merhaba fuja gebelik sürecin nasıldı neler yaşadın ve doğum anı ,o an nasıldı korkuların paniklerin...vakit bulabilirsen biraz anlatır mısın lütfen?Kızlar meraba çok özledim sizleri
Nasılsınız. Burası benim ailemin bir parçası gibi.uzun zamandır yazamadım. Malum iki çocuk ikiside küçük olunca çok zor. Ama yazamasamda takip ediyorum zaman zaman. Buradaki arkadaşlarada çok Rabbim yardımcınız olsun bu meşakkatli yolculukta Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Bende panikli anksiyeteli iki hamilelik geçirdim. Sormak istediğiniz bir şey olursa her zaman seve seve yardımcı olmaya çalışırım bunu yaşamayan bilmez.
hamilelik sürecini nasıl geçirdiğini ve doğumdan sonra neler yaptığını şöyle bir özetlersen ne iyi olur arkadaşım..merhaba fuja gebelik sürecin nasıldı neler yaşadın ve doğum anı ,o an nasıldı korkuların paniklerin...vakit bulabilirsen biraz anlatır mısın lütfen?
Doktordan baska kimseye anlatamıyorum sanki anlatsam düşündüklerm gercek olacsk gibş geliyo. Eşimle rahatsızlığımı tabiki paylaşıyorum sıkıldığımı bunaldığımı aklıma türlü türlü saçma düşünceler geldiğini falsn. Ama ne düşündüğümü söylemiyorum. Onu daha fazla üzmek istemem çünkü istese de beni.anlayamayacak ve bu durum ona çok kötü gelecek
konyar06 nerelerdesin. tatil nedeniyle mi yoktun acaba.. umarım iyisindir.
F fuja cGöz açıp kapayıncaya kadar geçiyo ben çok korkuyordum. Hamilelikteki yaşadıklarımızın yanında doğum yapmak hafif kalıyo. Ben belden iğne vurularak hafif uyku hali veriliyor. Hiç bişey hissetmiyosun. Inanın 2. Doğuma giderken arabada kızlara yazıyodum doğuma gidiyorum diye. Artık bilmiyodum neler yaşıcağımı. Zaten sizin ruh halinize göre karar veriliyor ilk doğumda ben biraz korktum tansiyonum Yükseldi. Belden uyuşturucular. Tansiyonum yükselince çok kısa bayılttılar sonra ayıldım bir baktım oğlum Yanımda. Ağrı kesicilerle zaten ağrılar geçiyo hastanede 2 gün sonra gittiğinizde çok hafifliyo inanın o an ataklar hiç sizi etkilemiyor başka türlü duygular sarıyo. Ikincisinde tecrübeli old için ameliyathanede hiç öyle tansiyonum falan yükselmedi gayet sakindim.inanın korkulacak bişey yok bol bol dua edin arkadaşlar Rabbim yardım ediyo. Geçmiş sayfalara bakarsanız bütün yaşadıklarımız Yazıyo. Ben her sorunuza Cvp yazarım bunu niye söylüyorum. Ben çok kötü old için sürekli okuduğum şeyleri tekrar tekrar okurdum. Buda size faydalı olabilir bir çok kişinin paylaştıkları var. :) kızlar bu arada sizin durumunuz nedir 2 arkadaş yazmışsınız nasıl gidiyo kaçıncı ayınızdasınız
F fuja cok tesekkür ederim paylaşımların için. çok kere okudum gerçekten. sevgili F fuja veGöz açıp kapayıncaya kadar geçiyo ben çok korkuyordum. Hamilelikteki yaşadıklarımızın yanında doğum yapmak hafif kalıyo. Ben belden iğne vurularak hafif uyku hali veriliyor. Hiç bişey hissetmiyosun. Inanın 2. Doğuma giderken arabada kızlara yazıyodum doğuma gidiyorum diye. Artık bilmiyodum neler yaşıcağımı. Zaten sizin ruh halinize göre karar veriliyor ilk doğumda ben biraz korktum tansiyonum Yükseldi. Belden uyuşturucular. Tansiyonum yükselince çok kısa bayılttılar sonra ayıldım bir baktım oğlum Yanımda. Ağrı kesicilerle zaten ağrılar geçiyo hastanede 2 gün sonra gittiğinizde çok hafifliyo inanın o an ataklar hiç sizi etkilemiyor başka türlü duygular sarıyo. Ikincisinde tecrübeli old için ameliyathanede hiç öyle tansiyonum falan yükselmedi gayet sakindim.inanın korkulacak bişey yok bol bol dua edin arkadaşlar Rabbim yardım ediyo. Geçmiş sayfalara bakarsanız bütün yaşadıklarımız Yazıyo. Ben her sorunuza Cvp yazarım bunu niye söylüyorum. Ben çok kötü old için sürekli okuduğum şeyleri tekrar tekrar okurdum. Buda size faydalı olabilir bir çok kişinin paylaştıkları var. :) kızlar bu arada sizin durumunuz nedir 2 arkadaş yazmışsınız nasıl gidiyo kaçıncı ayınızdasınız
