Üç hafta sonra randevu verdi sanırım o zaman ayrıntılı ultrason yapacak.lustral 25 mg. Sen nasılsın özelden mesaj atacaktım ama atamadım sanaHangi ilaci kullanmaya basladin canim iyi bak zararsiz demek istemis yani bide ayrintili ultrasona girdin mi sen?
Mesaj yazma yerini bulamadım :) ekleyelim birbirimizi dicektim :)Bende bugun daha iyiyim cok sukur tek sıkıntim ani yasayamamak hamileligin surekli nezamn bitcek dusuncesi cikmiyi aklimdan bir an once gecsin bitsin istiyorum normaldede sabirsiz bi insandim simdi daha beter oldum niye ozelden msj atamadin ki
nasil ekliycez canim anlamadimMesaj yazma yerini bulamadım :) ekleyelim birbirimizi dicektim :)
Genelde gebeli zehirlenmesine karşı 20tansiyon
Özelden göndermedim sana mesaj sistem kabul etmedi:)nasil ekliycez canim anlamadim
Resmen zor dayaniyorum carpinti baş donmesi sıkıntı had safhada daha 3 ay var
Kizlar bende gebeliğimi sıkıntılı geçirdim lustral 100 mg kullandım ysadiklarinizi kaç kat fazla yasadim.bebeğim sağlıklı çık şükür şimdi lustral 150 mg kullanıyorum ve emziriyorum kendinizi fazla yipratmayin dr ilaç onerdiyse direnmeyin bence olacak ilaç kullanmasanda olur rabbim büyüktür bebislerinizi korur merak etmeyin[/QUOTE
Senin ne gibi sıkintilarin vardi canim nezaman basladin ilaca
Elbet gececek bugunlerde bizde yazicaz buraya korktugumuz gibi olmadi diyeResmen zor dayaniyorum carpinti baş donmesi sıkıntı had safhada daha 3 ay var
Senin ne gibi sıkintilarin oluyordu canim en cok neyden kaygilaniyordun?Kizlar bende gebeliğimi sıkıntılı geçirdim lustral 100 mg kullandım ysadiklarinizi kaç kat fazla yasadim.bebeğim sağlıklı çık şükür şimdi lustral 150 mg kullanıyorum ve emziriyorum kendinizi fazla yipratmayin dr ilaç onerdiyse direnmeyin bence olacak ilaç kullanmasanda olur rabbim büyüktür bebislerinizi korur merak etmeyin
bendeİnşallah. Ben başladım bu sabah lustral e 25 olarak başladım
Bende yarin ayrintiliya girecem bisey cikmazsa basliycam ilk 3 ay fiziksel rahatsizliklarim cok oldu ilac kullandim ondan korkuyorumİnşallah. Ben başladım bu sabah lustral e 25 olarak başladım
Allah korusun inşallah güzel haberlerle gelirsin. Ben de başlayıp başlamamak arasında kaldım ama hem kendime hem bebeğe hem de çevreme sıkıntı vermek daha da sinirimi bozuyor. Doktor da tavsiye edince başladım.bende
Bende yarin ayrintiliya girecem bisey cikmazsa basliycam ilk 3 ay fiziksel rahatsizliklarim cok oldu ilac kullandim ondan korkuyorum
Amin canim insallah ilk 3 ay fiziksel rahatsizliklarla ugrastim onlar bitti ruhsal basladi işi bile birakmak zorunda kaldim hic istemedigim halde,her zorluktan sonra bir kolaylik var inaniyorum sonucu herseye degecek hepimiz icin
Sen bizden ondesin 1 ay,bide ayrintili ultrasona girdim demistin nekadar suruyor beni dert aldi nasil yatacam uzun sure diyeResmen zor dayaniyorum carpinti baş donmesi sıkıntı had safhada daha 3 ay var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?