- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
Bismillahhh silah derkeny4zy4qmurum Ya sorma yemin ederim ayağımi vursam yakinda psikolojiktir aşkım dicek Hayır madem rahatsız oluyosun bırak ben gidim yok ya heryere kendi götürüyo içeri kadar giriyo doktorun yanına kadar ya o bişey değil bi gün belinde ki silahla beni doktoru vuracak
yok gösteremem ki tekrar randevu almam lazım randevusuz hasta kabul etmiyo göğüs hastalıkları bölümü çok yoğun şansıma işte bakalim sonra gizliden yapabilirsem akciğer filmi çok istiyorum KBB ya gidicem ama bu sefer başka doktora gidip ultrason cektircem inşallah, kız psikolojik de yani makarna pirinç bile takiliyo normalmi
bu arada senin adına çok sevindim okudum şimdi de maşallah durumuna ayrıca o yemek yiyememe hep nefes alamadığındanmi yemiyosun?.. ben nefes alamiyodum yiyince ondan aç geziyodum

Makarna pirinç felan hak getire :)) özellikle nohut fasulye ppatlamış mısır.. suan halen oluyor ara ara. Bu ara bişeyleri tam yutacakken engel oluyorum kendime, sağa sola takılcak gibi oluyor iki saat uğraşıyorum gittiği yerden geri çıkarmak için. bu derece yani.

Evet kalbim küt küt başlıyo sofrada, 2 lokma yiyemeden geri kalkıyorum nefesim yetmiyor. Şişkinlik gibi değilde bildiğin dolgunluk oluyor midemde karnımda. Sanki patlıcak gibi hissediyorum geri kalkıyorum sofradan. Zaten o halde yersem kalktığımda ceremesini çekiyorum. Hemen doğum geliyor aklıma, o gündde böyle olursa ben nasıl dayanırım bu hantallıkla diye..