşeyden evvel rahim ağzı uzunluğunu ölçtü, 34 mm. Normal herşey. Devletteki dr bebeğin kafası aşağı dayalı dedi felan korkutmuştu. Bebeğin kafası altta ama öyle dayamak vs yokmuş, erken doğum belirtisi vs yok korkma dedi. Şükürler olsun. O batmalar, elektrik çarpmasına benzer anlık şeyler felan hepsini söyledim, yarın tahlillerden sonra tekrar konuşalım belli olsun dedi.
Neguzel iate ben sordum biz glremeyiz erken belirti falan dediydi gecen
Nasil ultersondan ölcu deme rahim seyi

En iyisi arkadasinla veya kendin gideceksin adamlar anlamiyorlar

En iyisi arkadasinla veya kendin gideceksin adamlar anlamiyorlar
Iste benim problemim eşim olmadan hicbirsey yapamıyor olmam biraz sıkıntili bir eşim var kendisi eskiye dünyaya hükümdar olmaz gibi bi hayat yaşadığı için kapı önündeki markete bile kendi götürüyor sonra herseye psikolojik diyolar :halay::rolleyes::KK71:

Canim bebek 2850 gr
Teşekkürler canım cevap için. Maşallah minikime:)
Arkadaşım 35.haftayı doldurdu. Bebiş 2,5 kiloymuş. Dr az ye demiş, bu gidişle sezeryan olursun felan demiş. İlki normaldi, şimdiye kadar hep normal dedi dr.larda. baya konuştuk, netten gebelik haftasına göre kilo ölçümlerini gönderdim, bi nebze rahatladı, özele geçicekmiş doğumda da.
Neguzel iate ben sordum biz glremeyiz erken belirti falan dediydi gecen
Nasil ultersondan ölcu deme rahim seyi
Rahim ağzı uzunluğu önemli canım. Kısa olduğunda dikiş felan atılıyo, ilaç iğne veriliyor. Öyle bişey olsa dr.un söylerdi bence. Karından ölçtü zaten.

Iste benim problemim eşim olmadan hicbirsey yapamıyor olmam biraz sıkıntili bir eşim var kendisi eskiye dünyaya hükümdar olmaz gibi bi hayat yaşadığı için kapı önündeki markete bile kendi götürüyor sonra herseye psikolojik diyolar :halay::rolleyes::KK71:
Benim eşimde ben daha gitmeden başlıyo söylenmeye. Sen git dr.a ama ben psikolojik olduğunu düşünüyorum vs vs vs. Hiç bitmiyo söylenmeleri ya. Yaşamadan anlamazlarrrr.
.. ama üzüldüm göğüse girmediğine kuzum ya, onca zaman bekledin. Boğazındaki o takılma hissi psikolojik olabilir bende diyorum ama göstermeden rahatlayamıyor ki insan. En azından gerçekten öyle olduğunu bilip umursamıcaksın. Bu şekilde hep içinde kuşku kalkıyor çok iyi biliyorum.
.. yarın tekrar gittiğinde görünücek misin göğüs dr.na?
.. bu arada elle muayene edip kansızlığı anlıyolar mı bilmiyorum ama o takılmaya sebep olan şeyi çoğunlukla görüyorlar. Polip vs olabiliyor mesela anlatmıştım daha önce. Kv ile ilgili olanı. Ama işte öyle durumlarda da filmden önce anlaşılabiliyor. Bende dr.a gidip bişey olmadığını suanki muayenen gibi bir muayeneden geçince öğrendim. Bir süre sonra da geçti o his.

y4zy4qmurum y4zy4qmurum Ya sorma yemin ederim ayağımi vursam yakinda psikolojiktir aşkım dicek Hayır madem rahatsız oluyosun bırak ben gidim yok ya heryere kendi götürüyo içeri kadar giriyo doktorun yanına kadar ya o bişey değil bi gün belinde ki silahla beni doktoru vuracak:temizlik: yok gösteremem ki tekrar randevu almam lazım randevusuz hasta kabul etmiyo göğüs hastalıkları bölümü çok yoğun şansıma işte bakalim sonra gizliden yapabilirsem akciğer filmi çok istiyorum KBB ya gidicem ama bu sefer başka doktora gidip ultrason cektircem inşallah, kız psikolojik de yani makarna pirinç bile takiliyo normalmi:KK53: bu arada senin adına çok sevindim okudum şimdi de maşallah durumuna ayrıca o yemek yiyememe hep nefes alamadığındanmi yemiyosun?.. ben nefes alamiyodum yiyince ondan aç geziyodum

Back
X