Canım bende geceleri uyuyamıyorum sabah bir kalkıyorum her yerim uyuşmuş dediğin gibi özellikle ellerim kollarım.. Artık normal bunlar canım sabır sabır sabııırrr.. Şurda en fazla 1 ay kaldı ayları devirdik.. Senin psikolojini şuan çok çok iyi anlıyorum.. Bol bol su içmeye özen göster..
Eşinide kafana takma.. Bu aralar annem bende kalıyor bugün pazar annem yine bizde düşün yani.. Hep beraber yaşıyoruz :) Napalım bir süre idare edecekler ne kadar anlıyorum deselerde yaşamadıkları birşey olduğu için anlamaları çok zor.. Sabır, dua hepsi geçecek... Bizde buraya çook güzel şeyler yazacağız..
Sevim bir yandan şanslısın hamileliğinin son aylarındasın başında yakalasaydı daha zor en azından doğuma az kaldı. Dr doğum yaklaştığı için tedavi edici değilde kaygı giderici günlük sakinleştiriciyle geçiştiriyodur az kaldı arkadaşım sabret bebeğine kucağına aldığın zaman geçecek bunlar inşallah. Devam etsede bu derece olacağını zannetmiyorum Allah'ın izniyle olursada tedavi edici bir ilaç kullanırsın Dr vereceği rahatlatsın inşallah. Melek sen Dr gittinmi ilacı sorucaktınya doğum sonrası için.
Evet allahtan 28. Haftada falan basladi bu kaygi bozuklugu oda bir gece aniden öncesinde hersey yolundaydi buda Allahtan vardir bi hayir diyorum doktor rivotril damla verdi dedigin gibi sakinlestirici gunu kurtarici bi ilac simdide doguma (sezaryen olacak büyük ihtimal) 3 hafta falan var bakalim yarin kadin dogumcumla randevu var ne dicek psikiyatr ilaci artik kesiyoruz dedi mecbur olmadikca alma o öyle dedi ya ogece ben tam huzursuzlandim aldim ilactan simdi almamaya calisiyorum bakalim dogum sonrasi icinde bu anksiyete devam ederse tedavi edici ilaca gecicez bakalim Rabbim insallah eski günlerime döner hic görmemis gibi olurum dogumla birlikte atar giderim ben ve benim gibi olan herkes insallah
Ben 2-3 gündür fenayım doğum yaklaştıkça iç huzursuzluğum artıyor.. Dün akşam acile gittim bir başdönmesi fenalık hissi ile doğum yapacağım hastaneye gittim.. Baktılar bebeğe falan birşey yok çok şükür ama sanırım bir atak geçirdim.. Ve dün geceden beride iç sıkıntım devam ediyor malesef.. Fuja canım doktora cuma günü gidicem ozamana randuavu verdi.. Size mutlaka haber veririm..
Sevimdeniz sana özel mesaj attım okudun mu?
Ben 2-3 gündür fenayım doğum yaklaştıkça iç huzursuzluğum artıyor.. Dün akşam acile gittim bir başdönmesi fenalık hissi ile doğum yapacağım hastaneye gittim.. Baktılar bebeğe falan birşey yok çok şükür ama sanırım bir atak geçirdim.. Ve dün geceden beride iç sıkıntım devam ediyor malesef.. Fuja canım doktora cuma günü gidicem ozamana randuavu verdi.. Size mutlaka haber veririm..
Sevimdeniz sana özel mesaj attım okudun mu?
Yazyağmuru malesef aramıza hoşgeldin keşke hiç yaşamasaydın gelmeseydin ama hepimizin imtihanı var işte.. Rabbim beterinden korusun ne diyeyim.. Yalnız değilsin hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz geçmiş sayfaları mutlaka okumuşsundur.. Ben bu günlere gelebildiğime bile şükür ediyorum.. Burasının buradaki arkadaşlarımın çok desteğini gördüm.. İstediğin zaman yaz bize kafana bir soru takılırsa falan saçma bile olsa çekinmeden sorabilirsin..
Domestekus sağol canım çok şükür bir daha olmadı daha iyiyim.. Bugün doktor kontrolümüz vardı kuzum 2700 gr olmuş nst'ye girdim herşey yolunda gözüküyor çook şükür.. Bende dışarı çıkınca hava alınca daha iyi hissettim kendimi annemde hep yanımda zaten..
