Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ins cnm öle yaoacam Allah buyuk
Senin bebek yazdigi gibi 2200 gr mi cnm
Ben 34e yeni girdim daha canım. Haftayı tamamlaması 2200 oluyomuş sanırım. Ya da buna yakın bir değerde.
Benim geçen cuma 1860 gr.dı. perşembe kontrol var bakalım belli olur. İnşallah şu durumumuzda düzelmiştir.

Duzelmistir cnm xa merak etme Allah var sen bol bol salavat cek

Ay canm 14 senne cok uzun bır süre nıye gecmedı pskytrstlerdn yardm almadnmı ben hep hamılelıge baglıyorm hamılelkte ortaya çıktı ya yada baska anı uzuntulu durmlara Allah yardmcmz olsn

Canm benm ıcımdekı hıs bebıs zamnnda geleck ınsallah herkesde boyle seyler cıkablr dr kontrolundesın zaten merak edip üzülme bır ıkı hafta daha dayansan gerısı cokta muhım degl benek ıkı buck kıloyu gecsın rahat bir nefes alırsın

Ay canm 14 senne cok uzun bır süre nıye gecmedı pskytrstlerdn yardm almadnmı ben hep hamılelıge baglıyorm hamılelkte ortaya çıktı ya yada baska anı uzuntulu durmlara Allah yardmcmz olsn
Çocukluk döneminde vardı canım ama hiçbir zaman dr.a göndermediler. Çocuksun geçer, olur böyle felan. En sonunda okulu kazanınca 2 sene uzaklaştım biraz iyi geldi ama kavga dövüşle oldu herşey. Üst üste geçti travmalar. Kimse anlamadı, dr.a gittim mecburi ilaç tedavisi dedi kaç kere ama rahatsızlıklarımdan ötürü başlayamadık. Kendi kendime büyüdüm bunun sayesinde.
Ayy hadi hayırlısıyla inşallah canım. Bende hep öyle hissediyorum. Bunda karnımın görüntüsü aşağıda başından beri ve hep moral bozdular. Aşağıda duruyo, erken gelir bu çocuk, hiç yukarı çıkmadıki ya napayım. Bi tek ben değilim böyle olan. Her karnı aşağıda olan erken doğurmuyor ki.. Beslenmeme dikkat ediyorum daha fazla. İnşallah hayırlısı olur

Bende gece ucbucukta bi sanciyla uyabdim sol böbrrkimden karnima dogru ama kibirdayamiom terledim korku neyseki gecti suan yavas yavas yine agrio usuttum galiba ne bileyim pis agri ihlamur kaynattim bakalim abdest aliom ya aysyim sohuk oluor

Bende gece ucbucukta bi sanciyla uyabdim sol böbrrkimden karnima dogru ama kibirdayamiom terledim korku neyseki gecti suan yavas yavas yine agrio usuttum galiba ne bileyim pis agri ihlamur kaynattim bakalim abdest aliom ya aysyim sohuk oluor
Böbreklerde genişleme oluyor hamileyken. Belki ondandır. Benimde sağda var normal sınırlarda.

Böbreklerde genişleme oluyor hamileyken. Belki ondandır. Benimde sağda var normal sınırlarda.
O gectide cok sukur ama karnimin alti ve az hafif ustu agrio ama usutme agrisi gibi sanki ya böle isi gibi ihlamur iciom bakim bi bide popom batio buseferde

O gectide cok sukur ama karnimin alti ve az hafif ustu agrio ama usutme agrisi gibi sanki ya böle isi gibi ihlamur iciom bakim bi bide popom batio buseferde
Canım bağırsak problemin felan mı var. Çünkü sürekli üşütmeye bağlıyosun ama başka problemde olabilir. En azından ona yönelik bir düzenleyici felan kullanırsın

Yarin bi sorcam.ins cnm
Sen nasilsin
En azından sürekli bu sıkıntılarla uğraşmazsın belki bir çözümü vardır.
Ben iyiyim şükür. Yarın kontrolüm var. Bugün iğneden sonra biraz huzursuz oldum, bi depresiflik oldu. Yan etkilerinde yazıyormuş. Geçiştirdim zorla.

Cnm korktum simdi panik ettim ya cözumu yoksa ne olabilir acaba yaa Allahim sen buyuksun
Yat etkisini okuma ben hic okumam

Cnm korktum simdi panik ettim ya cözumu yoksa ne olabilir acaba yaa Allahim sen buyuksun
Yat etkisini okuma ben hic okumam
Çözümü yoksa değil, en azından belki magnezyumla ya da kalsiyumla destek aldığında hafifleyebilir. Eğer bünyesel bişeyse, karnının genişlemesinden dolayıysa mecbur katlanırsın o zaman. Onu demek istedim.
Benim o feci sancılar felan magnezyumla hafifledi mesela, kasıklarım karnım yırtılcak gibi ağrıyodu. Eskisi kadar değil şimdi şükür.
Ben yan etkiye hiç bakmadım, iğneden bikaç saat sonra kötü oldum. O yüzden mecbur baktım normal mi değilse dr.a haber vercektim.

Magnesium.iciom ama hafif galiba suya konulandan iciom
Neymiski yan etksii
Ne ignesi cnm

Magnesium.iciom ama hafif galiba suya konulandan iciom
Neymiski yan etksii
Ne ignesi cnm
Dr.a sor bakalım ne önerecek
Belki normal diyip hiçbişey vermicek.
Halsizlik, bacaklarda uyusukluk, depresif hareketler felan. Progestan vurunuyorum, bebeğin erken gelmemesi için

Dr.a sor bakalım ne önerecek
Belki normal diyip hiçbişey vermicek.
Halsizlik, bacaklarda uyusukluk, depresif hareketler felan. Progestan vurunuyorum, bebeğin erken gelmemesi için
He o progetran sey hamile olmadanda dusmesin diye vurulan degilmi dua et cnm sen birsey olmaz bakkk

He o progetran sey hamile olmadanda dusmesin diye vurulan degilmi dua et cnm sen birsey olmaz bakkk
Evt canım aynen. Fenaymış valla, Allah kullananlara yardım etsin. Günde kaç kez vurdurmak zorunda olanlar var.. iğneyi yaparken sorun yok ama sonra tutulmuş gibi acıyor. Allahım bilir hayırlısı olsun, sabah olsada bi gidip öğrensem durumu.

Amin
Kacta gidecen bende gidecem 11.30da randavum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…