Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Hamilelik sürecim erken de olsa bitti.Bana cevap veren, yazdıklarımı okuyan, aynı duyguları paylaştığımız herkese çok çok teşekkür ederim.Allah herkese iç huzuru versin.İnşallah doğumunu bekleyen herkesin doğumu en güzel ve huzurlu şekilde gerçekleşir.Bir de İnşallah isteyen herkes bebek sahibi olur da, hasretleri sona erer.

Sağlıklı ve paniksiz günler dileğimle...

bende genetik bir kan pıhtılaşma sorunu varmış. bu sefer kan sulandırıcı iğne oluyorum her gün. genelde bu hastalığı olanlarda oluyor bebek ölümleri. aklına takılırsa kanda homosistein baktır. pıhtılaşmada homosistein artıp normal sınırı aşıyormuş sanırım. ayrıca dediğin gibi suni sancı ile doğum yaptım. nasıl biliyor musun, adet sancısı gibi fakat sonlara doğru biraz daha fazla adet sancısı... sadece doğum anında 1 defa 30 saniye bile sürmeyen bir sancı oldu. ve bitti. yani korkma... ben 14 saat sancı çektim. çok kötü bişey olsa dayanamazdım heralde:))) sen dua et. bu pıhtılaşma herkeste olmuyo zaten:) sağlıkla yaparsın doğumunu:)

gözün aydın canım.inşallah sorunsuz geçmiştir doğumun.yalnız anlamadım neden erken bitti.bebeğin iyidir inşallah.darısı bize canım.

gözün aydın canım.inşallah sorunsuz geçmiştir doğumun.yalnız anlamadım neden erken bitti.bebeğin iyidir inşallah.darısı bize canım.

Teşekkür ederim.Erken doğum yaptım.32 haftalık.24 Kasım sabahı suyum geldi.Hastaneye gider gitmez acil sezeryana alındım.Olaylar benim inisiyatifim dışında gelişti yani :) Bebeğe kordon dolanmış.Çok şükür ki şu an iyi.Ben eve geldim, o henüz hastanede.Gününü doldurması gerekiyormuş.

canım hem sevindim hem üzüldüm.hayırlısı böyleymiş.inşallah bebeğinde en kısa zamanda yanında olur.allahım sana , bebeğine sağlık ve güç versin canım.yaşanan tüm zorluklar unutulur canım.

Bebeğin sağlıklı olması en büyük sevincim.Allah'a şükürler olsun.İnşallah eve geldiğinde de yazarım.Amin.Allah herkese, bebeğine sağlık ve güç versin...Haa bu arada ben de 7 aylık doğmuşum. Anneannem de 7 aylıkmış :) Maşaallah bize :)

Hayırlı olsun bebişin güle güle büyüt...
Sezeryan epidural mi oldu genel mi?
Neler hissettin nasıldı?
Bizi bilgilendirirsen biraz sevinirim :)

merhaba öncelikle geçmiş olsun umarım her şey yolunda gider.ben seni eklemişim arkadaşız.sanırım doğum lekesiyle ilgili bir yorumunu görmüşümdür.ama şu an bu konuyla ilgili yorumunu bulamıyorum.benim bir kızım var ve yüzünde doğum lekesi var.bununla ilgili konuşmak istemiştim.

Merhaba teşekkür ederim ama karıştırmış olabilir misiniz?
Çünkü hiç doğum lekesiyle ilgili bir yorum konu yazdığımı hatırlamıyorum ben

Hayırlı olsun bebişin güle güle büyüt...
Sezeryan epidural mi oldu genel mi?
Neler hissettin nasıldı?
Bizi bilgilendirirsen biraz sevinirim :)

Teşekkür ederim.Darısı başına.

