Cnm ben 12. Haftadan beri kullanıyorum. Doktor ac karnına al dedi. Eger mideni ağrıtırsa tok iç demişti. Sen de tok iç o zaman ama mutlaka iç. Çünkü ne yaparsan yap ilerde kanın düşüyor. 13.6 ile başladım su anda 12 kan değerim. Düşmesini engelliyor. Demir ve kan aynı ilaç zatenSlm. Arkadaşlar demir hapı kullananlar var mı bana doktorum verdi ama kullanamadim mideme ağrı yaptı lütfen cvp yazar mısınız
Canım ben kadınlar kulubunun 2015 mayıs anneleri ne de üyeyim. O zaman yapmıştım yukarda biyerde adının old yerde ayarlamıştım hatırlamıyorymCanım bu hamilelik haftanın nereden ayarlı yosun ben yapmıyorum
Canım sakinkende ölçemem :) çünkü bianda kasıyorum kızarıyorum korkuyorumevet tansıyon aletı görmek bıle benım kalbımı hızlandırıyor.ama sen korktugun için tansıyonun yukselıyordur canım.sakın oldugun zaman ölç bak normal cıkar.benım kalp doktoruna gıttıgımde tansıyonnum 16 ya cıkmıstı korku ve panık yapmıstım oyuzden
Cnm çok sağol ilgin için. Sana da herkes yabancı geliyo muydu? Bütün insanlar dünya yabancı geliyo muydu? Sadece atak anında değil tüm gün yaşıyo muydun? Kimseye gitmek görmek istemiyorum. Çok sakinim mesela arkadasta ama içimden hep diyorum ki bunlar gerçek mi? D domestikus cnm sana da soruyorum ben ciddi ciddi sağlıklı ddüşünemiyorum sanki gerçeği ayırt edemiyorum.
Evet evt 7/24 süren panik atak ve anksiyete yaşadım. Hiç geçmeyen yabancılaşmalarım vardı.
Peki ne düşünürdün nasıl rahatlamaya çalışırdın o zamanlar? Bir de nasıl geçti hamilelikten sonra mı? Ne kadar sürdü? Sende de şizofreni olma takıntısı olmuş muydu? Seni çok rahatsız etmiyorum umarım. Sığınacak bi rabbim var bir de beni anlayabilecek sizler.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. sürekli seni anlayıp telkin edecek birilerine ihtiyaç duyuyorsun. Yalnız olmuyor çünü naparsan yap yalnız geçiremiyorsun. aynı şeyleri söyleyip dursun ama söylesin. birşeyler söylesin iyi birşeyler. ama bak geçecek diyor yaşayan arkadaşlar geçecek. duaları araştır. sana iyi gelecek dualar oku. Rabbime sığın. Bak eşin de sana bir baskı uygulamıyor yine mi kötüsün diye. yanında oluyor. ya tam tersi olsaydı. bi de ona oyun oynayacam diye efor sarfedecektin ve bunun ne kadar zor bir durum oldugunu da çok iyi biliyoruz. en azından yanında rahatsın. geç odana uyu. çok sıkışınca uyu. zamanı geçirmeye bak. mayıs ta doğum yapacaksın mayıs ayını bekle. kendini ona şartlandır mayıs mayıs mayıs.. mayıs gelecek herşey bitecek. SEN ÇOK İYİ OLACAKSIN.Peki ne düşünürdün nasıl rahatlamaya çalışırdın o zamanlar? Bir de nasıl geçti hamilelikten sonra mı? Ne kadar sürdü? Sende de şizofreni olma takıntısı olmuş muydu? Seni çok rahatsız etmiyorum umarım. Sığınacak bi rabbim var bir de beni anlayabilecek sizler.
teşekkür ederim arkadaşım. benim eşim bana o kadar bağlı ki benim evde hep neşeli hareketli görmek itiyor. ama olmuyor tabii eski ben ben değilim çünkü. ben mutsuzsam o da mutsuz. özellikle bu hastalıkla beraber böyle oldu bana bağlılığı daha da arttı. benim ruh durumuma göre kendi ruh durumunu ayarlıyor. görmezlikten gelmiyor. bu da beni sinirlendiyor. beni yok saymıyor.. kendi halime kalamıyorum çünkü.. hep iyi hissetmeye çalışıyorum. bu da beni on misli yoruyor.Rica ederim. Sağduyu konyar parkbyull.
