- 22 Nisan 2013
- 71
- 22
- 18
canımmm benim çok sağol Allah razı olsunçalışıyorum ,izin almam çok güç cumartesi inşallah ilk işim doktora gitmek olacak..bazen hayat boyu böylemi yaşıcam ben diye ağlama krizine giriyorum resmen.30 sene yoktu 3 senedir nasıl hayatımı bu kadar esir aldıilaç içmezsem ilerler ve ben diğer psikolojik hastalıklardan olurmuyum diye korkuyorum.
sanada tüm kalbimle dua edicem tarama testi sonuçların için ama içime çok ferah çok pozitif şeyler doğdu. bak gör çok iyi çıkacakk
oyyy canım hissediyo tabi artık daha dikkatli ol iyileşince hepsini unutacan arada hatırlarsın ama bebeğinle güzel günleri düşün daima8 değil 18 sene kullanayım yeterki bunları yaşamayayım ama sanki ilaçta kullansam bunları unutamicam gibi geliyorne kadar zor ne kadar kötü anlar bunlar ,hafızamdan hiç çıkmayacak hiç iyileşemicem sanki... bebek hissediyordur değilmi bu kadar stresi
canım sen zaten tehlikeli dönemi atlatmışssın ilk üç ay geçmiş artık kullansanda sıkıntı olmaz anlattığına göre zaten çok kötüsün bnce ilerlemeden kullanmaya başla derim tabiki dayanamıyosan bak bana ilk günden kullanıyom çünkü gerçekten ancak yaşayan bilir anlatılmaz bi durum ben seni çok iyi anlıyorum bak nerdeyse 5, ayına giriyon Allahın izniyle hiçbirşey olmazben ne riskleri göze aldım ptesi randevum ikili tarama yapılacak inş bişey çıkmaz dua et bana da çünkü ben hiç bırakmadım
ayyyy canım bnm yaaa inşaAllah Allah razı olsun haberleri verecem sizlere inşş çok sağolunaklına kötü şeyler getirme canım Allah'ın izniyle sonuçlar güzel çıkacakk...sevinçli haberi sonuçlar çıkınca bise vereceksin nasibse bekliyoruzzz...
çok sağol canım inş inşşşbencede hiçbirşey çıkmayacak için çok rahat olsunnn karlarprensesi
düşünce tarzıyla değiştirmek mümkün fakat çoğumuz bunu yapamıyoruz mesela ben başaramadım istem dışı şeyler oluyo atak geldiğinde o an zaten hiçbirşey düşünemiyorum ve daha kötü oluyorum maalesef iradesizim benaklıma takılıyor... bu hastalığı olumlu düşünceyle veya kendimizi bunun yanlış bir alarm olduğuna inandırarak atak geldiğinde en az hasarla atlatma şansımız varmı? yoksa bu kimyasal bir bozukluk ,beyinde bişeyler çalışmıyor yani ben ne yaparsam yapayım boşunamı? bu kimyasal bozukluk benim düşünce tarzımla değişebilir bişeymi
hamilelik öncesine kadar çok rahattım ilaçlarla ama hamilelikte çok zor oldu geçmiyo daha azdı ama eskiye nazaran çok şükür biraz iyi işte ilaçlar olmazsa düşünemiyorum zaten perişan olurdumilaçla rahatsın ama değilmi yani ilaç içerkende bazen oluyordu bana atak.. sende de oluyormu?
aynen canım ben artık ilaçsız bi yaşam düşünemiyom kendimebenim de ilaçsız takıntılarım artıyo,ama en büyük sorun da anksiyetemin başlaması...
aynen canım ben artık ilaçsız bi yaşam düşünemiyom kendime
bnde bi kaç kez aktarlardan baktım aldım ama faydasını görmedim canım yasorma tatlım ya,beynimizde hormonlar dengesiz hep o yüzden... keşke bitkisel bişeyler bulsak çok araştıryorum.
canım o hormonları ilaçsızda dengelersin inan. sırf ilaca dayanma derim ben. önümüzde çooookk uzun bir ömür var Allah izin verirse. sürekli ilaç içermisin?sorma tatlım ya,beynimizde hormonlar dengesiz hep o yüzden... keşke bitkisel bişeyler bulsak çok araştıryorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?