Arkadaslar ilginiz için teşekkürler de nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz. Doktorum da asla şizofreni olmazsın diyor ama o kadar zorlanıyorum ki bir türlü içim rahatlaMıyO. Kaç yıllık panik atak hastasıyım hiç bu derece ilerlememişti. Herkesin varlığından şüpheleniyorum. Aklım gidiyo çok korkuyorum
M mvmv D domestikus @sağduyu05 @ arunaaa sizler de benim kadar kötü oldunuz mu? Yani bu belirtileri yaşadınız mı tüm gün?
Ben oldum canim ama yabancilasma degildi benim ki. Ama ben ilac kullandim gecti. Hamilelikte basima gelse sanirim ilaca baslardim. cunku cok kötüydüm ve o ruh halimin bebege daha cok zarari olacagini düşünürdüm. sende cok kotuysen iyi düşün canim ilac olayini. konusmasi kolay diye dusunme cunku ben su anda bile yaşadığım her mutsuzlukta, huzursuzlukta, ogrencilere sinirlenip kizdigimda cok vicdan azabi çekiyorum. Bebeklerimiz bizi hissediyor bir sekilde. Sanirim ben biraz takigim bu konuya.M mvmv D domestikus @sağduyu05 @ arunaaa sizler de benim kadar kötü oldunuz mu? Yani bu belirtileri yaşadınız mı tüm gün?
Benim 12. .haftada soylemisti doktor. Erkek ama bebeğim. Erkekler cabuk belli eder derler.hamilelik bir iyi bir kotu gidiyor. Senin nasil gidiyorMerhaba arkadaşlar uzun bi aradan sonra tekrar yazıyorum nasıl gidiyor hamilelik cinsiyeti öğrenmeye gideceğim yarin bakalım belli olursa. 17. Haftada yım nasip bakalım Sizinkiler kaçıncı haftada belli oldu arkadaşlar
geçen cumartesi doktora gittim tekrar paxil verdi 1 hafta oldu inşallah fayda eder.Faydam olduysa ne mutlu bana. Okb'yi insan kendisi de yenmek isteyecek. Bende de vardı. Hala var. Ama bi fikre saplandığımda onu kendim büyüttüğümü ve aslında yanlış olduğunu biliyorum. Kendimi telkin ediyorum. Az da olsa işe yarıyor. Tabi ilaçları da zamanında ve dozunda kullanmak lazım.
geçen cumartesi doktora gittim tekrar paxil verdi 1 hafta oldu inşallah fayda eder.
fuja
Ağzına sağlık arkadaşım ne güzel yazmışsın Allah razı olsun,bazen öyle bir daralıyorsun ki geçmeyecek sanıyorum.Burada benim gibi olup sağlıklı doğumunu yapanları gördükçe rahatlıyorum,Allahım herkes sağlıklı sıhatli doğumunu yapar güzel haberlerini alırız inş.Dr önceki ilacın olsaydı 2 hafta önce bırak derdim ama bunda gerek yok 3 gün önce bırakman yeterli dedi,anestezi olacağı için kadın doğum doktoruna haber ver dedi.normal doğum olsaydı hiç bırakmana gerek yoktu dedi.bunu doğumdan sonrada kullanabileceğimi söyledi,önceki hastalarına da vermiş.sen maşallah 2. doğumunu yapmışsın,ne güzel.Burada sen ve domestikus un "doğumdan sonra daha iyi olacağımızı söylemeniz" umut veriyor bana.Allahı m şifa versin hepimize inş.
Amin İnşallah.
Aklımda tutamıyorum, hangi ilacı kullanıyorsun şu an?
Bitkisel bir ilaç kapsül şeklinde.
Ben de ilaç istiyorum artık Dayanamıyorum şizofreni oluyorum dedim dün doktora. Dahs doğrusu mesajla yazdım. Genelde öyle konuşuyoruz. O da demiş ki panik içinde oldugunu görüyorum ben gececeğini biliyorum seni anlıyorum. Allahım bu doktor neye güveniyo da böyle diyo ben ölüyorum artık ya hiç iyi değilim herseyin varlığını sorguluyorum çok kötüyüm. Rabbime sığınıp ilsç içmek istiyorumHa hatırladım. Bitkisel ilaçla kendini iyi hissediyorsan ne mutlu sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?