Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Alakası yok canım ben ilaç kullanırken sürpriz bir şekilde hamile kaldım

Aynısı beni de kafama takılyo bende aralıkdan beri bıraktım korunmayı bakalım gecen ay olmadı şubatın 11 ini bekliyorum gene tutmazsa dıye aklıma ilaçlardanmı dıye takılyo psikiyatrisim öle bişe demedi ama genede hatta bazen aceba tutuyoda ilaçlar yüzünden düşüyomu diyede düşünmüyo değilim

Aynen canım hemen hemen aynı durumdayız ilaçlardan mı kalamıyorum diye kafama takılıyor e kullanmakta zorundayım bilmiyorum ne olacak

Aynen canım hemen hemen aynı durumdayız ilaçlardan mı kalamıyorum diye kafama takılıyor e kullanmakta zorundayım bilmiyorum ne olacak
Alakası Yok aynen ben de ilaçlarla birlikte kaldım yüksek doz olmasa da.Hatta ben de belki tutmaz diye rahat davranıyordum hiç affetmedi

Hangi ilacı kullanıyorsun özel değilse

Bende panik atak anksiyete hastası bir gebeyim gebeliğimin basından beri ilaç kullanıyorum prozac ile gebe kaldım sonra doktorum 10 mg cipralex e geçirdi 1 ay kadar kestim sonra tekrar başladım herşey normal gözüküyor test sonuçlarım muayenelerim ama tabi benim ömrümden ömür gitti bu gebelik boyunca 20 yıl yaşlandım son bir haftam haftaya Pazartesi sezeryan olucam ölüyorum korkudan Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kizlar uyanik olan var mi bisey sorucam geceleri panik atak geldiginde napoyorsunuz 2 gecedir zindan oldu gecelerim terkeme çarpıntı titreme nefes alamama şekilinde. Olecek gbi oluyorum

Hayırlısıyla al bebeğini kucagına inşallah sağlıkla sıhhatle bize de Burdan haber verirsinn inşallah

Paxil gebelikte çok güvenli değil diye biliyorum en güvenilir cipralex ve lustral benim görüştüğüm doktorlar öyle demişti

t
Paxil için kanıtlanmış bişey yok bazı doktorlar kullandırıyor bazıları kullandırmıyor doktora baglı yani

ben kelebek stratejisini uyguladığımdan beri çok daha rahatım:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…