Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kızlar ben antidepresana başlayınca acayip yan etki yapıyor tepeden tırnağa yanma çıldırma korkusu beyin uyuşukluğu anksiyete artışı iştahsızlık oluyor ve iki hafta sürüyor normalmi sizede oluyor mu

Düzenli kullanıyorsunuz di mi

bende bugun kalabalik ortama girdim epeyde uzun kaldim anladim kendimi sıkilmaya basladim eve geldim tansiyin.olcsem mi olcmesem mi bilemedim ama hic iyi degildim 14 /9 olmus hemen.dideral.aldim yarim simdi 11/7 dusmus bi daha atak aninda ölcmiycem aglama krizine girdim yemin ederim biktim kendimden hastane fobisi kalabalik fobisi hamilelik bitene kadar kafayi yemezsem iyi

bendr oldu ilk 10 gun ama sonra gecti hamile kalmadan once kullandigim ilaclae cok iyi gelmisti o gunleri mumla ariyorum

bendr oldu ilk 10 gun ama sonra gecti hamile kalmadan once kullandigim ilaclae cok iyi gelmisti o gunleri mumla ariyorum
Evet canım çok kötü oluyorum kimine hiç etkilemiyor cipralex10mg başladık önceden paxil kullanmıştım oda ilk kötü yapmıştı neden böyle bilmiyorum

Sık sık tansiyonumu ölçme bana doktorum yasakladı sadece sabah olcuyorum kendimi kötü hissettiğim zaman hiç olcmuiolcm yüksek cikarsa çok panik yaparım daha da yükselir diye sonra kafama çok takarım biliyorum ayrica geçen benim de kontrolde 14 9 çıktı kadın dogumcum panikleme 14 9 o kadar yuksek bir tansiyon değil dedi.Simdi sen tansiyonum yükselir diye kalabalığa da girmezsin..

İlk defa bu kadar yuksek cıktı ama sıkıntıyla gelip yerını korku aldı bıldıgın atak gecırdım bıdaha bu durumda olcmem zaten dua etmekten baska carem yok Allaha emanetız herseyi kontrol altına almaya callısmaktan oluyor bunlar

Yok canim ya ne cesareti esim ve kizim belimi bukuyor bende ilk uc ayi atltsam beynum bedenim kabullense zaten sontasinda ilac da alirim geçer gider diye dusunuyorum ama anksiyete aninda ne yapacagimi sasiriyorum ataklarim cok agir geciyor ve uzun suruyor buda kilo kaybina yol aciyor kilo verincede iyice dusuyorum icinden cikilmaznbir hal aliyor.boyle guzel rahat hamilelik gecirenlere o kadar cok imreniyorumki bide ramazanda cok etkileniyorum zor cok zor diyecek bisey bulamiyorum Allahtan esim cok yarsimcim benim yoksa tek basima hic kaldiramazdim gibime geliyor.

Evet icime sikinti ve korkuyla geldi carpinti hat safhada zaten,carpinti olunca zaten kan hizli pompalandigi icin tansiyon yukseliyor zaten icimde surekli bir sıkınti var gecmek bilmeyen hamilelik hayirlisiiyla bitseydi korktugumuz icin boyle oluyor bu ic sīkntim boyle devam ederse carsamba klkontrolum var ilaca basliycam yoksa daha 4 ay mumkun degil boyle gecmez hergun bugunde bitti diye seviniyorum

4 ay nasıl geçecek ben de bilmiyorum hiç. Yarın benim de kontrolüm ve hem psikiyatri hem de kadın doğum. İlaca başlamak istediğimi söylicem artık. Millet tadını çıkar diyor ben daha bebeğe sevinemiyorum ki.bunca hafta geçti bir gün bile mutlu olmadım hamileyim diye.

bende ayniyim canim o yuzdende cok uzuluyorum bebegin ne sucu var yazik degil mi ona nekadar sanssiz diye kendimi yiyorum

Aynen bende carsambayi bekliyorum cunku dunden beri hic iyi degilim dun gece toplasan 2saat uyumadim iste hepsini anlaticam bu zamana kadar ilac kullanma taraftari olmadigim icin bi hastane fobimden bahsediyodum pek anlatmiyodum bu halim daha fena bide bu formda en basindan beri 2,3 kere okudum ilac kullanan cok insan var son donem yazanlarda yok pek

Ne hissediyorsan herşeyi anlat canım düşünceni korkunu herşeyi anlat doktor A.baştan ben de uyanıyordum eşim ailem eşimin ailesi ayıplıcak diye. Ama elimde değil böyle korkup düşünmek. Kasın doğum doktoruma bile dedim korkularımı o psikiyatri ye yönlendirdi.

Ne dedi canim doktor gitti mi?

Hangi ilaci kullanmaya basladin canim iyi bak zararsiz demek istemis yani bide ayrintili ultrasona girdin mi sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…