geceden berı cok fenayım agla agla içim cıktı artık nefes alamıyrm öle sanıyrm yanı yarın içn doktordan randevu aldım bakalım ne dıycek ilaç kullanmk ıstemıym ama daha fazla gucum kalmadı ki
canııım yapma desem de engel olamıyoruz ama dayan ne olur yaaaburadaki herkes seni anlıyor sana daha önce iyi gelen şeyleri yap düşün eşin varsa sıkı sıkı sarıl ona bana çok iyi geliyor. eşin alsın seni dışarıya çıkarsın gezmek beki iyi gelir. ben daha yeni üye oldum kaç aylık hamilesin sen :)
Canım sana özel mesaj attım...
tatlım yeni üye olduğumdan sana mesaj yazamadım ben ama benim facebook eşimle ortak o bu hlde olduğumu bilsin istemiyorum ona belli edemiyorum o yüzden ekleyemedim seni benden çok o giriyor çünkü
Tamam canım anladım burdan mesajlaşırız ozaman... Ne yaşadığını inan ki çok iyi anlıyorum ve bizim gibi o kadar çok insan var ki..
Ben sabahlara kadar titredim... Sonra dayanamıyorum aldırıcam dedim eşimede zehir ettim iyi sen belli etmeden durabiliyorsun
Aldırmaya gittim doktora doktor beni oyaladı daha alamam 1 hafta sonra gel dedi sonra da yapamadım bir daha...
iyi ki almamış doktor onun vicdan azabını asla kaldıramazdım... Allah'ın sevgili kuluymuşum diyorum şimdi
Çok zor geçiyor hayatla bağlarımı koparıyorum çoğunlukla hamileyim diyorum birden beynimden kaynar sular dökülüyor
Kalbin çarpıyor, nefesim daralıyor.. Neler yaşıyorum neleeerrr annem bırakamıyor beni beraber yaşıyoruz artık...
İnan kaç kere ağlarken Allahım canımı alda kurtulayım dedim okadar zor o kadar...
Ama Allah'a sığın bolbol dua et gerçekten çok iyi geliyor...
Rabbim kaldıramayacağımız yükü vermezmiş bu bizim ilacımız derdimizin dermanı olacak buna inandır kendini...
Ki öyle de olacak hayırlısıyla canım... Zaman çok çabuk geçiyor
Bu kadar zor günlerime rağmen 3. ayım bitiyor şaşırıyorum bazen..
Hepsi geçecek hepsi...
Herkeze selamlr helencim ilki szeryan olup ikincisi normal olanlar var bir sorsana ablamin kayinvalidesi bile yillar once ilkini sezeryan diger ikisini normal dogurmus ki teknoloji daha ileride artik. Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz aramiza insallah guzel seyler yasar guzel seyler pylasiriz. Melekcim srn nasilsin iyisind demi.
Herkeze selamlr helencim ilki szeryan olup ikincisi normal olanlar var bir sorsana ablamin kayinvalidesi bile yillar once ilkini sezeryan diger ikisini normal dogurmus ki teknoloji daha ileride artik. Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz aramiza insallah guzel seyler yasar guzel seyler pylasiriz. Melekcim srn nasilsin iyisind demi.
Yok kuzum ya hemde hic niyeti yok hergun bugun sancim olurmuki diyorum ama yok. Bende kotunun iyisiyim bir iyi bir kotu ama sukur ya hep kotu olsaydim dogum geldi olacak o kadari normal insanlar bile stres yapiyor benmi yapmiyim dimi ama:))) haber verebilirsem dogima giderken haber veririm okuyuverirsiniz yada nasip olursa dua ediverirsiniz canim.Çok şükür canım dün geceden beri daha iyiyim.. Buna şükür.. Sen nasılsın? Bebişinin daha gelmeye niyeti yok mu?
CANIM ben çok araştırdım bunu.burdaki doktorların hiçbiri yanaşmıyor maalesef.risk olarak görüyorlar.yurt dışında çok daha kolay yapıyorlar.tekrar bir sorayım,yarın hastaneye gideceğim.hayırlısı artık canım.ama ben çok fenayım.hele bugün kan ilacını içtim içmez olaydım.akşama kadar kendime gelemedim.ya bana dokunuyor galiba.sizde de öyle mi?
yeni gelen arkadaşlar umarım burda biraz olsun rahatlarsınız.terapi gibi oluyor bazen burası.iyi geliyor dertleşmek.
ataksız ve güzel geceler sizinle olsun..............
Yok kuzum ya hemde hic niyeti yok hergun bugun sancim olurmuki diyorum ama yok. Bende kotunun iyisiyim bir iyi bir kotu ama sukur ya hep kotu olsaydim dogum geldi olacak o kadari normal insanlar bile stres yapiyor benmi yapmiyim dimi ama:))) haber verebilirsem dogima giderken haber veririm okuyuverirsiniz yada nasip olursa dua ediverirsiniz canim.
canııım yapma desem de engel olamıyoruz ama dayan ne olur yaaaburadaki herkes seni anlıyor sana daha önce iyi gelen şeyleri yap düşün eşin varsa sıkı sıkı sarıl ona bana çok iyi geliyor. eşin alsın seni dışarıya çıkarsın gezmek beki iyi gelir. ben daha yeni üye oldum kaç aylık hamilesin sen :)
Kızlar cumartesi günü ense kalınlığı ölçümü var ben çok kötü kalktım sabah.. Kurduğum senaryoları anlatamam...
Ya orda kendimi kaybedersem, ya tansiyonum yükselirse, ya çapıntım çok artarsa.. Ya kriz yaşarsam
Ne olur birşeyler söyleyin bana
Canım haber verebilirsen ver mutlaka canı gönülden dua ederim.. :)
kızlar böyle evhamlı panik durumlarınızda ne yapınca rahatlıyorsunuz yaa bana da akıl verin bir gün iyiyim diğer gün evde tek başıma yine kötüyümne olacak böyle bilmiyorum etrafımda mutlu hamileleri görünce bende böyle olayım bende güçlü olayım böyle diyorum ama yok yok yok ne olacak kızlar bu halim.
kızlar böyle evhamlı panik durumlarınızda ne yapınca rahatlıyorsunuz yaa bana da akıl verin bir gün iyiyim diğer gün evde tek başıma yine kötüyümne olacak böyle bilmiyorum etrafımda mutlu hamileleri görünce bende böyle olayım bende güçlü olayım böyle diyorum ama yok yok yok ne olacak kızlar bu halim.
Ahh canım benim ahh sıkıntıdan dudaklarımın kenarları nasıl kötü oldu kızardı uçuklar isilikler...
Tam 2 aydır bu şekildeyim öyle zor günler geçirdim ve geçiriyorum ki...
Her yolu denedim yanında birileri olunca oyalanınca biraz geçer gibi oluyor sonra yine yine yine...
Tek yol Allah'a sığınmak ve dua etmek başka yapacak hiç birşey yok hep ölücem sanıyorum...
Bazen çıldırmaktan korkuyorum ya hastaneye yatarsam ya çıldırırsam...
Şimdi sende yaşıyorsun ve hep geçecek diye düşünmeye çalışmaktan başka yapacak hiç birşey yok...
İçim gidiyor mutlu hamilelere ama anladım ki ben onlar gibi olmayacağım kaderime razı gelmekten başka yapacak birşeyim yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?