çok teşekkür ederim ..hamilelikten önce de vardı bu sıkıntılarım şimdi daha yoğun sanki..şu aralar cok stresliyim anlaşamadığım görüşmediğim kişiler var etrafimda onlar cok geriyo beni...yabancilasma bende de var ayni zamanda kasılmalar var vucudumda
Tabii yaramaz cnm. zatenbburda herkess küçük dozda ilaç içiyor. Sadece dayanma noktasınagetiriyor okadar. BElki öncekine gore daha iyi olur diye söyledim[/QUOTE]2, member: 391138"]Kendi adıma cevap vereyim, yabancılaşma çok uç bi nokta. Şurup bi işe yaramaz. Yani bende yaramaz.
hayir canim dur sizofren olamazsin. Belirti falanda okuma senin ki tamamen farklı birsey. Bak ayni seyleri yasamis arkadaslar gecmis bitmis sizofrende olmamislar. Senin de gecicek. Hepimiz farkli şekilde yaşıyoruz iste. Bende deliricem derdim. Hatta kendimi ben delirtcem sanirdim. Arkadasin biri anlatmisti adamin biri kendi kendini dusuncesiyle oldurebilmis diye. Kafaya takmistim bende kesin kendimi delirtcektim. Ama olmadi yani. ilaca baslayinca duzeldim. Sende baslayinca duzeliceksin. doktorun sabret diyor ama bebegine daha zararliysa senin bu durumun ilaca basla bence canim. Ya da bulundugun yerde terapi gorebilecegin bir doktor bul. Cunku uzaktan bir yere kadar faydadi olabilir sana doktorununBen şizofreni oluyorum galiba okuyorum da belirtiler bende var. Gercekle bağımsız kopuyor dünya herkes bana yabancı. Kendimi hiçbiryerde hiçkimse ile rahat hissetmiyorum
Ben şizofreni oluyorum galiba okuyorum da belirtiler bende var. Gercekle bağımsız kopuyor dünya herkes bana yabancı. Kendimi hiçbiryerde hiçkimse ile rahat hissetmiyorum
''Panik atak,depresyon ve okb,neler yaşadım ve nasıl atlattım'' konu başlığı var. yeni açılmış. herdaimumutlu diye bir arkadaş çok güzel bir paylaşımda bulunmuş. herkesin okumasını isterim ben de tesadüf buldum.konyar06 belki sana bir nebze ışık olur şu zamanlar için.
evet bende okudum ve çok beğendim hatta dayanamayıp hemen yazdım bileeeee''Panik atak,depresyon ve okb,neler yaşadım ve nasıl atlattım'' konu başlığı var. yeni açılmış. herdaimumutlu diye bir arkadaş çok güzel bir paylaşımda bulunmuş. herkesin okumasını isterim ben de tesadüf buldum.konyar06 belki sana bir nebze ışık olur şu zamanlar için.
ben de senin aracılığınla buldum zaten. arama yerine bir arkadaşın nickini yazacam diye parmaklarım senin adını yazmış:)) tesadüf farkettim yanievet bende okudum ve çok beğendim hatta dayanamayıp hemen yazdım bileeeee
umutsuz olma D domestikus umut fakirin ekmeği:) hortlamayacak işte hortlamayacak:))Depresyon, okb, anksiyete atlatılır da, panik atak atlatılmaz :) Tekrar hortlar. Maalesef.
Ben şizofreni oluyorum galiba okuyorum da belirtiler bende var. Gercekle bağımsız kopuyor dünya herkes bana yabancı. Kendimi hiçbiryerde hiçkimse ile rahat hissetmiyorum
ben de senin aracılığınla buldum zaten. arama yerine bir arkadaşın nickini yazacam diye parmaklarım senin adını yazmış:)) tesadüf farkettim yani
umutsuz olma D domestikus umut fakirin ekmeği:) hortlamayacak işte hortlamayacak:))
:)) hic gulecegim yoktu. Insallah hortlamaz tabi . Ama bende sanmiyorum ne yazik ki. yasamayi ogrenicez bu sekilde boylece bize zarar veremeyecek cok fazla. Buna tum kalbimle inaniyorum. Asicaz biz birgun bunlari kendimizi her halimizle sevicez kabullenicez anca böyle bitecek panik atakla mücadele bence :)umutsuz olma D domestikus umut fakirin ekmeği:) hortlamayacak işte hortlamayacak:))
bende anksiyete var. bence anksiyete de gecmez . ben çok mu karamsarım bu aralar ne :) anca böyle yaşamaya alışırız alıştıkça da bize ataklar ugramaz gibi geliyor. nitekim şu anda bunu başarabiliyorum biraz. o kadar sıkıntıya hala atak gelmedi şükür :)Depresyon, okb, anksiyete atlatılır da, panik atak atlatılmaz :) Tekrar hortlar. Maalesef.
iyi gelmesine sevindim canım senin durumun daha farklı arkadaşın yazdıklarını da okudum benzer yonler var onun yaptıklarını dene istersen senin ki de geçer inşallah bir gün.onu okumak bana çok iyi geldi biliyormusun.dünden beri kendimi daha iyi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?