ah o düşünceler bende de oluyor işte. dogum sonrasından korkmak da bunun aynısı işte. bunları düşünmemek lazım. aklımıza geldikçe başka şeylere yogunlaşıcaz napalım.Sıkıntı cikmayacak...bak sen kendini tedavi etmeye başladın bu iyiye isaret:)) aynen devam et hersey yolunda gidecek.bende biraz daha iyiyim şükür.ilaç artik etkiliyor herhalde.bazen aklima sacma seyler takiliyor.yalniz disariya cikmaya korkarmiyim acaba?yok korkmam bundan hic korkmadim ki diyotum.fln fln düşünürken hoooop ondan korkmaya basliyorum.:))bu hastaligin tüm semptomlarını atlatiyorum sırayla
evet cnim panik atak dediler korku daha sonrada depresyona cevirdi allaha sükür simdi cok cok iyiyim arada bi gelsede hemen bi cay melisa cayi iciyorum birazda kendime geliyorummerhaba canim.seninde tam teşhis panik atakmıydı?
Sürekli bir huzursuzluk endişe hali korku var... offf günün bazı saatlerinde tavan yapiyor bazi saatlerinde hic yok... kendimi kasmaktan omuzlarim boynum kaskatı olduah o düşünceler bende de oluyor işte. dogum sonrasından korkmak da bunun aynısı işte. bunları düşünmemek lazım. aklımıza geldikçe başka şeylere yogunlaşıcaz napalım.
ilac kullandinmi peki[/QUOTE][QUO TE="Pinar353 535, ?post: 38172917, member: 624209"]E
evet cnim panik atak dediler korku daha sonrada depresyona cevirdi allaha sükür simdi cok cok iyiyim arada bi gelsede hemen bi cay melisa cayi iciyorum birazda kendime geliyorum
ilac kullandinmi peki[/QUOTE][QUO TE="Pinar353 535, ?post: 38172917, member: 624209"]E
evet cnim panik atak dediler korku daha sonrada depresyona cevirdi allaha sükür simdi cok cok iyiyim arada bi gelsede hemen bi cay melisa cayi iciyorum birazda kendime geliyorum
Kullandim cnim 1ay kadar ama cok carpinti yaptigi icin birakmak zoruda kaldim piskologada cok gittim ama kar ettmedi sorunu kendim cözmeliydim bide bende aglama krizleri vardi 10 ay sürdü resmen deli gibiydim cocuguma bakamadim bile cok cektim allaha cok sükür simdi iyiyim ama ben devamli yürüste yaptim sagolsun esim cok destek cikti devamli yürüyoduk piskolokta demis zaten sonra bide her kötü oldugumfa ben iyiyim mutluyum diyodum sürekli cok sükür gecti biliyorum cok zor bi durum senindemi panik atak yoksa depresyonmu[/QUOTE]ilac kullandinmi peki
benim panik atak ama hamilelikte sanirim depresyonda eslik ediyor buna..ne kadar güzel atlatmissin Allah bidaha yasatmasin.darisi basimiza inşallah.[/QUOTE]Kullandim cnim 1ay kadar ama cok carpinti yaptigi icin birakmak zoruda kaldim piskologada cok gittim ama kar ettmedi sorunu kendim cözmeliydim bide bende aglama krizleri vardi 10 ay sürdü resmen deli gibiydim cocuguma bakamadim bile cok cektim allaha cok sükür simdi iyiyim ama ben devamli yürüste yaptim sagolsun esim cok destek cikti devamli yürüyoduk piskolokta demis zaten sonra bide her kötü oldugumfa ben iyiyim mutluyum diyodum sürekli cok sükür gecti biliyorum cok zor bi durum senindemi panik atak yoksa depresyonmu
benim panik atak ama hamilelikte sanirim depresyonda eslik ediyor buna..ne kadar güzel atlatmissin Allah bidaha yasatmasin.darisi basimiza inşallah.[/QUOTE]Kullandim cnim 1ay kadar ama cok carpinti yaptigi icin birakmak zoruda kaldim piskologada cok gittim ama kar ettmedi sorunu kendim cözmeliydim bide bende aglama krizleri vardi 10 ay sürdü resmen deli gibiydim cocuguma bakamadim bile cok cektim allaha cok sükür simdi iyiyim ama ben devamli yürüste yaptim sagolsun esim cok destek cikti devamli yürüyoduk piskolokta demis zaten sonra bide her kötü oldugumfa ben iyiyim mutluyum diyodum sürekli cok sükür gecti biliyorum cok zor bi durum senindemi panik atak yoksa depresyonmu
canım ben bundan önceki gebeliğimde kalbi durdugu için kurtaj olmak zorunda kaldım o yuzden her hafta kalp atışını dinlemek için gidiyordum. çünkü gecen sefer 10 gün sonra ögrenmiştim. şimdi 3 ay bitti korku da bitti zaten başka doktora gitmem artık ama kendi doktoruma da devam etmeme kararı aldım. bir de ilk hamileliğim yani soru sormak hakkım diye düşünüyorum hala. bir de düşündükçe bana gerçekten hiçbirşey soylemediğini farkettim. düşün ultrason bitiminde bana açıklama bile yapmadı. zaten bana gebeliğin başında artık sana bilgi vermek yokta demişti. ben de bıraktım gitti doktoru canım. riskli gebelik uzmanına gitmeye karar verdim. bende pıhtılaşma sorunuda var çünkü. bakalım hayırlısı inşallah ıyı olur herşey.
