Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

çok sağol canım Allah razı olsun bende arada kalmış durumdayım iştee hayırlısı neyse o olsunn inşaAllah...sen ne iş yapıyosun bu arada bende çalışıyorumda...
sendende Allah razı olsun canım ben resmi kurumda makam sekreterliği yapıyorum işim çok yoğun hayırlısı herşeyin sen ne iş yapıyon

amin canım Allah szileride korusun inş çok tşk ederim banada doktorum hep derdi çalışmak sana daha iyi gelicek diye sende madem çalışmıyacan sosyal aktivitelere yönlen onlarda sana çok iyi gelicek namazını tam kılarsın inş üzülme içinde var zaten herşey zamanla olur yeterki inanacımızı yitirmeyelim

amin canım amin çok tşk ederim herşeyin bi çaresi var Allahın izniyle Allah daha iyi etsin ama bana günlwer hiç geçmiyo yaa
Benim icinde hic gecmiyor gunler maalesef. bende calisiyorum bu arada canim. Bir de calismasak vakit hic gecmezdi herhalde.

Ah arkadasim bana da psikologum bir suru kitap tavsiye etti. Bende okumak icin ilk zamanlar hep aldim ama hicbiri okunamadi. Psikolojik kitaplar sıkıyor beni maalesef. Ama okumanin cok cok faydali olucagina eminim. Sen ne guzel okuyabiliyorsun. Bu arada ne zamandir terapiye goruyorsun faydasini gordunmu

pardon canım yukarıda hamile olmadığını şimdi gördüm çok geçmişler olsun Allah büyük yine nasip eder inş bak ben hamileyken kullanıyom

inşallah canım benim,şimdi evde oturduğum için bırakmasam daha iyi. işe girersem kafam meşgul olur daha kolay bırakırm,şimdilik bebek fikri ertelendi

Ben universitedeyken rahatsizlandim sonra uzun sure ilac kullanmadim gecmisti cunku.gecen sene evlendim evlendikten 3 ay sonra rahatsizlandim ilaca basladik.terapiye 2 .5 senedir gidiyorum canim. Ilac kullanmadigim donemdede gittim ve ilacin yanında varsa imkan psikologoda gitmek lazim.sadece ilacla cözulmuyor.dusunce yapını degistirmek lazim.terapi onu ogretiyor.nasil duzelirim ve sikintilandigimda nasil basa cikarim diye. Hangi ildesin ??

sendende Allah razı olsun canım ben resmi kurumda makam sekreterliği yapıyorum işim çok yoğun hayırlısı herşeyin sen ne iş yapıyon
bende modelistlik yapıyorum canım...çalışmak güzelde bazen sıkıntıdan kaldıramıyo insan iştee kendimi iyi hissetmediğim zaman sabah kalkıp gelmek çok zor geliyooo:S:S

Ben izmirdeyim canim.bende bir senedir gidiyorum. Bende baya faydasini gordum. Su anda bu kadar direnebiliyorsam terapi sayesinde. Ben psikodramatiste gidiyorum. Onlarin teknigi biraz daha farkli. Dusunce yapinida degistiriyor tabi ama daha cok drama halinde ilerliyor. Seni gecmiste etkileyen olayi buluyor ve o olayi cozuyor sonrasi iyilesme donemi.sen hangi ildesin.

Ben bursa,dayım arkadaşım.o teknigi hiç duymamistim gercekten mantıklı ama en önemlisi doktoruna güven. Simdi isten ayrilicam ve doktorumla sıkılmamam icin plan cizicez bi nevi yaşam koçu gibi bisey evd3 oturunca insan daha cok düşünüyor çünkü. Ama bende uyuyamama problemi var opsesif dusunup uyuyamassam sikiliyorum cok sacma gerci.buda hastaligi tetikliyor.belki evde olunca daha cabuk gecer. Bebek istiyorum cunku sen hangi meslektensin

bende modelistlik yapıyorum canım...çalışmak güzelde bazen sıkıntıdan kaldıramıyo insan iştee kendimi iyi hissetmediğim zaman sabah kalkıp gelmek çok zor geliyooo:S:S
Insan gercekten sıkıntılıyken ise gitmek istemiyor

Kizlarr eminimki herkes bu sıkıntiĺi dönemi atlatacak ve ileride bunlara tebessüm ile bakacagiz. Bebeklerinizi ve sizi Allah koruyor.hepimiz duzelmiyor olsak burda bu konusmalari yapicak kafada olmazdi.. bu yüzden hersey düzelicekkk

Valla uyuyamayinca sikilmak bende de var. Uyuyamayinca cok gergin oluyorum anksiyeteyi tetikliyor. Ben ogretmenim canim. Ve evde oturmanin bu hastalikta ne kadar beter oldugunu bu yaz gördüm. Ilac kullanmamak icin direndim asicam dedim terapiyi siklastirdim ve sukur agustos sonunda astim cogunu. Dedigim yontemle sorunlardan birini ki bence en onemlisini bulduk ve tum ic sikintilari delirme dusunceleri o seanstan sonra bicak gibi kesildi. Muthis bir rahatlama başladı. Simdi hamileyim. Ve bundan once bir dusugum var. Bu dusukten dolayi su anda o kadar zor geciyorki hamilelik. Surekli gene ayni sey olcakmis korkusu. Bak bugun icimi rahatlatmak icin randevu aldim doktora gittim bebegin hala kalbinin attigini duydum ve bugunu o kadar guzel gecirdim ki. Su 3 ay bitmeden stresten olmezsem iyi. Birde yuruyus yap canim istende ayrilicam diyorsun cok iyi geliyor mutluluk hormonu salgilaniyor bir sure sonra. Ben yazin hep yurudum.simdi doktor izin vermiyor ne yazik ki. Ondan da geriliyorum cok. Ve son olarakta bebegi erteleme bir an once ilacsiz durmaya alismaya calis. Ben cok pismanim ilaca dayanip erteledigim icin.keske daha once bu yaz gibi bir yaz gecirseymisim.

aynen canım inş o günleride göreceğiz birbirimize destek olalım

bende bursada oturuyorum hangi doktora gidiyosun ?aynen ya insan evde olduğu olduğu zaman daha çok düşünüyo zaten düşündüğümüz şeylerin çoğu saçma değil mi insan zaten ona daha çok sinir oluyoo :S:S

kızlar bende sabah cipralex in emzirme döneminde kullanılabilecegini okudum ve çok sevindim cipralex bana önceden çok iyi gelmişti. bende daha dogurmadan lohusalık dönemini düşünmeye başladım. doktorum beni biraz korkuttu sanırım bende de şöyle bşey var ben çok sıkışırsam ilaç kullanabilecegimi biliyim birden iyi oluyorum kendimi çok güvende hissediyorum sanki ilaç kullanmış gibi. ama o ilacıda kullanmıyorum. mesela yanımda 3 senedir xanax taşıyorum. bir kaç defa yanıma almayı unuttum anında fenalık bastı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…