Baş dönmesi sanırım pa kaynaklıda oluyor sadece hamilelikten değil.. Sıcaklarda ayrı bir tetikleyici..
Melekimmmmmm çok sağol ilgin için hoşbuldum. Keşke hiçbirimiz yaşamasaydık ama Rabbimden gelen herşey başımızın üstne.. Hepimizin başına gelebilcek birşey. Dediğin gibi Rabbim beterlerinden saklasın. Burayı gördüğüm çok iyi oldu, anlayan ve yaşayan insanların olduğunu bilmek çok rahatlatıyor. Bu durumu yaşamayan insanlarla konuşmak bile işkence olabiliyor çoğu zaman. Anlamamaları yetmez gibi bizi de iyice perişan edebiliyorlar.. İyi ki varsınız
Yok zaten herkese anlatılmaz.. Biz hala psikiyatrilere deli doktoru olarak bakıldığı bir zamandayız hala daha.. Hele ki yaşamayan insanın söyleyeceği şeyler klasiktir.. '' Herşey senin elinde'' , ''Kendi kendine yapıyorsun bunları'' , ''Sana rahatmı batıyor''... bu böyle uzar gider.. Ancak başlarına geldiğinde anlarlar.. Başkalarının ne dediği ne düşündüğü umrumda değil.. Yeterki iyi olalım.. :)
Yok zaten herkese anlatılmaz.. Biz hala psikiyatrilere deli doktoru olarak bakıldığı bir zamandayız hala daha.. Hele ki yaşamayan insanın söyleyeceği şeyler klasiktir.. '' Herşey senin elinde'' , ''Kendi kendine yapıyorsun bunları'' , ''Sana rahatmı batıyor''... bu böyle uzar gider.. Ancak başlarına geldiğinde anlarlar.. Başkalarının ne dediği ne düşündüğü umrumda değil.. Yeterki iyi olalım.. :)
bide okuyan herkese soruyorum melek ve domestikus özellikle size benim psikiyatrım gecen cuma artk doğuma 3 hafta var ilacı kesiyoruz dedi ama ben aşırı daralıyorum bazen ne yapmalıyım ilaç ne gibi zarar verebilir acaba bebege?? <Allahım sana emanet kuzucuklarımız
bide okuyan herkese soruyorum melek ve domestikus özellikle size benim psikiyatrım gecen cuma artk doğuma 3 hafta var ilacı kesiyoruz dedi ama ben aşırı daralıyorum bazen ne yapmalıyım ilaç ne gibi zarar verebilir acaba bebege?? <Allahım sana emanet kuzucuklarımız
prospektüsünde aynen şöyle yazıyor
gebeliğin 3. trimestrinde veya doğum sırasında yüksek dozların verilmesi doğmamış bebekte kalp atım düzensizliklerine yenidoğanda ise hipotermi hipotoni hafif solunum depresyonu ve beslenme bozukluğuna neden olabilir.
dün nstye girdim kalp atışları maşallah çok şükür normal ve düzenliydi
ayrıca doktorum günde 1kez 3 damlanın düşük bi doz olduğunu söyledi
şimdide çok zorda kalırsam günde 1kez 3 damla alıyorum oda geceleri
ilk başladığımda psikiyatr sabah öğle aksam 3 kez 3er damla demişti ama ben hiç içmedim hep günde 1 kez 3 damla aldım
ama artık kesmeliyim kesmeliyimde ne yapmalıyım onu bilemedim
nerden baksan doğuma 20 gün var uyuyabilsem dayanacamda sıkıntı beni en çok gece yatağa uzanınca basıyor sonrasında şiddetli bir uyuşma kollarda yüzde ve özellikle elbileklerinde
dayanmaya calışmak zorundayım Allahım hepimizin yardımcısı olsun eşimde iş için istanbula gidecek zamanı buldu neyseki yarın akşam dönecek inşallah
Pasiflora gibi bişeyle denesen? Rivotril'den sonra zor tabi Pasiflora. Ama en azından ilaç içmiş olmanın psikolojik rahatlığını hissedersin belki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?