Sorma ya;((şekerim düşüyo hemen bayılacak gibi oluyorum nefret ettim ya;((Benim gibi doktor fobin mi var yoksa? Burada yazılanlar içini rahatlatır ama asıl doktorun görmesi gerekir bence.
Sorma ya;((şekerim düşüyo hemen bayılacak gibi oluyorum nefret ettim ya;((
Kapanmış hafta sonu olduğu için anlayacağın bol Ataklı bi gece bekliyor beni;(( hatta şu an geçiriyorum ;((
Gidemem ;((( başaramadım bunu yada gidip rezil oldum orda ;(( zaten acildekilere çok güvenmiyorum açıkçasıSakin sakin... Ya Allah diyip acile gidicen o zaman. Biliyorum senin içim çok zor.
Cnm çok sağol ilgin için. Sana da herkes yabancı geliyo muydu? Bütün insanlar dünya yabancı geliyo muydu? Sadece atak anında değil tüm gün yaşıyo muydun? Kimseye gitmek görmek istemiyorum. Çok sakinim mesela arkadasta ama içimden hep diyorum ki bunlar gerçek mi? D domestikus cnm sana da soruyorum ben ciddi ciddi sağlıklı ddüşünemiyorum sanki gerçeği ayırt edemiyorum.sevgili konyar:)bak gülerek yazıyorum..peki neden gülerek yazıyorum?çünkü şizofreni takıntılı biri de ben idim de ondan.Şimdi diyeceksin gibi acaba sen benim kadar yoğun yaşıyor muydun?anlatayım:şizofreni hastalarının ses ve görüntüye dair bazı halüsinasyonlar gördüğüne dair bilgi edindiğimde kulaklıkla gezmeye başladımm.buz dolabı sesi saat sesi sokaktan gecen arabanın sesi Allah ımm!nasıl rahatsız ediyorr evet evet kesin ben deliriyorum..etraf değişikk puslu algılayamıyorumm sonra birde başladımı kulk cınlaması doktora gidip agladım benim kulaklarım cınlıyoooooooo!dayanamıyorummm..delirmemek için namazlar kılıyorumm dualar ediyorumm..abla ma diyorum ki abla normal davranıyorum dimi deli gibi değilim?:)anlatmaya utandıgım daha nice saçma düşünceler..inannn inann inannn delirmeyeceksin...beynini oyunu bu ..daha önce benimde uçlarda yaşadığım ve şimdi eseri kalmayan kuruntular:)''delirme korkusu''panik atak anksiyete de zaten fazlaca görülen bir his..seninki sadece korku..tedaviyle tamamen yok olabilecek bir korku...istediğin zaman bana güzin sende de şöyle oluyormuydu?diye sorabilirsin..ve emin ol hepsi bendede oluyordu:)
Ağlamak istiyorum hemde bağıra çağıra;(((
Bişeyler kırıp dökmek istiyorum nefret ediyorum ya millet mis gibi hamilelik geçiriyo ben kendimi hergün öldürüyorum;(((Ağla canım ben ağlayınca çok rahatlıyordum ataktan sonra.
o zaman canım dayanabildiğin yere kadar dayanmaya çalış. yolun yarısınını da geçmişin baya. azcık daha sabır. sonra hemen ilaca başlarsın. bak domestikus ta sürekli söylüyor aynı şeyi yaşamış ve geçmiş. yani sende hep içinden bunun geçici birsey oldugunu söyle. aman bırak yabancı geliversin herkes hersey 2-3 ay boşver gitsin. hem bak ilerde anlatıp gülebilceğin anılar biriktiriyorsun bir sürü. sonra cocugunla oturup gülüşürsünüz
Cnm çok sağol ilgin için. Sana da herkes yabancı geliyo muydu? Bütün insanlar dünya yabancı geliyo muydu? Sadece atak anında değil tüm gün yaşıyo muydun? Kimseye gitmek görmek istemiyorum. Çok sakinim mesela arkadasta ama içimden hep diyorum ki bunlar gerçek mi? D domestikus cnm sana da soruyorum ben ciddi ciddi sağlıklı ddüşünemiyorum sanki gerçeği ayırt edemiyorum.
İnş arkadasım çok sağol burada böyle destek.görmek çok güzel gerçekten.rica ederim..zaten benim teşhisim yaygın anksiyete bozukluğu..günlerce haftalarca sürmüştü..eşim kafam dağılsım diye dışarı cıkarıyordu..ama ne yürüdüğümü biliyorum ne baktıgım yeri anlıyorum ne duydugum sesler manalı geliyo....lolololololo ses kirliliği..odaklanamıyorum..evde perdelere duvarlara dokunuyordum gerçekmi diye..ellerime bakıyordum aynada yüzümü elleiyordum hissetmeye calışıyordum..eşimin benden bıkmasından korkuyordum normal davranmaya çalışıyordum ama sonunda aglama kriziyle bırakıyordum kendimi..nelerr nelerrrr..hocalara dahi götürdüler düşün:)bak şu anda iyiyim geçeceğini bi diye anlatıyorum sana..
bende aynıyım bende tansıyon aletı görunce korkuyorum.tansıyonumu ölçmeye bıle korkuyorum.tansıyon aletı görmek bıle ıstemıyorum ınankıKızlar çokk çokk teşekkür ederim ama evde tansiyon ölcecek kadar yürekli degilîm :) bugün kardesimi acile götürdük tansiyonu ökçtüler aleti görünce kaçıyorum :) manyaklık biliyorum ama holter takılsada kontrolleyemem kî dediğin gibi anca gece uyurken canım. Doğum icin olab kaygım sayende azaldı :) bu kaygı bozuklugu iğrenc bisey sadece kuruntu
bende hastaneden cok korkuyorum hastanenın ıcıne gırdıgım andan ıtıbaern fenalasıyorum.yanı özel hastanede olsa özel klınıkde olsa aynı oluyorum.kan vermekten ultrasona gırmekten korkuyorum.allah hepımızın yardımcısı olsunKapanmış hafta sonu olduğu için anlayacağın bol Ataklı bi gece bekliyor beni;(( hatta şu an geçiriyorum ;((
evet tansıyon aletı görmek bıle benım kalbımı hızlandırıyor.ama sen korktugun için tansıyonun yukselıyordur canım.sakın oldugun zaman ölç bak normal cıkar.benım kalp doktoruna gıttıgımde tansıyonnum 16 ya cıkmıstı korku ve panık yapmıstım oyuzdenHerkese merhaba, uzun zamandır takip ediyorum sizleri. 2012 yılında annemi kaybettm 20 yaşındaydım. Ogünden beri cok agır panik ataklar gecrdim. Suan 18 haftalık hamileyim ve kaygılarım basladı. Ama benimki biraz farklı tansiyon fobisi. Alet koluma takıldıgı an 16 ları görüyoruz. Hamilelikte cok riskliymis cok korkuyorum hergün kuruyorum yükseliyomu acaba suan diye kasıyorum doğumda o alet kolumdayken napıcam diye mafoluyorum. Herkes hamileliğn tadnı cıkarırknn ben endise icindeyim bu durumu yasayan varmı
Canım bu hamilelik haftanın nereden ayarlı yosun ben yapmıyorumAhh canım o kadar zor ki dayanmak. Geçeceğine inanamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?