Canımsın ya allahım kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah canım. Hep dua ediyorum sana. Benim karşı komşum 35 haftada doğum yaptı kuvezde kalmadı çocuk gayet iyiler. Biraz daha sıkın dişinizi geçicek hayırlısıyla. Üzülme strese girme oda etkiler canım bolca dua et emi. Allaha emanet. Sorma valla nasıl ağrılar oluyor. Çok korkutuyor bazen beni. Enfeksiyon için tek kullanımlık fitil verdi okadar. Bide tek kullanımlık suda eriyen toz. İnşallah fydası olmuştur.İlkini hatrlamıyorum ama 2.bebiş 36daydı diye aklımda kalmış. Yanlış hatırlamıyorsam. Kafam çok dolu bu ara, dikennüstünde oturmaktan. Her an her dk ped kontrol ediyorum, koca bir poşet dolusu ilacım var ve alt tarafımı mahvetti iyice. Mantar gibi şişiyor kızarıyor acıtıyor. Fitil geçirir insallah kısa zamanda.
Sende öylesin canımCanımsın ya allahım kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah canım. Hep dua ediyorum sana. Benim karşı komşum 35 haftada doğum yaptı kuvezde kalmadı çocuk gayet iyiler. Biraz daha sıkın dişinizi geçicek hayırlısıyla. Üzülme strese girme oda etkiler canım bolca dua et emi. Allaha emanet. Sorma valla nasıl ağrılar oluyor. Çok korkutuyor bazen beni. Enfeksiyon için tek kullanımlık fitil verdi okadar. Bide tek kullanımlık suda eriyen toz. İnşallah fydası olmuştur.
Cnm dua ediorum hepimizin icin cnmSende öylesin canımAllah hepinizden razı olsun dualarınız için.. Bunları duymak iyi geliyor. Allahım hayırlısıyla nasip eylesin inşallah. Artık oluruna bıraktım, sonuçta Rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz o yüzden hayırlısı canım.
Ben ilk hamileliğimde 4 kez felan kullandım o tozdan. Fitilde baya fazla kullandım. Senelerdir var sistit sorunum. Faydası olur merak etme :)
Sende kendini sıkmamaya çalış. Ben geçenlerde şu enginarlar yüzünden 3 4 günümü heba ettim uykusuzlukla. Onlarda tuz biber oluyor. Ama inan insanın aklına gelmiyor panikten, korkudan. Şimdi evdeyim ve oluyor. Senden daha önemli sorunlarım var diyip dua ediyorum vaktiyle sağlıcakla kavusalım bebikle diye:)
Dr.lar 34.haftanın içinde olup olmamaktan cok o haftayı tamamlamıs olup olmadıgımıza bakıyor. Bebeği besleyen yiyecekleri aldım eve. Kilo alımı hızlandı artık son aylar olunca şükür, hazır bu dönemde alsın güzelce sağlıklıca inşallah. Ben oluruna bıraktım, Rabbim bilir doğrusunu.. hepimize hayırlı doğumlar nasip eylesin insallah.Cnm dua ediorum hepimizin icin cnm
Allah byuk
Evet 34 de 8 aylikksin ins kuvese bile belki gerek kalmaz diye biliorum ama Allah buyuk bizim cekemiyecemiz yuku vermezmis cnm
Uykusuzluk ve stres enginarın tuzu biberi yağı biliyosunSende öylesin canımAllah hepinizden razı olsun dualarınız için.. Bunları duymak iyi geliyor. Allahım hayırlısıyla nasip eylesin inşallah. Artık oluruna bıraktım, sonuçta Rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz o yüzden hayırlısı canım.
Ben ilk hamileliğimde 4 kez felan kullandım o tozdan. Fitilde baya fazla kullandım. Senelerdir var sistit sorunum. Faydası olur merak etme :)
Sende kendini sıkmamaya çalış. Ben geçenlerde şu enginarlar yüzünden 3 4 günümü heba ettim uykusuzlukla. Onlarda tuz biber oluyor. Ama inan insanın aklına gelmiyor panikten, korkudan. Şimdi evdeyim ve oluyor. Senden daha önemli sorunlarım var diyip dua ediyorum vaktiyle sağlıcakla kavusalım bebikle diye:)
Neler aldin benimkinide kucuk dediler 27+3ken 960 cikti sukur ama kucuk diorlar bana söle bende yiyeyimDr.lar 34.haftanın içinde olup olmamaktan cok o haftayı tamamlamıs olup olmadıgımıza bakıyor. Bebeği besleyen yiyecekleri aldım eve. Kilo alımı hızlandı artık son aylar olunca şükür, hazır bu dönemde alsın güzelce sağlıklıca inşallah. Ben oluruna bıraktım, Rabbim bilir doğrusunu.. hepimize hayırlı doğumlar nasip eylesin insallah.
