Düzenli kullanıyorsunuz di miKızlar ben antidepresana başlayınca acayip yan etki yapıyor tepeden tırnağa yanma çıldırma korkusu beyin uyuşukluğu anksiyete artışı iştahsızlık oluyor ve iki hafta sürüyor normalmi sizede oluyor mu
bende bugun kalabalik ortama girdim epeyde uzun kaldim anladim kendimi sıkilmaya basladim eve geldim tansiyin.olcsem mi olcmesem mi bilemedim ama hic iyi degildim 14 /9 olmus hemen.dideral.aldim yarim simdi 11/7 dusmus bi daha atak aninda ölcmiycem aglama krizine girdim yemin ederim biktim kendimden hastane fobisi kalabalik fobisi hamilelik bitene kadar kafayi yemezsem iyiBen yaklaşık iki aya yakın oldu belox50 mg kullanıyorum kardiyoloji uzmanı verdi kadın dogumcumda bir sakınca gormedi her gün kullaniuorum ama benim sürekli nabzim yuksek doktora gidince daha da yukesliuor kadın dogumcuma hamilelerde nabiz zaten yüksek olur dedi ilacı kullandıktan sonra ayrıntılı ultrasona girdim çok sukur birşey çıkmadi bebek gayet saglikli nedense doktorlar bu tür ilaclara değil de antideoresana karsi
Kızlar ben antidepresana başlayınca acayip yan etki yapıyor tepeden tırnağa yanma çıldırma korkusu beyin uyuşukluğu anksiyete artışı iştahsızlık oluyor ve iki hafta sürüyor normalmi sizede oluyor mu
4 gün oldu cnm daha önceden kullanıp bırakmışlığımda varDüzenli kullanıyorsunuz di mi
Evet canım çok kötü oluyorum kimine hiç etkilemiyor cipralex10mg başladık önceden paxil kullanmıştım oda ilk kötü yapmıştı neden böyle bilmiyorumbendr oldu ilk 10 gun ama sonra gecti hamile kalmadan once kullandigim ilaclae cok iyi gelmisti o gunleri mumla ariyorum
Sık sık tansiyonumu ölçme bana doktorum yasakladı sadece sabah olcuyorum kendimi kötü hissettiğim zaman hiç olcmuiolcm yüksek cikarsa çok panik yaparım daha da yükselir diye sonra kafama çok takarım biliyorum ayrica geçen benim de kontrolde 14 9 çıktı kadın dogumcum panikleme 14 9 o kadar yuksek bir tansiyon değil dedi.Simdi sen tansiyonum yükselir diye kalabalığa da girmezsin..
İlk defa bu kadar yuksek cıktı ama sıkıntıyla gelip yerını korku aldı bıldıgın atak gecırdım bıdaha bu durumda olcmem zaten dua etmekten baska carem yok Allaha emanetız herseyi kontrol altına almaya callısmaktan oluyor bunlarSık sık tansiyonumu ölçme bana doktorum yasakladı sadece sabah olcuyorum kendimi kötü hissettiğim zaman hiç olcmuiolcm yüksek cikarsa çok panik yaparım daha da yükselir diye sonra kafama çok takarım biliyorum ayrica geçen benim de kontrolde 14 9 çıktı kadın dogumcum panikleme 14 9 o kadar yuksek bir tansiyon değil dedi.Simdi sen tansiyonum yükselir diye kalabalığa da girmezsin..
Yok canim ya ne cesareti esim ve kizim belimi bukuyor bende ilk uc ayi atltsam beynum bedenim kabullense zaten sontasinda ilac da alirim geçer gider diye dusunuyorum ama anksiyete aninda ne yapacagimi sasiriyorum ataklarim cok agir geciyor ve uzun suruyor buda kilo kaybina yol aciyor kilo verincede iyice dusuyorum icinden cikilmaznbir hal aliyor.boyle guzel rahat hamilelik gecirenlere o kadar cok imreniyorumki bide ramazanda cok etkileniyorum zor cok zor diyecek bisey bulamiyorum Allahtan esim cok yarsimcim benim yoksa tek basima hic kaldiramazdim gibime geliyor.Hım zor gecmıs gercekten bu oyle olmaz belkı degılsındır hamıle yanı ben ılk 3bucuk ayımı cok zor gecırdım alın içimden dayanamıyom dıye aglıyodum onlar bitti sımdıde psıkolojık problemler basladı yani demem o ki buyuk konusmak ıstemiyorum ama ikinciye yapamam geliyor sen yine cesaretlisin bence bu konuda
Bence sen panikten kendini kötü hissettin ve tansiyonun yükseldi 14 9 öyle kendini kötü hissedecek kadar yüksek değil çünkü ben bu tansiyon olayını çok kafama taktım her gün gebelik zehirlenmesi olacağım diyorumemanetız
4 ay nasıl geçecek ben de bilmiyorum hiç. Yarın benim de kontrolüm ve hem psikiyatri hem de kadın doğum. İlaca başlamak istediğimi söylicem artık. Millet tadını çıkar diyor ben daha bebeğe sevinemiyorum ki.bunca hafta geçti bir gün bile mutlu olmadım hamileyim diye.Evet icime sikinti ve korkuyla geldi carpinti hat safhada zaten,carpinti olunca zaten kan hizli pompalandigi icin tansiyon yukseliyor zaten icimde surekli bir sıkınti var gecmek bilmeyen hamilelik hayirlisiiyla bitseydi korktugumuz icin boyle oluyor bu ic sīkntim boyle devam ederse carsamba klkontrolum var ilaca basliycam yoksa daha 4 ay mumkun degil boyle gecmez hergun bugunde bitti diye seviniyorum
bende ayniyim canim o yuzdende cok uzuluyorum bebegin ne sucu var yazik degil mi ona nekadar sanssiz diye kendimi yiyorum4 ay nasıl geçecek ben de bilmiyorum hiç. Yarın benim de kontrolüm ve hem psikiyatri hem de kadın doğum. İlaca başlamak istediğimi söylicem artık. Millet tadını çıkar diyor ben daha bebeğe sevinemiyorum ki.bunca hafta geçti bir gün bile mutlu olmadım hamileyim diye.
Böyle olmasındansa ilac kullanmak daha mantıklı geliyor. Kar zarar olarak baktığımda en azından stres panik korku bitecekbende ayniyim canim o yuzdende cok uzuluyorum bebegin ne sucu var yazik degil mi ona nekadar sanssiz diye kendimi yiyorum
Ne dedi canim doktor gitti mi?Ne hissediyorsan herşeyi anlat canım düşünceni korkunu herşeyi anlat doktor A.baştan ben de uyanıyordum eşim ailem eşimin ailesi ayıplıcak diye. Ama elimde değil böyle korkup düşünmek. Kasın doğum doktoruma bile dedim korkularımı o psikiyatri ye yönlendirdi.
Merhaba canım nasılsın. Gittim bugun adın doğum doktorum neden ilacı almadığımı söyledi ha içtiğin çay ha aldığın bu ilaç keşke önceden içseydin dedi. Ben de aldım.ilacı yarın sabah bakıcam artıkNe dedi canim doktor gitti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?