Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kapanmış hafta sonu olduğu için anlayacağın bol Ataklı bi gece bekliyor beni;(( hatta şu an geçiriyorum ;((

Cnm çok sağol ilgin için. Sana da herkes yabancı geliyo muydu? Bütün insanlar dünya yabancı geliyo muydu? Sadece atak anında değil tüm gün yaşıyo muydun? Kimseye gitmek görmek istemiyorum. Çok sakinim mesela arkadasta ama içimden hep diyorum ki bunlar gerçek mi? D domestikus cnm sana da soruyorum ben ciddi ciddi sağlıklı ddüşünemiyorum sanki gerçeği ayırt edemiyorum.

Ahh canım o kadar zor ki dayanmak. Geçeceğine inanamıyorum.

Ben henüz 4 haftalık hamileyim keseyi bugün gördük allahin izniyle fakat kotu düşünceleri aklımdan atamiorum dun kese görünse DİE panik yapiodum bugün kalp atışları duyulur inş DİE endişe duyuyorum içim sıkılıyor ruhum daralio ateşin çıkıp usuyorum panik atak miyim ben

rica ederim..zaten benim teşhisim yaygın anksiyete bozukluğu..günlerce haftalarca sürmüştü..eşim kafam dağılsım diye dışarı cıkarıyordu..ama ne yürüdüğümü biliyorum ne baktıgım yeri anlıyorum ne duydugum sesler manalı geliyo....lolololololo ses kirliliği..odaklanamıyorum..evde perdelere duvarlara dokunuyordum gerçekmi diye..ellerime bakıyordum aynada yüzümü elleiyordum hissetmeye calışıyordum..eşimin benden bıkmasından korkuyordum normal davranmaya çalışıyordum ama sonunda aglama kriziyle bırakıyordum kendimi..nelerr nelerrrr..hocalara dahi götürdüler düşün:)bak şu anda iyiyim geçeceğini bi diye anlatıyorum sana..

İnş arkadasım çok sağol burada böyle destek.görmek çok güzel gerçekten.

Kızlar çokk çokk teşekkür ederim ama evde tansiyon ölcecek kadar yürekli degilîm :) bugün kardesimi acile götürdük tansiyonu ökçtüler aleti görünce kaçıyorum :) manyaklık biliyorum ama holter takılsada kontrolleyemem kî dediğin gibi anca gece uyurken canım. Doğum icin olab kaygım sayende azaldı :) bu kaygı bozuklugu iğrenc bisey sadece kuruntu

bende aynıyım bende tansıyon aletı görunce korkuyorum.tansıyonumu ölçmeye bıle korkuyorum.tansıyon aletı görmek bıle ıstemıyorum ınankı

kızlar genel anestezı ıle sezeryan yapmakdan korkan varmı uyuyarak yapılan anestezıden

Kapanmış hafta sonu olduğu için anlayacağın bol Ataklı bi gece bekliyor beni;(( hatta şu an geçiriyorum ;((
bende hastaneden cok korkuyorum hastanenın ıcıne gırdıgım andan ıtıbaern fenalasıyorum.yanı özel hastanede olsa özel klınıkde olsa aynı oluyorum.kan vermekten ultrasona gırmekten korkuyorum.allah hepımızın yardımcısı olsun

evet tansıyon aletı görmek bıle benım kalbımı hızlandırıyor.ama sen korktugun için tansıyonun yukselıyordur canım.sakın oldugun zaman ölç bak normal cıkar.benım kalp doktoruna gıttıgımde tansıyonnum 16 ya cıkmıstı korku ve panık yapmıstım oyuzden

Slm. Arkadaşlar demir hapı kullananlar var mı bana doktorum verdi ama kullanamadim mideme ağrı yaptı lütfen cvp yazar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…