Kızlar tekrar merhaba Sağduyu cum bilirim ben o insanların bunalmalarını. Bende bezginlik getirmiştim artık. Ama şu bir gerçek erkeklerin geneli fazla sıkıya gelemezler. Sen hamilesin eşin ne kadar bunalırsa bunalsın senin içinde kopan fırtınalar kadar şu anda rahatsız olamaz. Ağır Yük sende sen Bebeğin için sabredip şükrediyorsan onlarda baba olarak sizlerin her türlü sıkıntısını göğüslemeye mecburlar. Çocuk anne ve babadan oluşmakta o tarafını hiç takma sen ben öyle yapıyordum zaten hiç bir şeyi gözüm görmüyodiki dünya yansa umrumda değildi tabiri ricaizse. Ama Önümde bir oğlum daha vardı ona bakınca daha sıkı tutunuyodum. Geçecek arkadaşım Allah'ın izniyle inşallah. Birde gebelikte hormonlar tavan yapıyo old daha kötü yapıyo doğum Dr bana 5 ay sonra hormonlar düşmeye Başlıyor daha rahatlicaksın Demişti gerçektende öyle olmuştu. Ilaca gelince ben birde ilacın yan etkileri bana çok dokunurdu. Inan ilaç içsem bir dert içmesem bir dert alışıncaya kadar sürünüyordum. Az kaldı hamileyken kendini hissedeceğin Günler'de gelecek Rabbimin izniyle. Birde bu durumlarda yakın kolu komşuya gitmekte iyi geliyo. Ilk gittiğim günler kafam bir dünya NATO kafa NATO mermer hiç bşr şey işlemiyor ama sonra zamanla baktımki kapıyı kapalı old düşün ilk zamanlar hiç açamazken bu şekilde yavaş yavaş aralanmaya başladığını gördüm. Derken kapı Açılıyor ve nefes alıyosun. Ha şunu unutmadan eklim:) benim eşim okadar alışmıştıki o halime o normal tv izliyo çok kötüysem serum taktırmaya gidiyor. Geliyoruz o Çayını çorbasını içiyor o bile ilk oğlumdan biliyo geçecek biliyorsun Hayatım sabır derdi:)) böylede Rahatlık. Allahtan o öyleydi o ne oldu neyin var dediğinde ben daha kötü oluyordum. :)) sende rahatla arkadasım geçecek Rabbimin izniyle inşallah. Ne zaman istersen yaz Cvp larım bir nebze faydalı olabileceksem ne mutlu bana
Ben de önceden yabancılaşma yaşadım ama h iç bu kadar ilerlememişti. Doktor da dedi ilsç kullanmadığın için böyle yoksa çoktan geçmişti. Ams çok ilerledi daha da kötü olmasından korkuyorum. Rabbim sabır versin diyorum. Hamileliğimin tadını çıkaramıyorım. Gerçekten geçeceğine bir inanabilsem... İnsan bunları yasarken eskiye dönebileceğini düşünemiyor.Hayır rahatsız olmuyorum. Yeter ki sen içini rahatlat. Sayılı gün diye düşünürdüm. Bişey olsa eşim yanımda diye düşünürdüm. Gidip karanlık odada yatardım. Biraz iyi gelirdi. Netten bebeklerle ilgili bişeylere bakmaya çalışırdım. Şizofren olma takıntısı yoktu. Uzun zamandır uğraşıyorum demiştim ya, nedir ne değildir biliyorum az çok. Ama tabi neler oluyo bana korkusu vardı. Başaramıycam korkusu vardı. Yabancılaşmayı da çok önceden yine yaşamıştım. Biliyordum ne yaşadığımı. Doğumdan sonra yavaş yavaş geçiyor. Sakinleşiyorsun bi kere. Nefesini sıkıştıracak bebek olmayınca daha sakin oluyosun. Ama tabi tekmelerini özlüyosun :) Şöyle diyeyim, lohusalığın hem ruhen, hem bedenen iyileşme sürecin. Bebek doğduktan sonra iyileşmek için kendine izin ver. Sürece teslim ol :)
