Duyguuuu nasılsın???
canım benim çok teşekkür ederim sana. iyi ki varsın:) doktordan geldim. ritim bozukluğu. hafif mitral kapak yetmezliğinden kaynaklandığını söyledi doktor. bütün gün en az 53 en fazla 159 atmış kalbim düşün yani beni.. zararsız bi ritim bozukluğu dedi. ilaç vermek istemedi takip edlim ama kötü olursan gel dedi tekrar. kadın doğumcum gerekli olursa ilaç kullanabilirsin dedi. bi kaç gün takip edicem. zaten çarpıntım oluyordu ama bu sefer kalbim daha azda atmaya başladı. yani anlayacağın zor bi dönemdeyim bu durumun anksiyetemi tetiklemesinden çok korkuyorum ama burda sizin ve eşimin sayesinde daha iyi hissetmeye çalışıyorum. biraz unutmayı denicem. 2 saattir o farklı atışlar durdu. şükretmeye başladım. kafanı bulandırdım seninde ama inan aklıma sen geldin direk.Allahım hepimize şifa versin.
Duyguuuu nasılsın???
duygu efrah uyumadınızmı daha sizde benim gibi,gerçi duygu senin uykusuz gecelerin başlamıştır dimi,ama en azından kurtuldun artık çok şükür, bebekle uğraşırken unutur gidersin dertlerini))bide bizler kurtulsak doğumlarımızdan sağsalim bebeişlerimizle ....
efsammcımmm çok erken doğduğu için meleğim kuvezde uykusuz gecelerim başlamadı henüz ama 4 gözle başlamasını beklyorum yeter ki kızım iyi olsun...
amiiin cnm kurtulucaksınız Allah ın izniyle ben çok korkuyordum noldu bitti gitti iştee... ilaçta kullanıyordum hem ben bırakamadım zaten başıma ne geldiyse ilaç yüzünden gelmiş ne yazık kiii!!!!! kullandığım ilaç hiçte masum değil prospektüsünde yazıyordu erken doğum diye ama bu şekilde olabileceği aklımın ucundan bile geçmezdi........
nilll, aday sizler nasılsınız??
ben gün içinde pek giremiyorum gelen giden oluyor eve ve artık kızım çıkana kadar hergün emzirmeye gidicem hastaneye ama aklım ve dualarım hep sizlerle kızlar geçicek bu günler ben ölümden döndüm Rabbim e emanet noldu o kadar taktım kafama ilaçları aldım ne oldu yaniii başımıza geleceklerden kaçamıyoruz Rabbim ne derse oluyor kızlar beni gebelik zehirlenmesinden amleiyata alırken doktorlar eşime,,, eşin mi bebek mi demişler neredeyse bak ikimizde sağa sağlimiz ne kadar şükretsek azdır bol bol dua edin ben hep öyle yaptım milyonlarca şükürler olsun Allah ıma geçti herşey kızım da evimr grlince tam olucak sizlerde atlatıcaksınız bu günlerimize hepberaber gülücez inşallah...
evet olayın o kısmı kötü ama dua et durumu iyiymiş bebeişin,sen de iyimişsin bak ne güzel bu kadar olduya olur gider o günleride görürsün inş.evet malesef ilaçlar masum deil,bi yannını tamie ederken bi tarafını bozuyor işte,eşimde bende bu yüzden istemiyorum ilaç kullanmamı,bu konuda eşime hak veriyorum ama inan çok çaresiz kaldığım durumlarım oluyor,günün %30 ağlamakla geçiyor, içim sıkılıyor bu ara çarpıntım kaygılarım vs işte.....
efraaahhhçım iyiyim tatlım geçmişe bir göz atim dedim, sen nasılsın canım benim pazartesiymiş doğum çok az kalmış çok sevindim canım benim düşünmemeye çalış pazartesiyi...
bende bugün kızımı emzirdim durumu gayet iyiymiş çok şükür ama tedbir amaçlı çok erken doğduğu için birkaç gün daha kalıcak kuvezde ama risk yok artık efrahhh şükürler olsun Rabbim e...
dualarınızı eksik etmediniz allah ım hepinizden razı olsun...
sizler nasılsınız??
ayy nisan artık daha çabuk geçer zaman senin için hayırlısı olsun inş çok sevndm..herşey yolunda şükür..
çoooookkk kızıorum bu adamlara bize gereken anlayış anlayış anlayış!!!!
