Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Yabancılaşmayı nasıl yasıyorsun arkadasım?

="konyar06, post: 39380170, member: 585176"]Eşim çok destekçi bana ama ayrıntılarını anlatamıyorum anlamaz kimse ve daha da üzmek istemiyorum. Doktoruma anlatıyorum sadece. Eşime kötü oldugumu cok zorlandığımı falan diyorum ama düşüncelere pek girmiyorum daha kötü oluyorum. Onun yanında ağlıyorum rahat zaten. O olmasa naparım bilmiyorum[/QUOTE]
Ailene karsi da ayni şeyleri hissettin mi tatil boyunca. Cnm heesey geciyor diye bakacaz artik.caresiz olmak en kotusu. bak az kaldi doğuma. Dayanacaz. Benim ne tanidiklarim var d grubu ilaçlar iiçip dogumbyaptilar. İleri derecede sara hastasi nobetler gecirerekbdogum yaptı. Kortizon ilaçlarla hamilelik geçirenler. Hepsinin de çocukları saglikli. Eğer dayamamazsan Allaha siginip başka çare arayacaksin. D domestikus sen de ilaç icmismiydin öyle hatirladim. Bak ben ilaci eczanedeen aldim ama icmedim. Dolapta duruyor. Bana bu güven verdi biraz dayaniyorum icmiyorum ama icebilcegimi bilmek beni rahatlatiyor biraz. Sen de al ilacini koy dursun orda. İçme ama yaninda olsun. Bu da sana bir güvenceverir belki.

2, member: 391138"]Kendi adıma cevap vereyim, yabancılaşma çok uç bi nokta. Şurup bi işe yaramaz. Yani bende yaramaz.[/QUOTE]
Tabii yaramaz cnm. zatenbburda herkess küçük dozda ilaç içiyor. Sadece dayanma noktasınagetiriyor okadar. BElki öncekine gore daha iyi olur diye söyledim

2, member: 391138"]Kendi adıma cevap vereyim, yabancılaşma çok uç bi nokta. Şurup bi işe yaramaz. Yani bende yaramaz.
Tabii yaramaz cnm. zatenbburda herkess küçük dozda ilaç içiyor. Sadece dayanma noktasınagetiriyor okadar. BElki öncekine gore daha iyi olur diye söyledim[/QUOTE]

Evet ben de ilaç kullandım maalesef. Söylediğin doğru. İlacı alıp içmeden yanında bulundurmak bile insana güç verebiliyor. Burada Melek vardı. O da ilaç kullanmaya başladı hamileliğinin başında. Sonra iyi hissedip çeyrek doz almaya başladı. Muhtemelen ilaç kullanıyor olmak ona yetmişti.

Ben şizofreni oluyorum galiba okuyorum da belirtiler bende var. Gercekle bağımsız kopuyor dünya herkes bana yabancı. Kendimi hiçbiryerde hiçkimse ile rahat hissetmiyorum

Ben şizofreni oluyorum galiba okuyorum da belirtiler bende var. Gercekle bağımsız kopuyor dünya herkes bana yabancı. Kendimi hiçbiryerde hiçkimse ile rahat hissetmiyorum
hayir canim dur sizofren olamazsin. Belirti falanda okuma senin ki tamamen farklı birsey. Bak ayni seyleri yasamis arkadaslar gecmis bitmis sizofrende olmamislar. Senin de gecicek. Hepimiz farkli şekilde yaşıyoruz iste. Bende deliricem derdim. Hatta kendimi ben delirtcem sanirdim. Arkadasin biri anlatmisti adamin biri kendi kendini dusuncesiyle oldurebilmis diye. Kafaya takmistim bende kesin kendimi delirtcektim. Ama olmadi yani. ilaca baslayinca duzeldim. Sende baslayinca duzeliceksin. doktorun sabret diyor ama bebegine daha zararliysa senin bu durumun ilaca basla bence canim. Ya da bulundugun yerde terapi gorebilecegin bir doktor bul. Cunku uzaktan bir yere kadar faydadi olabilir sana doktorunun

Şizofren, epilepsi, manik depresif veya başka bişey olmazsın. Bunları hep sordum doktoruma. İnşallah doğumdan sonra iyi hissedeceksin. Biraz sabır.

