NormLmi bu sertlesmeler Nsil anlion yok cnm ya gecsin zaman böle daha stressli ya ins vaktinde gelirler ama iste kesin sakinlestirici alSor bakalım. Umarım tatmin edici bir cevap alabilirsin.
Bende sertleşmeler çok olmaya başladı ya.. hem zaman geçsin istiyorum hem de geçtikce geriliyorum.
Bende arastırdım bi kere, bu forumda da açılmış epiduralle ilgili topik. Ama çok hoşuma gitmedi sonuçlar, beni rahatlatmadı o yüzden arastırmıyorum. İlkinde onca zorluğa rağmen epiduralsiz aldım kucagıma. Bunda inşallah Allah kolay doğum nasip eder baska bişeye gerek kalmadan.NormLmi bu sertlesmeler Nsil anlion yok cnm ya gecsin zaman böle daha stressli ya ins vaktinde gelirler ama iste kesin sakinlestirici al
Epedural icin video dinledim turkiyede cogu kisi dior kadin doktoru anestezici yNlis bilgiler verilio dio öle sakat kalma falan yok dior cunku sinire deymioruz diyo bide cok bilgili kisiler ypio diyo cok iyi konustu ben rahatladim
Negibi olumsuz biliom.bas agrisi tansion dusuormus ama kolunda serum varya vuruyorlarmis yok cnm ben doktor konstu youtubedan 3 dakikalik baya iyi yani vede cok kisi sezaryanla olan mecbur olcak onu bende önce bi bakim.dayanirsam ama.önce dua icin sanciyi katlancam bak bana böle sey lazim rahatlatici sende cekmisin ama agriyi agridan ölmedin benim aklimda agridan ölursem diye ama agridan ölunmuo.dio agri herzaman cektigimiz sey degilmi ya bide kaderdr ne varsa bunu bilemeyizli ama dua icin bende bekliyecem.hemen vurdurmiyacam cook dua edecem sende.bize etBende arastırdım bi kere, bu forumda da açılmış epiduralle ilgili topik. Ama çok hoşuma gitmedi sonuçlar, beni rahatlatmadı o yüzden arastırmıyorum. İlkinde onca zorluğa rağmen epiduralsiz aldım kucagıma. Bunda inşallah Allah kolay doğum nasip eder baska bişeye gerek kalmadan.
Zamanı gelince gidişata göre bir karar veririm bakalım hayırlısı
Panik atagın olmamasına sevindim kulak burun bogaza gorun bır ılaccc bır sprey muhakkak vermesi lazımkı rahatlayasın sıcak sıvı seyler tuketmedigim bogazna iyi gelir eger dra gittin se bısey demedıyse baska dra gıt senın bellı ki fizikselBildiğim kadarıyla panik atağım yok, geceleri omuz ağrısından uyuyamıyorum şuan sol tarafım ağrıyor ve üzerine yatınca bıçak saplanıyo gece uykuları haram oldu resmen, son kaburga kemiklerim bile ağrıyor, nefes aldıkçada acı hissediyorum, evdeyim sürekli aslında üşütecek bi durumumda yok
Gunaydin selam sukur iyidi simdiliiGunaydın kızlar bugun naslsnz geceniz nasl gecti
Gunaydın kızlar bugun naslsnz geceniz nasl gecti
Beni en çok çevremdekiler etkiliyor. Eşimin kuzeni benden 2 ay önce doğum yapmıştı. Annesi kantine inince epidurali taktırmış kız. Bel ağrısı yaşadı bir süre, suan nasıl bilmiyorum. Annesi sanki felaket olmuş gibi anlatıyor, taktırma felç edebilir, belin sakat kalabilir vs. Yahu sadece normal doğumda uygulanan bişey olsa anlayış göstericem ama sezaryende de kullanılıyor. Kalkıpta doktora sezaryende epidural yapmayın mı dicez... Olcağı varsa Allah korusun her türlü olur zaten.Negibi olumsuz biliom.bas agrisi tansion dusuormus ama kolunda serum varya vuruyorlarmis yok cnm ben doktor konstu youtubedan 3 dakikalik baya iyi yani vede cok kisi sezaryanla olan mecbur olcak onu bende önce bi bakim.dayanirsam ama.önce dua icin sanciyi katlancam bak bana böle sey lazim rahatlatici sende cekmisin ama agriyi agridan ölmedin benim aklimda agridan ölursem diye ama agridan ölunmuo.dio agri herzaman cektigimiz sey degilmi ya bide kaderdr ne varsa bunu bilemeyizli ama dua icin bende bekliyecem.hemen vurdurmiyacam cook dua edecem sende.bize et