Benim nabzımın 180 olduğu günlerde gerçekten ölüorum sanmıştım 159 aaz değil.Anksiyeteyi çok artırır bana öyle yapmıştı Kafanı dağıtmaya bişeylerle meşgul olup unutmaya çalış acil şifalar diliorum..
benimde 185 çıkmıştı..Karbonhidrata dikkat et düşürürsün cnm. geçmiş olsun..İlaç alacaksan psikiyatri almayacaksan bir psşkolog şart eşin çok yanlış düşünüor sen sağlıklı olmazsan bebeğine faydalı olamazsın..bu ataklar bizi derinden etkilior..
Beni yarın sabah anestezi uzmanı çağırdı tahlil yapacakmış narkoza uygunluğum ve pıhtılaşma problemim var mı diye..Malum iğne korkum da var yarın bir sınav vereceğim..Ataksız geçirmeyi çok istiyorum bakalım neler olacak sizi öğleden sonra bilgilendiririm inş..Son 3 gün dua bekliorum..
efraaahhhçım iyiyim tatlım geçmişe bir göz atim dedim, sen nasılsın canım benim pazartesiymiş doğum çok az kalmış çok sevindim canım benim düşünmemeye çalış pazartesiyi...
bende bugün kızımı emzirdim durumu gayet iyiymiş çok şükür ama tedbir amaçlı çok erken doğduğu için birkaç gün daha kalıcak kuvezde ama risk yok artık efrahhh şükürler olsun Rabbim e...
dualarınızı eksik etmediniz allah ım hepinizden razı olsun...
sizler nasılsınız??
efsammcımmm çok erken doğduğu için meleğim kuvezde uykusuz gecelerim başlamadı henüz ama 4 gözle başlamasını beklyorum yeter ki kızım iyi olsun...
amiiin cnm kurtulucaksınız Allah ın izniyle ben çok korkuyordum noldu bitti gitti iştee... ilaçta kullanıyordum hem ben bırakamadım zaten başıma ne geldiyse ilaç yüzünden gelmiş ne yazık kiii!!!!! kullandığım ilaç hiçte masum değil prospektüsünde yazıyordu erken doğum diye ama bu şekilde olabileceği aklımın ucundan bile geçmezdi........
canım geçmiş olsun öncelikle,seni bizi yine bizim gibiler anlıyoruz,başkalarına ne dil dökersen dök anlamıyolar,bu eşin bile olsa bazen onunda bitiyo tahammülü,bugün tartıştık mesela eşimle,o sorunun beyinde olduğunu,bende beynimde bastırdığım korkularımın çarpıntıların etkisiyle çıktığını anlatmaya çalışıyorum,bazen anlıyo bazen de anlamıyo işte,bende buara çok çarpıntı yaşıyorum özellikle şu iki haftada maksimum seviyeye çıktım diyebilirim,panik atağım tekrar çıktı yani meydana,benim gibi teslim olma dikkat et kendine....
selam kızlar hayırlı cumalar.duygucum iyi olmana sevindim.bebişte iyiymiş.senin durumun nasıl toparlandınmı agrın sızın varmı sezeryanmı oldun.herşeyde bi hayır vardır Allah sanada bebişinede uzun ömürler versin cnm.iyiki suyun gelmiş gitmişin suyun gelmese farkında olmazdın belkide tansiyonunun yükseldiginin.bende çok yoruldum artık çok korku var içimde rabbşm sagsaglim alabilmeyi nasip etsin kızımı gerçekten doğum yaklaştıkça insan doğum korkularıınıdeğil bebeğin saglıgını daha çok düşünüyo.benimde hamilelikte tsh hep yüksekti ilaç kullandığım halde bebişimi etkilememiştir inşallah sanırım bu soru işaretleri dogurana kadar devam edecek.pazartesiye aldım randevmu inşallah hayırlı haberlerle dönerim.
efrahcım az kalmış ne güzel şu an korkuyosun ama endişeli bekleyişin bitecek pazartesi günü inşallah.
bende hastane çantamı hazırlıcam bugün bi kaç eksiğim var çarşıya çıkıcam hiç bişey yapamasım yok artık.çok yoruldumçok halsizim.
rabbim hepimize bu günleri tebessümle anmayı nasip etsin kucaklarımızda bebişlerimizle beraber.
kızlar gebelik zehirlenmesi tansiyondanmı oluo ben bazen midem bulanıo baygınlık gelio bagırsaklarım agrıo zehirlendimmi acaba diorum ama tansiyonuma bakıorum normal çıkıo.
bu tsh yüksekliğide yapıo bunu hem kansızlık hem tsh ruh gibi dolanıom.
Aa hadi baaklım.. Muhtemelen şu an kan veriyorsundur.. Rabb'im efrahıma yardım et.. Kuş gibi olsun.. Hafiflesin.. Bundan sonrada yaşayacak olduğu hiçbirşey onu etkilemesin.. KOlaylıklar nasip et Allah'ım... Hepimizede tabii...
Haberlerini bekliyoruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?