Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

konu mesajlarının birkaç tanesini okuyunca yazmak istedim.hem zamanında panik atak tedavisi görmüş hemde bebek doğurmuş biri olarak içinizi rahatlatmak için yazıyorum.bende ilaç kullandım,xanax vs kullandım.atarax çerez gibiydi.
bir dr. gittim bana dediki kimse panik atak hastalığından ölmez ama hayatını karartıp mutsuz olursan senden uzaklaşırlar.bilemiyorum belki benim içimdeki boşluğu gördü ve bu söz çok etkili oldu.her ne kadar 2 sene daha tedavi görmüş olsamda artık rahatım.yani şöyle deyim tek başıma otobüse binip gidebiliyorum yaklaşık 2 yıldır.hamilelik bende artı yönde çok olumlu etki bıraktı.hormonlarımın çalışmasından mıdır nedir bilmiyorum ilaç etkisi gösterdi hamilelik bana.
şimdi çok şükür iyiyim arada yoklama yapsada başımın üzerine kara bulut olarak düşünüyorum bunları elimle kovalayıp dağıtıyorum.hep güzel şeyler düşünün hep mutlu anıları düşünün.İYİ DÜŞÜN İYİ ŞEYLER OLSUN :)

Mrb arkadaşlar bende yeni üye oldum hamilelik düşünüyorum 4 aydır ilaç almıyorum ama hamile olunca kafayı yiyekmiş gibi oluyorum kalbim çarpıyo dizlerim titriyo uykusuzluk ter iştahsızlık ne ararsan var hamilelik olmasa çok iyiyim bu arada bi oğlum var çokşükür ilk hamileliğimde hiç böle bişi yaşamadım doğumdan sonra oldu ne olduysa burda çok msj okudum ilaç kullanan çokmuş hamilelikte etrafımdada böle bi örn. Var çok ağır ilaçlar kullandı diyazem verdiler 3 ay ve 7 aylık doğurdu çocuk sağlıklı şükür yinede hiç cesaretim yok ama böylede çok mutsuzum içim sıkı

İlaclarimi birakamadigim halde bebek fikrini aklimdan atamiyorum ya ben ertelemistim ya,niye boyle oluyo bazi seylere gec kalmaktan korkuyorum

İlaclarimi birakamadigim halde bebek fikrini aklimdan atamiyorum ya ben ertelemistim ya,niye boyle oluyo bazi seylere gec kalmaktan korkuyorum
hakkında hayırlısı neyse o olsun canımm...zamana bırakmak lazım bazı şeyleri ama bu bizim için biraz zorrr:S başaramıyoruz iştee...

canım ben ilaçları kullandığım halde bile bile korunmadım ve bütün riskleri göze aldım çünkü baktım bnm ilacı bırakacağım yok sekiz senedir kesinsitisiz kullanıyorum bigün bile aksatmadım ve evlendiğim ilk ay hamile kaldım şuanda Allaha bıraktım inş sağlıkla doğuracağım en azından ben ilaçsız yapamayacağımı biliyodum çok çocuk hayali kurdum nişanlıyken ve kendimi birden içinde buldum Rabbim sennde hakkında hayırlı olanı yapsın üzülme

Mrb karlarprensesi öncelikle kaç yaşındasın hiç ilacı bırakmadınmı ne kullanıyorsun dr.un biliyor mu bu durumu bişey demedi mi kaç aylık hamilesin

Mrb muzlupasta sen hangi ilacı kullanıyorsun kaç yaşındasın bende aynı senin gibiyim bu arada kayseride olan varmı

Mrb karlarprensesi öncelikle kaç yaşındasın hiç ilacı bırakmadınmı ne kullanıyorsun dr.un biliyor mu bu durumu bişey demedi mi kaç aylık hamilesin
25 girdim bi kaç defa bırakmaya çalıştım olmadı zyprexa 05 mg yarısını paxil 20mg yarsını alıyom şuanda prof kontrolünde alıyomm 2,5 aylık hamileyim başından beri kullanıyom