Yenihayat
Merhaba arkadaşım. Sanırım seninse baya zorlu geçti ve geçiyoki Dr ilac başlattı. Ama bak seninki bitkiselmiş birde. Bu önemli bir Ayrıntı ben ilacı ameliyattan 2 hafta önce kesmişti Dr. ama bunu sana veren bir Dr ve genelde ilaç vermez Dr lar mesuliyet almak istemezler sen Dr güven o sana verdiyse

şizofreni veya diğer bahsettiklerini olman imkansız. benim en korktuğum şeydi ve 4 yıldır doktorum bana bunun olmayacağını anlatmaya çalıştı. evet malesef buna inanmıyoruz,zaten işin hastalık kısmı bu...doktorum derki şizofreni hastalığı olan bir kişi asla bunu kabul etmez bilmez anlamaz, bunu olmaktan korkmaz.. olmuştur yakınları onu tedaviye getirir.bizler yani bu işin doktorları şizofreni hastalarını veya adaylarını gözünden bakışlarından tanırız.senin doktorun sende ufacık birşey sezse senide bebeğinide kendi hekimliğinide riske atıp seni evine yollamaz. senin yaşadığın yabancılaşma banada oluyor bende doktoruma sordum bin kez.olacak diyor bu hastalığın temel belirtilerinden biri. ilaç kullanabilsen hatta geçecek... bak bende ilacı aldım dolaba koydum günlerce elim gitmedi içemedim. ama sonunda mecbur kaldım.en ufak dozda en basit ilaçlar bile destek olabiliyor bu durumaa.

umutsuz olma D domestikus umut fakirin ekmeği:) hortlamayacak işte hortlamayacak:))

Hortlamaz İnşallah :)) Çok uzun zaman oldu. Nereden ne zaman ne şekilde ve kaç şiddetinde geleceğini öngörebiliyorum artık. Kanmıyorum o yüzden tedaviymiş şuymuş buymuş....

umutsuz olma D domestikus umut fakirin ekmeği:) hortlamayacak işte hortlamayacak:))
:)) hic gulecegim yoktu. Insallah hortlamaz tabi . Ama bende sanmiyorum ne yazik ki. yasamayi ogrenicez bu sekilde boylece bize zarar veremeyecek cok fazla. Buna tum kalbimle inaniyorum. Asicaz biz birgun bunlari kendimizi her halimizle sevicez kabullenicez anca böyle bitecek panik atakla mücadele bence :)

Depresyon, okb, anksiyete atlatılır da, panik atak atlatılmaz :) Tekrar hortlar. Maalesef.
bende anksiyete var. bence anksiyete de gecmez . ben çok mu karamsarım bu aralar ne :) anca böyle yaşamaya alışırız alıştıkça da bize ataklar ugramaz gibi geliyor. nitekim şu anda bunu başarabiliyorum biraz. o kadar sıkıntıya hala atak gelmedi şükür :)

onu okumak bana çok iyi geldi biliyormusun.dünden beri kendimi daha iyi hissediyorum.
iyi gelmesine sevindim canım senin durumun daha farklı arkadaşın yazdıklarını da okudum benzer yonler var onun yaptıklarını dene istersen senin ki de geçer inşallah bir gün.

Arkadaslar ilginiz için teşekkürler de nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz. Doktorum da asla şizofreni olmazsın diyor ama o kadar zorlanıyorum ki bir türlü içim rahatlaMıyO. Kaç yıllık panik atak hastasıyım hiç bu derece ilerlememişti. Herkesin varlığından şüpheleniyorum. Aklım gidiyo çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…