Bu enginarlar üstelerse kalkıyorum bi dolanıyorum su içiyorum, gelip ayağımı uzatıp oturuyorum.. kendimizi dinlemesek o da gıcık gibi iyice kendini hissettirmese dinlenicez ne güzel :)Uykusuzluk ve stres enginarın tuzu biberi yağı biliyosundinlememekle iyi yapıyosun. Benide arada yokluyo ne tepki verceğimi merak ediyo sanırım :) dinlen yat bu aralar bu günlerini ararsın bebiş gelince
Keçiboynuzu pekmezi ve kaşarı duymuştum onları aldım pek aradıgım seyler değildir normalde. Süt ve yoğurdu cok tüketiyorum ona aynen devam. Haşlanmış yumurtayı seyrek yiyodum günlük tüketmeye karar verdim. Ceviz, badem, kuru üzüm, tahin, muz.. bir de havuç yiyorum sıkacağım yok o yüzden sıkamıyorum, suyu da bebeğin suyunu artırmaya iyi geliyor. Bakalım 5 günde ne kadar fark edicek hızımız inşallah iyi gelir.Neler aldin benimkinide kucuk dediler 27+3ken 960 cikti sukur ama kucuk diorlar bana söle bende yiyeyim
Ins cnm tm.bendr drniyecem insBu enginarlar üstelerse kalkıyorum bi dolanıyorum su içiyorum, gelip ayağımı uzatıp oturuyorum.. kendimizi dinlemesek o da gıcık gibi iyice kendini hissettirmese dinlenicez ne güzel :)
Keçiboynuzu pekmezi ve kaşarı duymuştum onları aldım pek aradıgım seyler değildir normalde. Süt ve yoğurdu cok tüketiyorum ona aynen devam. Haşlanmış yumurtayı seyrek yiyodum günlük tüketmeye karar verdim. Ceviz, badem, kuru üzüm, tahin, muz.. bir de havuç yiyorum sıkacağım yok o yüzden sıkamıyorum, suyu da bebeğin suyunu artırmaya iyi geliyor. Bakalım 5 günde ne kadar fark edicek hızımız inşallah iyi gelir.
Onlar hamilelikten sonra diğer topiğe terfi ettiler :)Herkes nasillar dogum edenleri görenioruz
Hangi topiktelerOnlar hamilelikten sonra diğer topiğe terfi ettiler :)
Sen ben keloğlan kaldık derler ya, aynen öyle işte :)
Kızlar gercekten sımdı bu grupta bırkac kısı dısında kımse kalmadıOnlar hamilelikten sonra diğer topiğe terfi ettiler :)
Sen ben keloğlan kaldık derler ya, aynen öyle işte :)
Bence hamılelıkle ılgılı hepmzn sıkıntıları ruhsal durumu dogum yapınca gecıp gıdıyor demekKızlar gercekten sımdı bu grupta bırkac kısı dısında kımse kalmadı
Misafirler çok anlayışlılar bu ara gercekten. Bnmkiler de şıp diye damladılar.. Allah yokluklarını göstermesin ama biraz anlayış.. dinlen bari kuzum, bırak istediği gibi atsın, bu da yorgunluğuna bir tepki sadece. Bnmde bunaltıyo gün içinde ama mecbur oturup dinleniyorum.Doğum yapınca rahatlasak keşke herşey geçiverse. Olsun burdan muhabbetlere devam ederiz. Akşam misafirim vardı çok yoruldum. Kalbim kafayı yemiş gibi atıyor. Çok moralsizim.
Ben istemiom bu ara yani kimseye gitmiomda ama tabi kahve icmeye samimi arkadaslar gelsin ama öle evime bakmaya degil zaten oda yaoaca ins hayirlisiyla yaparsa benimki dayinik olcakMisafirler çok anlayışlılar bu ara gercekten. Bnmkiler de şıp diye damladılar.. Allah yokluklarını göstermesin ama biraz anlayış.. dinlen bari kuzum, bırak istediği gibi atsın, bu da yorgunluğuna bir tepki sadece. Bnmde bunaltıyo gün içinde ama mecbur oturup dinleniyorum.
Bence ya misafir gibi olmayıp ev sahibine yardım edecekler gelsin ya da herkes sıksın dişini otursun evinde. İnsan kendini zor taşıyo zaten..Ben istemiom bu ara yani kimseye gitmiomda ama tabi kahve icmeye samimi arkadaslar gelsin ama öle evime bakmaya degil zaten oda yaoaca ins hayirlisiyla yaparsa benimki dayinik olcak
Bu ara nasilsin benim vajinam bi batio bi gidio bugun baya batti
Usuttum bile cnm ama idral vercem persembe bakayimBence ya misafir gibi olmayıp ev sahibine yardım edecekler gelsin ya da herkes sıksın dişini otursun evinde. İnsan kendini zor taşıyo zaten..
Ben bu ara biraz daha rahatım çünkü Rabbim ne zaman gönderirse o zaman gelecrk bebiş. Boşuna tasa edip strese bari girmemeye calışıyorum. Hayırlısı..
O batmalar olcak artık ama bol bol dinlen, üşütme. Enfeksiyona dönmesin
Öyle canım, hayırlısı..Usuttum bile cnm ama idral vercem persembe bakayim
Yani cnm stresste etsek nede desek Rabbim ahyirli gunu bilio o en iyisini bilir bizi tasiyamiyacamiz yuku vermez biz cok korkuoruz ama herkes hamile guzel gunlerimizi degendirenioruz panikten
Idral versem cikar deme enfeksion bide kan vercem enfeksion varmindiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?