Aii hadi ins cnm ya insCanm ben 18+4 um belki dogmdan sonra hıc gerek kalmaz psıkytrse o dogmla beraber ustmzden atarız
Siz 2li test mest yaptirdinizmi kimler yaptirdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aii hadi ins cnm ya insCanm ben 18+4 um belki dogmdan sonra hıc gerek kalmaz psıkytrse o dogmla beraber ustmzden atarız
Sağol canım. Yarın bir daha gideyimde hayırlısıyla atlatırız inşallah bu dönemleride.Bebis için çok sevindim inşallah senin.sorunlarında çözülür üzülme
Benim ufak tefek sorunlarım vardı hamilelikten öncede. Hatta bu sebeplerle psikiyatrik ilaç dahil hiçbişey kullanmak istemiyodum. O yüzden en azından uygun bir tedavi felan verse bu mide sorunlarım düzelse.. nefes darlığına yapcak bişey yok zaten, omas da böyle daralarak gitti. Mis gibi doğumunu yaptı geldi su gibiydi.. Allah bizlere de çook kolay doğumlar versin inşallah sağlıcakla.Cnm cok sevindim seninde birsey yok merak etme eh batma ne dior bu agrilar normalmismi rahim agzini baktilsrmi peki diordunya
Evet hamileligun tadini cikaramioz ins ama digumdan sonra kizimizin tadi cikacak lohasaliyi cinaracam ins
Ben hepsini yaptırdım 2 li 3 lu şeker yüklemeAii hadi ins cnm ya ins
Ayyy 1 haftacık mı kaldııı.. ne güzel ya. Allahım sağ salim versin kucağına canım.Kizlar kontrolden geldim şimdi. Bebek iyiybenimde ameliyat öncesi hazırlıklar yapıldı anestezi doktoru gördü kan idrar verdim hayırlısıyla haftaya cuma insallah doğum olacak
Niye karisir bu adamlar anlamiomŞuan sinirlerim çok bozuldu ya doktordan geldim ultrason çekmedi doktor el ile muayene etti bana dediki sende çok fazla kansızlık var dedi tiroit yok dedi eşim daha adam konuşurken demezmi hocam açıkçası ben psikolojik diyorum ya be adam sen bi sus ya adam bir sürü kan testi istedi kan verdik işte yarın sonuç cikicak beni tekrardan KBB ya yonlendirdi yutakta da bozukluk yutma güçlüğü iltihap vs.gibi birsürü şey saydı ultrasonografi çekilsin dedi çıktık ordan o sinirle göğüs hastalıklarına girmedim biliyomusunuz randevum olmasina ragmen gözlerim dolu dolu biran önce içimdeki o sinirle arabaya bindim beni eve bırak dedim esime o da hala bak aşkım ben demiştim sıkma canını bak doktor dedi bişey yok ya bırak adam bi baksin tiroite yani bu kadar mı hersey psikolijik vallahi bezdim
Masallah kuzumaCanim bebek 2850 gr
Neguzel iate ben sordum biz glremeyiz erken belirti falan dediydi gecenSağol canım. Yarın bir daha gideyimde hayırlısıyla atlatırız inşallah bu dönemleride.
Sana aralığın kaçına gün vermişti dr.?
Benim ufak tefek sorunlarım vardı hamilelikten öncede. Hatta bu sebeplerle psikiyatrik ilaç dahil hiçbişey kullanmak istemiyodum. O yüzden en azından uygun bir tedavi felan verse bu mide sorunlarım düzelse.. nefes darlığına yapcak bişey yok zaten, omas da böyle daralarak gitti. Mis gibi doğumunu yaptı geldi su gibiydi.. Allah bizlere de çook kolay doğumlar versin inşallah sağlıcakla.
Herşeyden evvel rahim ağzı uzunluğunu ölçtü, 34 mm. Normal herşey. Devletteki dr bebeğin kafası aşağı dayalı dedi felan korkutmuştu. Bebeğin kafası altta ama öyle dayamak vs yokmuş, erken doğum belirtisi vs yok korkma dedi. Şükürler olsun. O batmalar, elektrik çarpmasına benzer anlık şeyler felan hepsini söyledim, yarın tahlillerden sonra tekrar konuşalım belli olsun dedi.
En iyisi arkadasinla veya kendin gideceksin adamlar anlamiyorlarŞuan sinirlerim çok bozuldu ya doktordan geldim ultrason çekmedi doktor el ile muayene etti bana dediki sende çok fazla kansızlık var dedi tiroit yok dedi eşim daha adam konuşurken demezmi hocam açıkçası ben psikolojik diyorum ya be adam sen bi sus ya adam bir sürü kan testi istedi kan verdik işte yarın sonuç cikicak beni tekrardan KBB ya yonlendirdi yutakta da bozukluk yutma güçlüğü iltihap vs.gibi birsürü şey saydı ultrasonografi çekilsin dedi çıktık ordan o sinirle göğüs hastalıklarına girmedim biliyomusunuz randevum olmasina ragmen gözlerim dolu dolu biran önce içimdeki o sinirle arabaya bindim beni eve bırak dedim esime o da hala bak aşkım ben demiştim sıkma canını bak doktor dedi bişey yok ya bırak adam bi baksin tiroite yani bu kadar mı hersey psikolijik vallahi bezdim
Benden sonra doğuma en yakın yaz yağmuru sonra da sen mi varsın canimMasallah kuzuma
Bilmiomki 20 haftalikkim iste cok sukut Allahim obur arkadas kacBenden sonra doğuma en yakın yaz yağmuru sonra da sen mi varsın canim
Iste benim problemim eşim olmadan hicbirsey yapamıyor olmam biraz sıkıntili bir eşim var kendisi eskiye dünyaya hükümdar olmaz gibi bi hayat yaşadığı için kapı önündeki markete bile kendi götürüyor sonra herseye psikolojik diyolarEn iyisi arkadasinla veya kendin gideceksin adamlar anlamiyorlar
O da 26 haftalikBilmiomki 20 haftalikkim iste cok sukut Allahim obur arkadas kac
Ben ilk ikı hamilelgmde tum testleri yaptırdım ama bu ucuncu de hıc yaptrmadmAii hadi ins cnm ya ins
Teşekkürler canım cevap için. Maşallah minikime:)Canim bebek 2850 gr
Rahim ağzı uzunluğu önemli canım. Kısa olduğunda dikiş felan atılıyo, ilaç iğne veriliyor. Öyle bişey olsa dr.un söylerdi bence. Karından ölçtü zaten.Neguzel iate ben sordum biz glremeyiz erken belirti falan dediydi gecen
Nasil ultersondan ölcu deme rahim seyi
Benim eşimde ben daha gitmeden başlıyo söylenmeye. Sen git dr.a ama ben psikolojik olduğunu düşünüyorum vs vs vs. Hiç bitmiyo söylenmeleri ya. Yaşamadan anlamazlarrrr.Iste benim problemim eşim olmadan hicbirsey yapamıyor olmam biraz sıkıntili bir eşim var kendisi eskiye dünyaya hükümdar olmaz gibi bi hayat yaşadığı için kapı önündeki markete bile kendi götürüyor sonra herseye psikolojik diyolar![]()