Gunaydın kızlar bugun naslsnz geceniz nasl gecti
Geçmiş olsun canım. Benimde dün öyleydi. Midemde kaburgamın üstünde duruyo resmen. Bebek itiyo sanırım. Ama hareketleri en fazla göbek deliğmin hizasında. Daha yukarda olması gerekmezmi itseydi.. kızlara sorucam birazdan aynı haftalardakilereGünaydın ,
Gecem uykusuz bol ağrılı geçti malesef, sol kaburgam çatlamışta ağrı yapıyo gibiydi, tüm gece koltukta oturdum su torbası eşliğinde
Sizler nasılsınız?
Beni en çok çevremdekiler etkiliyor. Eşimin kuzeni benden 2 ay önce doğum yapmıştı. Annesi kantine inince epidurali taktırmış kız. Bel ağrısı yaşadı bir süre, suan nasıl bilmiyorum. Annesi sanki felaket olmuş gibi anlatıyor, taktırma felç edebilir, belin sakat kalabilir vs. Yahu sadece normal doğumda uygulanan bişey olsa anlayış göstericem ama sezaryende de kullanılıyor. Kalkıpta doktora sezaryende epidural yapmayın mı dicez... Olcağı varsa Allah korusun her türlü olur zaten.
Geçmiş olsun canım. Benimde dün öyleydi. Midemde kaburgamın üstünde duruyo resmen. Bebek itiyo sanırım. Ama hareketleri en fazla göbek deliğmin hizasında. Daha yukarda olması gerekmezmi itseydi.. kızlara sorucam birazdan aynı haftalardakilere
Bende aynı şeyi düşünüyorum. Sonuçta sezaryen olmak zorunda kalsak dr.a gidipte epidural olmaz diyemicez. Herşeyi biliyolar ya. Böylelerine sinir oluyorum. Ona kalırsa forumda araştırdım epiduralin etki etmediği insanlar bile olmuş. Yani neye göre kime göre hareket edebiliriz ki. Hepimizin bedeni farklı sonuçta. Allah hepimizi korkusun, sağlıcakla kolayca vaktiyle kavustursun insallah.Benim 2 arkadaşımda sezeryan epidurali tercih etti doğum sonrası o kadar kolay kalktılar ki ayağa bence her lafa kulak asmayın, allah gönlünüze göre bir doğum nasip etsin inş kızlar.
Sana da çok geçmiş olsun üzüldüm(
Kaç haftalık senin ki? Benim iç karnım mı küçük yoksa vitamin eksikliği kemiklere mi vuruyo daha anlamadım , 15 haftalıkken böyleyse ilerleyen zamanları hiççççç düşünmek istemiyorum:))şimdiden başladı uykusuz geceler
Cnm ben demin hoca dinledim.nurettin hoca hastalik inadettir Allah verio ama.1 saat boyunca varya cookk rahatladim artik az dusunecem sumu olcak bumu olcak Hersey Allah verio Allahtan gelio dua edecez olacagi varsa herzaman olur öle seyleri dusunmiyecez o arkadasinin annesi biraz abartmis normal dogumunda bakarsak yani yada dedigin gibi sezaryan evet yok istemiom de bakalim hahah yani yada tum bayiltmak oda birsey bem dusunmiyecem Allaha siginacam hersey guzel olcak önce dedigun gibi bakacam sanciyi dua edecem dayanamazsam taktircam ins hayirlisi tabiBende aynı şeyi düşünüyorum. Sonuçta sezaryen olmak zorunda kalsak dr.a gidipte epidural olmaz diyemicez. Herşeyi biliyolar ya. Böylelerine sinir oluyorum. Ona kalırsa forumda araştırdım epiduralin etki etmediği insanlar bile olmuş. Yani neye göre kime göre hareket edebiliriz ki. Hepimizin bedeni farklı sonuçta. Allah hepimizi korkusun, sağlıcakla kolayca vaktiyle kavustursun insallah.
