Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

canımmm benim çok sağol Allah razı olsun hem sende artık lütfen korkma aynılarını bnde yaşadım düzelelceksin hmde çok iyi olcaksın ben 8 senedir kullanıyorum ümidimi kesmedim sende öyle ol

8 değil 18 sene kullanayım yeterki bunları yaşamayayım ama sanki ilaçta kullansam bunları unutamicam gibi geliyor ne kadar zor ne kadar kötü anlar bunlar ,hafızamdan hiç çıkmayacak hiç iyileşemicem sanki... bebek hissediyordur değilmi bu kadar stresi

oyyy canım hissediyo tabi artık daha dikkatli ol iyileşince hepsini unutacan arada hatırlarsın ama bebeğinle güzel günleri düşün daima

aklına kötü şeyler getirme canım Allah'ın izniyle sonuçlar güzel çıkacakk...sevinçli haberi sonuçlar çıkınca bise vereceksin nasibse bekliyoruzzz...

aklıma takılıyor... bu hastalığı olumlu düşünceyle veya kendimizi bunun yanlış bir alarm olduğuna inandırarak atak geldiğinde en az hasarla atlatma şansımız varmı? yoksa bu kimyasal bir bozukluk ,beyinde bişeyler çalışmıyor yani ben ne yaparsam yapayım boşunamı? bu kimyasal bozukluk benim düşünce tarzımla değişebilir bişeymi

düşünce tarzıyla değiştirmek mümkün fakat çoğumuz bunu yapamıyoruz mesela ben başaramadım istem dışı şeyler oluyo atak geldiğinde o an zaten hiçbirşey düşünemiyorum ve daha kötü oluyorum maalesef iradesizim ben

ilaçla rahatsın ama değilmi yani ilaç içerkende bazen oluyordu bana atak.. sende de oluyormu?
hamilelik öncesine kadar çok rahattım ilaçlarla ama hamilelikte çok zor oldu geçmiyo daha azdı ama eskiye nazaran çok şükür biraz iyi işte ilaçlar olmazsa düşünemiyorum zaten perişan olurdum

kızlar ben pasifloralı bitki çayı aldım dün. üzerinde pasifloralı relax yazıyor.pasiflora sarı kantoron ve melissa falan varmış. bilmiyorum psikolojikmi ama çok gevşedim hatta sorunsuz uyudum. elbet çözüm olmaz benim bu ataklarıma ama en azından bir süre oyalar beni doktora gidene kadar

sorma tatlım ya,beynimizde hormonlar dengesiz hep o yüzden... keşke bitkisel bişeyler bulsak çok araştıryorum.
canım o hormonları ilaçsızda dengelersin inan. sırf ilaca dayanma derim ben. önümüzde çooookk uzun bir ömür var Allah izin verirse. sürekli ilaç içermisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…