Sezeryan genel oldu.Dediğim gibi, suyum geldiği - hatta kalmadığı için ve kordon dolandığı için seçeneğim veya bekleme şansım yoktu.Sezeryana hazırlanırken çok konuştum.Doktora da söyledim panik atağım var rahatlamam lazım dedim.Narkozdan korkuyordum ama zaten ne olduğunu anlayana kadar ayıldım çok şükür.Birileri bana kızım olduğunu söylüyordu."Tamam bağırma tam uyanamadım" dediğimi hatırlıyorum.Ya da dediğimi sanıyorum :) Ağrı- sızı olmuyor desem inanmayın.Oluyor tabi.Zaten ameliyata girip- çıkarken gerekli ilaçları yapıyorlar.Bir de bol bol yürümeniz gerekiyor.Yine ameliyat öncesi ve sonrası kan alıp tam kan sayımı yapıyorlar.Ben İstanbul- Erdem Hastanesi'nde (Çakmak) doğum yaptım.Doktorumun adı Ayşe ama soyadını hatırlayamıyorum şu an :)

Ahh ahh ne güzel yaa...
Kurtulmuşsun geçmiş bitmiş...
Darısı bizim başımıza inşallah..
Konuşarakta olsa o korkuyu atabilmen çok güzel..

Allah analı babalı büyütsün kızın biraz aceleciymiş olsun küvezde de büyür pıtırcık Allah kavuştursun maşallah maşallah :) darısı diğer arkadaşların başına...

ben bugün çok kötüyüm kızlar.kendimi yorgun bıkkın hissediyorum.ben ikinci çocuğu nasıl kaldırıcam.hiç sevinemiyorum.doğru düşünemediğimin farkındayım.üç gündür evdeyim.evde daha çok bunaldım.ya ben bu psikolojiyle nasıl doğurucam.lohusalıkta halim ne olacak.kendime hayrım yok.bebeğe nasıl bakıcam.saçma bu düşünceler farkındayım.ama doğru düşünemiyorum.lütfen yardım kızlar.sakin olamıyorum.sürekli ağlamak geliyor içimden.çok güçlü sanırdım kendimi şu an o kadar düşmüş hissediyorum ki.

Canim gecmis olsun gule gule buyut bebegini herseyde vardir bi hayir saglikli olmasi cok guzel insallah en kisa zamanda kavusursunuz saglikla.

Sakin ol canim ben boyle olunca ilk once bugunun farki nede boyleyim diyorum hamileligimizi bi atlatalim sonrasini gorucez hic olmazsa aliriz ilaclarimizi rahatlariz ki bak nil en buyuk ornek hamileliginin o kadar zorlamasina karsi dogunca cok daha iyi oldugunu soyluyor disari cik biraz yuruyus yap canim iyi geliyor. Birde eger biz bu bebeklere bakamiyacak olsaydik allah vermezdi hatta insallah bize iyi gelirler onlarla ugrasirken hastalik felan kalmaz hepsini unuturuz.

evet canım gerçekten nil ve şu an yadıkları bana umut veriyor.ben de senin gibi düşünüyordum ama bu grip ve sonrası beni böyle yaptı sanırım.canım çok sıkkın.ilaç nasıl kullanıcaz canım emzirirken bu da aklıma takılıyor.her şeyi çok büyüttüm farkındayım.bitsin artık bu sıkıntılar.gerçekten çok yoruldum.

Canım bende de kapakçık sarkması var.. Zaten her 4 kadından birinde mutlaka oluyormuuş bu..
Sen onu yok say.. Önemli birşey değil çünkü..
Takma kaffana e mi?
Herşeyi bu kadar kafana takıp büyütüp dağ gibi görmen pa dan..
Bunu bil, sana yeter.
Hamileliğimde benden daha çok ölüme yakın bir insan yoktu sanki inan..
Ben ölmedim bak.. Ne saçmalamışım diyorum şimdi...

Aaaa.. hadi hayırlısı.. Allah'ım analı babalı büyütsün.. İnşaAllah bir an önce gelir annesinin kucağına... Çok geçmiş olsun..

Ahh ahh ne güzel yaa...
Kurtulmuşsun geçmiş bitmiş...
Darısı bizim başımıza inşallah..
Konuşarakta olsa o korkuyu atabilmen çok güzel..

Çok şükür Allah'a...Gününü bekleyen herkese de Allah kolaylıklar nasip etsin (Amin) Konuşarak aslında biraz da kendimi meşgul edip olayları görmemeye çalıştım. Zaten yapacak başka bişeyim yoktu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…