Geçmiş olsun cnm inş sağsalim kucağına alırsın çok soru soruyorum ama şikayetlerin neydi ben hiç prof.e gitmedim normal dr.larda ilk üç ay önermiyo bende lustral kullanıyorum 50 mg şuan içmiyorum ama​

karlarprensesi senin adina sevindm. Beni takip eden doktorun ilk 3 ay kullanamazsn dedi. Ben yine birakmayi deneyebilirim. Çok agir yasadim OKB yi 4sene önce. İlaçla iyiym fakat bebek doğunca da depresyon anksiyete olursa ve bakamaz duruma gelirsem de korkuyorum.

sağol canım uzman doktorlar hep kullanma der başından atarlar durumun ne kadar kötü olsada o riski göze alamazlar o yüzden bnde araştırıp çok iyi bi profa gittim bnmde çok ağır geçiyor başladığı zaman canım bnmde korkularım yok değil ennde sonunda bi tane olacak diyorum bari hmn olsun bnmle büyüsün

uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum bende aranıza katılmak istedim..3 yıldır panik atak hastasıyım,19 haftalık hamileyim ve malesef son 1 aydır feci ataklar yaşıyorum hamile kalmadan önce ilaç kullanıyordum.hamile kaldığımı öğrendiğim gün bıraktım...ilk 3 ay sorun yok gibiydi ancak şimdi dayanamayacak kadar arttı... doğum doktorumla görüştüğümde bana bunu ilaçsız yenebilmem için birçok öneride bulunuyor ama bunu yaşamayan anlayamıyor ki..keşke o kadar kolay olsa... ilaca başlamak ve başlamamak arasında kaldım..kendimi kaybetmekten ,böyle yaşamaktan bıkıp zarar vermekten korkar hale geldim.kalp çarpıntılarımdan tansiyonum sürekli 14 - 9 ilaç içmezsem ilerlermi karar veremiyorum.bunun ne demek olduğunu en iyi sizler anlarsınız...bana yardımcı olurmusunuz

canım sen zaten tehlikeli dönemi atlatmışssın ilk üç ay geçmiş artık kullansanda sıkıntı olmaz anlattığına göre zaten çok kötüsün bnce ilerlemeden kullanmaya başla derim tabiki dayanamıyosan bak bana ilk günden kullanıyom çünkü gerçekten ancak yaşayan bilir anlatılmaz bi durum ben seni çok iyi anlıyorum bak nerdeyse 5, ayına giriyon Allahın izniyle hiçbirşey olmaz ben ne riskleri göze aldım ptesi randevum ikili tarama yapılacak inş bişey çıkmaz dua et bana da çünkü ben hiç bırakmadım

canımm teşekkürler öncelikle cevabın için.. nasıl bir kabustur bu en doğrusunu diyorsun , ilaç kullanmak banada bebeğede şuan yapacağım en büyük iyilik olacak... senin şikayetlerin neydi geçmiş mesajlarına bakmayı öğrenemedim daha olmayacak değilmi bunlar delirmek bu kadar kolay olmamalı

canım hiç birşey olmayacak sende bebeğinde çok salıklı olcaksın ona çok iyi bi anne olacaksın bunların hepsi geçici unutma biran önce doktora gidip ilaçlara başla sana tavsiyem profesör e git çok faydası ilaçlarını kullanıp bi kaç güne kalmaz düzeleceksin lütfen hmn bunları yap bnmde delirecek kadar sıkıntım ve kusmam vardı hiçbiryere sığamıyordum tek kalamıyordum aynn delirecektim ve ben sağlıklı olunca bebeğim daha iyi olcak doktorumun dediği gibi buna inanıyorum hem senin korkmana hiç gerek yok

çalışıyorum ,izin almam çok güç cumartesi inşallah ilk işim doktora gitmek olacak..bazen hayat boyu böylemi yaşıcam ben diye ağlama krizine giriyorum resmen.30 sene yoktu 3 senedir nasıl hayatımı bu kadar esir aldı ilaç içmezsem ilerler ve ben diğer psikolojik hastalıklardan olurmuyum diye korkuyorum.
sanada tüm kalbimle dua edicem tarama testi sonuçların için ama içime çok ferah çok pozitif şeyler doğdu. bak gör çok iyi çıkacakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…