Eğer kemik ağrıların varsa kalsiyum ve magnezyum eksikliğinde olabilir. Doktoruna bunu bir sor istersen. İç karnın küçükse rahim büyüdükçe yaşanan ağrıları daha erken hissedersin normalde.
Cnm ben demin hoca dinledim.nurettin hoca hastalik inadettir Allah verio ama.1 saat boyunca varya cookk rahatladim artik az dusunecem sumu olcak bumu olcak Hersey Allah verio Allahtan gelio dua edecez olacagi varsa herzaman olur öle seyleri dusunmiyecez o arkadasinin annesi biraz abartmis normal dogumunda bakarsak yani yada dedigin gibi sezaryan evet yok istemiom de bakalim hahah yani yada tum bayiltmak oda birsey bem dusunmiyecem Allaha siginacam hersey guzel olcak önce dedigun gibi bakacam sanciyi dua edecem dayanamazsam taktircam ins hayirlisi tabi
Bu arada agzimin ici bi tuhaf öle olan varmi damagim kasinio kesin grip olcam usuttum evde hahah
Aynen hayirlisi neyse Rabbim ona vercek biz normal dioruz ama orda nasil olcak bebek risk olmadan hersey yaoariz diorlar yani seni beni sormazlar yani benimde arkadas normal dogum diyr gitti hatta suni sanci vernmmisler o an iste birsey olmus sezaryana almislar yani ama zaten o epedural taktirmisti yani aynen Rabbim ne derse suan zaten belmi böbrekmi kaburgam batiooo o ayri yinede hamd olsun bu gunleri gördukya Allah isteyene versin ins oda zor ama imtihan isteDerdi veren dermanını da verir kızlar , başımıza gelen herşeyin bi nedeni olduğuna inanırım ben hep, Allah kimseye kaldıramayacağı dert vermez.siz duanızı eksik etmeyin yeter ki.
Doğum işine gelince de doktorunuza güveniyosanız gerisi kolay, o sizi en doğru olana nasıl olsa yönlendirecektir.
Bir arkadaşım normal doğum için kendini hem bedenen hem ruhen hazırladı ancak 3 hafta önceden suyu geldi, dr u riske atamam kuruya kaldı bebek deyince mecburen sezeryan oldu.şimdi iyiki sezeryan olmuşum diyo çok rahat atlattı:)o nedenle hayırlısı diyelim Allah hakkımızda nasıl kararladıysa onu yaşıyacağız.
Aynen hayirlisi neyse Rabbim ona vercek biz normal dioruz ama orda nasil olcak bebek risk olmadan hersey yaoariz diorlar yani seni beni sormazlar yani benimde arkadas normal dogum diyr gitti hatta suni sanci vernmmisler o an iste birsey olmus sezaryana almislar yani ama zaten o epedural taktirmisti yani aynen Rabbim ne derse suan zaten belmi böbrekmi kaburgam batiooo o ayri yinede hamd olsun bu gunleri gördukya Allah isteyene versin ins oda zor ama imtihan iste
Aynen öle cnm co sukur yavrularimiz var hizedioruzBenim de geceden beri aynı bi sırt üstü yatamadım nefes aldıkça kaburgam sancıyo.biara uykusuzluktan sızmışım azda olsa.
Allah aratmadan nasip etti ya buna da şükür, sağlıkla gelsinlerde bugünlerde geçer canım.
Aynen öle cnm co sukur yavrularimiz var hizedioruz
Senin kac haftalikti cinsiyeti ne oeki ve yasiniz kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?