2 tane oglum var suan 3. Bebegime 5 haftalik hamileyim ve titremelerim üsumelerim aglama krizlerim oluyo özellikle aksam olunca sıkıntım artiyo uyumakta sıkintı cekiyorum ve en kotusu gece terleme ve carpintiyla uyaniyorum ve cok korkuyorum o an.. panik atakmi oldum yaa kimisi farkli seyler soyluyo korkularim dahada artiyo yok biseyler korkutuyomus oyle soylenenince kafama daha cok takmaya basladim en ufak seyi bile kafama takiyorum elim ayagim titriyo stresli bi aileyede sahibim ve esim bu durumumdan cok rahatsiz hic destek deil buda beni daha cok etkiliyo...bu hamilelik nasil gecicek cok endiseliyim hic ilac kullanmadim ne olcak bilmiyorum
2 tane oglum var suan 3. Bebegime 5 haftalik hamileyim ve titremelerim üsumelerim aglama krizlerim oluyo özellikle aksam olunca sıkıntım artiyo uyumakta sıkintı cekiyorum ve en kotusu gece terleme ve carpintiyla uyaniyorum ve cok korkuyorum o an.. panik atakmi oldum yaa kimisi farkli seyler soyluyo korkularim dahada artiyo yok biseyler korkutuyomus oyle soylenenince kafama daha cok takmaya basladim en ufak seyi bile kafama takiyorum elim ayagim titriyo stresli bi aileyede sahibim ve esim bu durumumdan cok rahatsiz hic destek deil buda beni daha cok etkiliyo...bu hamilelik nasil gecicek cok endiseliyim hic ilac kullanmadim ne olcak bilmiyorum
Sevgili D domestikus benim bu yabancılaşmalarım geçmiyor tüm gün sürüyor. Artık normal algılamayı unuttum esim ve tüm dünya yabancı geliyo. Gercekten kopuyor muyum acaba? Çok korkuyorum bu durum nereye gideceK. Tüm gün yaşıyorum bu durumu. Deliricem artık dayanamıyorum doktor ısrarla sabret diyo.
Sevgili D domestikus benim bu yabancılaşmalarım geçmiyor tüm gün sürüyor. Artık normal algılamayı unuttum esim ve tüm dünya yabancı geliyo. Gercekten kopuyor muyum acaba? Çok korkuyorum bu durum nereye gideceK. Tüm gün yaşıyorum bu durumu. Deliricem artık dayanamıyorum doktor ısrarla sabret diyo.
konyar06 bunu soylemek bana duser mi bilmiyorum ama benim doktorum bana verdi ilac. Surup verdi. Eger bu kadar kotuysen dusun bence. Baska bir doktora gutseydin keske. Dayanamadigim anda baslayacam ben de. Esin yasadiklarini farkediyor mu. Onun tutumu nasil. Esinin anlayisin durumunu bilmiyorum ama her ne yasiyorsan onunla paylas. Eger bunu onunla yapamiyorsan elini tutabilecegin kafani rahatlikla koyup aglayabilecegin bir arkadadin olsun yaninda. En bunaldigin en cikmazda oldugun anda biri yaninda olmali. Anneni cagir kardesini ama biri yaninda olsun. Tek basina olmuyor maalesef.
Evet doktor bunun sadece paxil ile geçmeyeceğini risperdal denen ilacı da kullanmak gerektiğini söylüyor. O da hamilelikte kullanılmıyormuş. Doğumdan sonra ilaçla geçecek diyo. Bugun yine konuştum aynısını dedi.Kendi adıma cevap vereyim, yabancılaşma çok uç bi nokta. Şurup bi işe yaramaz. Yani bende yaramaz.
konyar06 bunu soylemek bana duser mi bilmiyorum ama benim doktorum bana verdi ilac. Surup verdi. Eger bu kadar kotuysen dusun bence. Baska bir doktora gutseydin keske. Dayanamadigim anda baslayacam ben de. Esin yasadiklarini farkediyor mu. Onun tutumu nasil. Esinin anlayisin durumunu bilmiyorum ama her ne yasiyorsan onunla paylas. Eger bunu onunla yapamiyorsan elini tutabilecegin kafani rahatlikla koyup aglayabilecegin bir arkadadin olsun yaninda. En bunaldigin en cikmazda oldugun anda biri yaninda olmali. Anneni cagir kardesini ama biri yaninda olsun. Tek basina olmuyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?