canım azalması bile güzel. en azından bu şekilde hamileliği bitir sonra tedaviye tam anlamıyla başla ama terapi gör canım yoksa ilaçta kullansan başa dönersin. bende de çok çalkantılı gidiyor. bir iyiyim bir kötü. idare etmeye çalışıyorum. kötü derken bende mutsuzluk hakim. mutlu hissetmiyorum kendimi çogu zaman. depresyona mı giriyorum acaba bu defa da.Sürekli bir huzursuzluk endişe hali korku var... offf günün bazı saatlerinde tavan yapiyor bazi saatlerinde hic yok... kendimi kasmaktan omuzlarim boynum kaskatı oldugecmiyor tamamen yaaa gecmiyor...hep korkuyorum hep umutsuzum...
canım tsh yüksekliği ne anlama geliyor bilmiyorum ama doktor ilaç vermedi yazmışsın sanırım verilmesi gereken birsey diye düşünüyorsun. ben senin yerinde olsam sonuçları bir doktora daha gösterirdim. birde sakin ol canım tedavisi olan birseymiş bak ilaçta verilebiliyormus.çözümü var yani rahat ol. böyle stres yapmak bebeğine çok daha fazla zararlı. inşallah en kısa zamanda çözeceksin sorunu.Hanımlar TSh değerlerim 4.14 çıktı 8 haftalık hamileyim ve doktorum ilaç yazmadı takip edelim dedi sürekli kafamda kırmaya başladım ya bebegime birşey olursa diye korkuyorum çok sabaha kadar aklım da TSH var ne yapacağım bir sürü olumsuzluk okuyorum kafayı yemek üzereyim yardım edinallahım aklımı fikrimi korusun sağ salim sağlıklı almayı nasip etsin inşallah yavruma
ne kadar zor geçiyor günler... bende çok mutsuzummm ne yapıcazzz biz nasıl olacak bu iş???canım azalması bile güzel. en azından bu şekilde hamileliği bitir sonra tedaviye tam anlamıyla başla ama terapi gör canım yoksa ilaçta kullansan başa dönersin. bende de çok çalkantılı gidiyor. bir iyiyim bir kötü. idare etmeye çalışıyorum. kötü derken bende mutsuzluk hakim. mutlu hissetmiyorum kendimi çogu zaman. depresyona mı giriyorum acaba bu defa da.
merhaba benimde TSH troid hormonum yüksek çıkmıştı,ters ilişkisi var yüksek çıktıysa düşük demekmiş bu hormon.ilaç verdi doktorum hergün sabah TSH hormonu alıyorum 50mg.test yaptı son gittiğimde düzene girmiş çok güzel içmeye devam dedi.bence bir daha konuş doktorunla veye iyi bir endokrinoloji uzmanına git derim.Hanımlar TSh değerlerim 4.14 çıktı 8 haftalık hamileyim ve doktorum ilaç yazmadı takip edelim dedi sürekli kafamda kırmaya başladım ya bebegime birşey olursa diye korkuyorum çok sabaha kadar aklım da TSH var ne yapacağım bir sürü olumsuzluk okuyorum kafayı yemek üzereyim yardım edinallahım aklımı fikrimi korusun sağ salim sağlıklı almayı nasip etsin inşallah yavruma
Off bilmiyorumne kadar zor geçiyor günler... bende çok mutsuzummm ne yapıcazzz biz nasıl olacak bu iş???
2 saat çok uzun bir süre gerçektenOff bilmiyorumbebeklerimizde etkileniyor boyle. Benim gibi bir cocuk yetiştirmek istemiyorum ben. Simdiden mutsuz ediyorum onu cok uzuluyorum yarin doktora gidiyorum yeni ayarladigim. Ama hic ultrosana girmek istemiyorum. Ultrason fobisi basladi sanirim bundan onceki doktor yuzunden. 2 saate yakin ultrasonda kaldim en son. insallah simdi gene oyle olmaz. olursada duramam sanirim bu defa
Insallah canim doktordan iyi bir sekilde donerim. Bebelerimizle ilgili ne yapabiliriz acaba. Doktor isini halletikten sonra psikologumada danisicam. Insallah iyi olur hersey bir an once.2 saat çok uzun bir süre gerçekteninşallah yarınki doktor içine siner bu endişelerden kurtarır seni.. bende senin gibi bebeğime bu korkuları geçirdiğimi düşünüyorum ve çok üzülüyorum...
bol bol kitap okumaya çalıyorum bebekle annelerle ilgili .. onun için neler yapabilirim onlara bakıyorum müzik dinliyorum bebeğimle konuşmaya çalışıyorum... ne yapıyım elimden ancak bunlar geliyor...Insallah canim doktordan iyi bir sekilde donerim. Bebelerimizle ilgili ne yapabiliriz acaba. Doktor isini halletikten sonra psikologumada danisicam. Insallah iyi olur hersey bir an once.
Gayet guzel canim. Umarim bende bunlari yaparim zamanla.bol bol kitap okumaya çalıyorum bebekle annelerle ilgili .. onun için neler yapabilirim onlara bakıyorum müzik dinliyorum bebeğimle konuşmaya çalışıyorum... ne yapıyım elimden ancak bunlar geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?