Benim yasim 28 benimde ilk bebeyim 22+2 deyim cok sukur ben hizediorum.cok sukur ben erken basladi ya 16 da falan az az hizediordum benimde kiz cok sukur bereketimiz prensesimizBen daha hissedemiyorum 15+5
Kesin olmamakla birlikte kız dedi, benim ilk bebeğim. 33 yaşındayım canım
Senin?
Ins cnm.heoimiz saolasin ben yurtdusunda hollanda ama almanyadan beter burasi ole herzamna ultersonla bakmiorlar ben hastanede insHayırlısı olsun cnm, sağlıkla al kucağına inş.
Kontrole nereye gidiyosun, doğumu nerede düşünüyosun peki?
Hayırlı aksamlar canlar naslsnz ben okuldan geldm yorgun argın hemen uykum geliyor bu seferde gece yatamıyorum bende sizler gibi duanın gucune cok inanıyorum
Allah yardm etsin canm burda en kotu devlet hastaneleri var ucretsz bakıyorlarBurda cogu evde diguruo hastane icun para öduyon burasi beter ya vergi baya fasla
Evet ogretmnm bıde evde iki cock daha var okulda yoruluyorum ama kafamda dagtyrum iyi geliyor yani bütün yerde aksam cok cabuk uykum geliyor bu sefer gece uyuyamyrmİyi akşamlar canım hoşgeldin.
Öğretmen misin?Çalışınca daha bi zor, eve gelince insanın eli kolu kalkmaz, yol yeter insana zaten.
Evet bin euro vermemiz lazumki hastane istiorum diye aylik sigorta öduoriz ya bosuna calisioriz biz yaAllah yardm etsin canm burda en kotu devlet hastaneleri var ucretsz bakıyorlar
Gece ırkılerek uyanmalarm vardı bırkac haftadr azaldı gece uyanıyorm ama korkarak panikleyerek degl cok dua okuyorum rabbm inş kabul ederrEvet ogretmnm bıde evde iki cock daha var okulda yoruluyorum ama kafamda dagtyrum iyi geliyor yani bütün yerde aksam cok cabuk uykum geliyor bu sefer gece uyuyamyrm
Evet ogretmnm bıde evde iki cock daha var okulda yoruluyorum ama kafamda dagtyrum iyi geliyor yani bütün yerde aksam cok cabuk uykum geliyor bu sefer gece uyuyamyrm
Bütün hastaneler öylemi allah yardım etsin burada devlet ucretsz ozelde sezeryan iki bin TL tabı sendika falan indirim yapınca 1700olur her yenı yılda zam geliyor amaEvet bin euro vermemiz lazumki hastane istiorum diye aylik sigorta öduoriz ya bosuna calisioriz biz ya
Hollanda böle ben almanya da dogdum buyuduum esim hollandada di keski almanyaya gelcen deseydim böke olcama bilseydim neSe neyapalimBütün hastaneler öylemi allah yardım etsin burada devlet ucretsz ozelde sezeryan iki bin TL tabı sendika falan indirim yapınca 1700olur her yenı yılda zam geliyor ama
Sen calismiorsun deme esiniz kac yasinda kizkar benim 9 yas var aramizdaAllah kolaylık versin o zaman:)işin bayağa ağırmış , 3üncü çocuk olacak o zaman senin ,Allah bağışlasın.
Bende çalışsaydım koştursaydım belki daha dinç olurdum diyorum bu kadar ağrı çekmezdim, evdeyim ama burnumdan da geliyo gani gani:))
Dinlenmekte fayda var olsun ayaklarının altına yastık koyup uzanmaya çalış, kan akışın artar yorgunluğun bi nebze azalır.
Sen calismiorsun deme esiniz kac yasinda kizkar benim 9 yas var aramizda
Sen calismiorsun deme esiniz kac yasinda kizkar benim 9 yas var aramizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?