Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Insallah bende sikinti yasamam canim ya. zaman gecsin artik. Bir an once bebeklerimizi kucagimiza alalim. Cok seye sabrediyoruz annelik ne garip birsey.

Memnum kaldin mi canim peki. Yeni mezun olsa bile basarili bir psikologta olabilir. Bir sure git bakalim faydasini gorucekmisin. Begenmezsen baska bir doktor bakarsin olmazsa. 240 lira her hafta cok fazlaymis yaa.

Aynen öyle pahalı tabi M mvmv şimdikindende daha tam bişi anlamadım işte 2 defa gittim toplam bi kaç seans daha gidiyim içime sinmediğini filan anlarsam başka dr geçiş yaparım hayırlısı bakalım

Memnum kaldin mi canim peki. Yeni mezun olsa bile basarili bir psikologta olabilir. Bir sure git bakalim faydasini gorucekmisin. Begenmezsen baska bir doktor bakarsin olmazsa. 240 lira her hafta cok fazlaymis yaa.

pek giremiyorum bu ara..nasılsın:)

ben iki senedir anksiyete ile uğraşıyorum ama geriye dönüp baktıgımda hep hayatımın bir yerinde oldugunu fark ettim..maalesef sanırım kronik bir ruh hali..

pek giremiyorum bu ara..nasılsın:)
ugraşıp duruyorum kendimle sen nasılsın bakalım :) yarın doktor randevum var. beni ne kadar süre yatırıcak ne kadar süre ultrasonda kalıcam çoookk tedirginim.( benim doktorum perinatolog. yarın detaylı ultrasona alır beni uzun sürer diye düşünüyorum). doktora gitmem gerekmese gitmiycem gerçekten. taktım ben uzun süre hareketsız yatma olayına . ilaçta içmeyi düşünmüyorum giderken. kötü olursam yarıda kesicem kalkıcam artık napıyım.

iyi haberler al inşallah..bende doktor kapısında bekleyemiyorum..çarpıntı bulantı falan oluyo:)göz açıp kapayıncaya geçer inşallah..

iyi haberler al inşallah..bende doktor kapısında bekleyemiyorum..çarpıntı bulantı falan oluyo:)göz açıp kapayıncaya geçer inşallah..
bekleyememe zaten var. o yüzden ilk randevuyu alıyorum :) inşallah canım ıyı bir şekilde atlatırım dönerim ya baya bi korkuyorum

Arunaa seni gördüğüme çok sevindim. Tekrar hoşgeldin. Ama boyle gelmeseydin. Ama bizim hayatimiz bir iyi bir kotu. Sonuç itibariyle iyi de olabiliyoruz:). Ben de iyi değilim. Neyse geçer umarim. Bazen de takilma diyorum. Terapiye basladim bugün 3. Seans. Ama bi etkisi yok yazamiyordum ne zamandir. İçinden gelmedi girmek. Yazarken de agliyorum. icim daraliyor. Kalbim uçacak gibi Pirpir.

kızlar 3 gündür bastığım yeri bilmiyorum midemden buharlı bir hava püflüyo yukarı şişiyorum,bademcikler iltihaplanmış ondan mı bilmiyorum gırtlağımda spazmlar oluyor derken gücüm gidiyo inceden titriyorum..ne oluyor bana bir türlü anlamıyorum

canım beni hatırlamışım bilmiyorum eskilerden ama tekrar geri geldim iyiydim uzun zamandır ama yine başladı.buraya yazmaya başladığımda hamileydim bebek 1 yaşında oldu şükür ama ben hiç iyi değilim

Evet hatırladım nickinden. Hayırlı olsun bebeğin. Sağlıkla büyüt İnşallah. Yorgunluk, stres tetikledi dimi? Doktora gidiyor musun? Psikiyatra yani. Terapilerin faydası olabilir.

Geçmiş olsun. Reflü olmasın sakın? O kadar değişik belirtileri var ki panik atağın. İnsan bazen gerçekten hasta olduğunda anlayamıyor.

Evet hatırladım nickinden. Hayırlı olsun bebeğin. Sağlıkla büyüt İnşallah. Yorgunluk, stres tetikledi dimi? Doktora gidiyor musun? Psikiyatra yani. Terapilerin faydası olabilir.
ilaç kullanıyorum şuanda yeni başladım iki gündür ilacı aşdıktan sonra dahada kötü oluyorum.sen nasılsın

ilaç kullanıyorum şuanda yeni başladım iki gündür ilacı aşdıktan sonra dahada kötü oluyorum.sen nasılsın

Bilirsin ilk 10-15 gün ilaç daha kötü yapıyor. Ondan sonra toparlanacaksın İnşallah. Ben 1,5 yıl emzirdim. Günde 1 tane Paxil içtim bu süreçte. Bir kaç aydır doktora gidiyorum ama hamilelik öncesine dönemedim henüz.

bugün KBB ye gittim şubat ayında geçen sene yaptırdığım endoskopi raporu ve haziranda yaptırdığım tiroit sonucuyla gittim boğazım kasılıyor dedim sinüzit dedi öyle ciddi bir şeyiniz yok dedi ,ben ama boğazım kasılıyor dedikçe üstüne basa basa ciddi bir şeyiniz yok dedi ilaç verdi yolladı bu akşam psikoloğa gideceğim biraz pahalı bir isim ama eğer ki enerjisini alırsam düzenli gidip artık normal yolumu bulmak istiyorum ve gebe kalırsam da bu süreci sakin sakin geçirmek istiyorum..bundan sonra her akşam her sabah bugün güzel bir gün benim için iyi bir gün ben gayet sağlıklı bir bireyim diye kendimi telkin etme yoluna da gideceğim

inşallah cnm ya bazen korkularım tavan yapıyo tv de izlediğim biprogramdan sonra başladı yine sonrada herşeyden etkilenir oldum.ya bu sefer geçmezse diyorum.memleketten annem geliyor bu akşam iyi gelir banada inşallah.inanki sabahları bebeğin mamasını bile zor hazırlıyorum.geçecek dimi lütfen iyyi şeyler duymaya ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…