Oh ne guzel olsun en azindan evinde iyisin bebegine bakabiliysn bir noktaya gelmissin gerisi kolay rabbimin izniyle insallah. Bir sure yalniz degilde esinle cikarsin disari tedaviyle birliktede sosyal hayatina devam edersin insallah. Yesil receli bir ilacim vardi yazmissin bir yazinda su an kullanabiliyomusun onu.
Bende cok zorlandgm anlarda aliyorum dr izin verdi. o olmasa acillerde oluyorum zaten elimden geleni yapiyorum. Zamanla onuda almam insallah
Evet hamileyken kullandığım ilaçlara devam ediyorum. Bunlar benim hamilelik öncesi içtiğim ilaçlar değil. Daha rahatım artık. Ama sosyal hayata henüz hazır değilim. İlaçların değişik olmasının yanında, evde kalmaya alıştığım için zolanıyorum biraz.
Oh ne guzel olsun en azindan evinde iyisin bebegine bakabiliysn bir noktaya gelmissin gerisi kolay rabbimin izniyle insallah. Bir sure yalniz degilde esinle cikarsin disari tedaviyle birliktede sosyal hayatina devam edersin insallah. Yesil receli bir ilacim vardi yazmissin bir yazinda su an kullanabiliyomusun onu.
İnşallah bende yaşamam Fuja zaten hamilelikte çekiyoruz bu illetten bari doğumdan sonra rahatlayalım..
Domestekus aynı şekilde bendede oluyor o koku ama adlandıramıyordum tam da o başka boyuta geçme anında oluyor...
Heyy Rabbim ne tuhaf bir hastalıktır bu ya...
ilaç alıyor musunuz Fuja, bende ne yapacağımı hiç bilmiyorum... ilaç kullananlar varsa yazabılır mı lütfen
hoşgeldin. Burda ilaç kullanarak hamilelik geçirip, sağlıklı bebek doğuran çok insan var. Ben de 18. Haftadan sonra antidepresan kullandım. Doğum yaptım, süt veriyorum ve ilaçlarıma devam ediyorum. Burda asıl olan, hamileyken ve süt verirken kullanılabilecek uygunlukta ilacı kullanmak. Kadın doğum ve psikiyatri doktorları ortak karar verirler.
Sen hamile misin? Ne kadarlık hamilesin? Daha önce yazdıysan da ben görmedim.
evet hamileyim 19 haftalık 1.5 aydır çok sıkıntıdayım bana psikyatr atıvan verdi haftada 3 en fazla, cok sıkıntılı oldugumda alıyorum mumkun oldugunca almamaya bakıyorum tabi... Ama kara kara düşünüyorum ilaçsız nasıl olacak dıye...ne ilaç kullandın hamılelıkte ? Bende bu hafta kontrol olunca konuşacağım doktorumla görüşeceğim
geçmiş olsun arkadaşım ben 8. Haftamdan beri kullanıyorum ama c grubu antidepresan kullanıyorum
ben açıkçası şaşkınım burda bir arkadaşımız daha var ativan kullanan ativan d grubu daha riskli bir antidepresan
doktorların herhalde var bir bildikleri verdiklerine göre.. Ama işte ativen sadece anlık sakinleştirir tedavi amacı gütmüyor..
Acaba başka bir doktora daha gitsen? Gittin mi bilmiyorum ama...
ativani haftada 3 gunmu izin verdi. Kac mg kullaniysn melis ben antidepresanda kullaniyrm. Ama yetmiyo ativani cok bunaldgmda almaya calisiyorum. Biliyrm cok zor kader arksdasim uzulme elinde dgl biliyrm biz kizlarla her gun yazisiyrz sende yaz bunaldkca paylasalim.
evet hamileyim 19 haftalık 1.5 aydır çok sıkıntıdayım bana psikyatr atıvan verdi haftada 3 en fazla, cok sıkıntılı oldugumda alıyorum mumkun oldugunca almamaya bakıyorum tabi... Ama kara kara düşünüyorum ilaçsız nasıl olacak dıye...ne ilaç kullandın hamılelıkte ? Bende bu hafta kontrol olunca konuşacağım doktorumla görüşeceğim
Çok şaşırdım doğrusu. Burda daha eski üyeler var, doğum yaptılar. Doktorları bırakın D grubu, C grubu, hiç bir antidepresana izin vermedikleri için başka doktor arayışına girdiler. Ya da hiç ilaç kullanmadılar. D grubuna doktorlar nasıl izin veriyor acaba? Herkesin panik atak-anksiyete yaşama şekli farklı tabi ama ne bileyim... Ukalalık etmek istemem.
Bir de şunu yazmadan geçemiycem, hamilelikte ne içerseniz için, hamilelik öncesi gibi etki göremeyeceksiniz. Ruhsal olduğu kadar, bu dönemde hormonal olarak da etkileniyoruz. Yani Ativan almazsam duramam diyorsunuz ya, ilacı bıraksanız arada az bi fark olur. Ama dediğim gibi ukalalık etmek istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?