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. sürekli seni anlayıp telkin edecek birilerine ihtiyaç duyuyorsun. Yalnız olmuyor çünü naparsan yap yalnız geçiremiyorsun. aynı şeyleri söyleyip dursun ama söylesin. birşeyler söylesin iyi birşeyler. ama bak geçecek diyor yaşayan arkadaşlar geçecek. duaları araştır. sana iyi gelecek dualar oku. Rabbime sığın. Bak eşin de sana bir baskı uygulamıyor yine mi kötüsün diye. yanında oluyor. ya tam tersi olsaydı. bi de ona oyun oynayacam diye efor sarfedecektin ve bunun ne kadar zor bir durum oldugunu da çok iyi biliyoruz. en azından yanında rahatsın. geç odana uyu. çok sıkışınca uyu. zamanı geçirmeye bak. mayıs ta doğum yapacaksın mayıs ayını bekle. kendini ona şartlandır mayıs mayıs mayıs.. mayıs gelecek herşey bitecek. SEN ÇOK İYİ OLACAKSIN.
Ben de önceden yabancılaşma yaşadım ama h iç bu kadar ilerlememişti. Doktor da dedi ilsç kullanmadığın için böyle yoksa çoktan geçmişti. Ams çok ilerledi daha da kötü olmasından korkuyorum. Rabbim sabır versin diyorum. Hamileliğimin tadını çıkaramıyorım. Gerçekten geçeceğine bir inanabilsem... İnsan bunları yasarken eskiye dönebileceğini düşünemiyor.
Ben buralardayım. Facebook'um da var. İstersen doğum yapana kadar her gün yaz aynı şeyleri. Doğumdan sonra yine yaz. Nasıl olduğunu. Sen de farkedeceksin. Değişecek her şey. İyi olacak İnşallah.
Kızlar birbirimize destek olsak ?? Benim bu aralar çok ihtiyacım var yeni yeni şeyler çıkıyor şimdide atak anında ayaklarım ellerim kasılıyo sanki ;((((
Kaç haftalık hamilesin ?? Fırsat buldukça konuşalım ben kendimi buraya atıyorum ;((aynen benimde desteğe cok ihtiyacim var. sürekli yeni bişey cikacak diye korkuyorum.ya bundan da korkarsam ,ya şuda olursa diye diye kendimi kötü hissediyorum.içim tükeniyor....
34.haftaya girdim canim... az kaldi ama ben ilacta kullaniyorum düşük doz.. düşün yani....Kaç haftalık hamilesin ?? Fırsat buldukça konuşalım ben kendimi buraya atıyorum ;((
34.haftaya girdim canim... az kaldi ama ben ilacta kullaniyorum düşük doz.. düşün yani....
ne güzel az kalmış hangi ilacı kullanıyorsun acaba34.haftaya girdim canim... az kaldi ama ben ilacta kullaniyorum düşük doz.. düşün yani....
aynen benimde desteğe cok ihtiyacim var. sürekli yeni bişey cikacak diye korkuyorum.ya bundan da korkarsam ,ya şuda olursa diye diye kendimi kötü hissediyorum.içim tükeniyor....
Ne
ne güzel az kalmış hangi ilacı kullanıyorsun acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?