Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Slm. Arkadaşlar demir hapı kullananlar var mı bana doktorum verdi ama kullanamadim mideme ağrı yaptı lütfen cvp yazar mısınız
Cnm ben 12. Haftadan beri kullanıyorum. Doktor ac karnına al dedi. Eger mideni ağrıtırsa tok iç demişti. Sen de tok iç o zaman ama mutlaka iç. Çünkü ne yaparsan yap ilerde kanın düşüyor. 13.6 ile başladım su anda 12 kan değerim. Düşmesini engelliyor. Demir ve kan aynı ilaç zaten

Canım sakinkende ölçemem :) çünkü bianda kasıyorum kızarıyorum korkuyorum

Evet evt 7/24 süren panik atak ve anksiyete yaşadım. Hiç geçmeyen yabancılaşmalarım vardı.

Evet evt 7/24 süren panik atak ve anksiyete yaşadım. Hiç geçmeyen yabancılaşmalarım vardı.

Peki ne düşünürdün nasıl rahatlamaya çalışırdın o zamanlar? Bir de nasıl geçti hamilelikten sonra mı? Ne kadar sürdü? Sende de şizofreni olma takıntısı olmuş muydu? Seni çok rahatsız etmiyorum umarım. Sığınacak bi rabbim var bir de beni anlayabilecek sizler.

Hayır rahatsız olmuyorum. Yeter ki sen içini rahatlat. Sayılı gün diye düşünürdüm. Bişey olsa eşim yanımda diye düşünürdüm. Gidip karanlık odada yatardım. Biraz iyi gelirdi. Netten bebeklerle ilgili bişeylere bakmaya çalışırdım. Şizofren olma takıntısı yoktu. Uzun zamandır uğraşıyorum demiştim ya, nedir ne değildir biliyorum az çok. Ama tabi neler oluyo bana korkusu vardı. Başaramıycam korkusu vardı. Yabancılaşmayı da çok önceden yine yaşamıştım. Biliyordum ne yaşadığımı. Doğumdan sonra yavaş yavaş geçiyor. Sakinleşiyorsun bi kere. Nefesini sıkıştıracak bebek olmayınca daha sakin oluyosun. Ama tabi tekmelerini özlüyosun :) Şöyle diyeyim, lohusalığın hem ruhen, hem bedenen iyileşme sürecin. Bebek doğduktan sonra iyileşmek için kendine izin ver. Sürece teslim ol :)

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. sürekli seni anlayıp telkin edecek birilerine ihtiyaç duyuyorsun. Yalnız olmuyor çünü naparsan yap yalnız geçiremiyorsun. aynı şeyleri söyleyip dursun ama söylesin. birşeyler söylesin iyi birşeyler. ama bak geçecek diyor yaşayan arkadaşlar geçecek. duaları araştır. sana iyi gelecek dualar oku. Rabbime sığın. Bak eşin de sana bir baskı uygulamıyor yine mi kötüsün diye. yanında oluyor. ya tam tersi olsaydı. bi de ona oyun oynayacam diye efor sarfedecektin ve bunun ne kadar zor bir durum oldugunu da çok iyi biliyoruz. en azından yanında rahatsın. geç odana uyu. çok sıkışınca uyu. zamanı geçirmeye bak. mayıs ta doğum yapacaksın mayıs ayını bekle. kendini ona şartlandır mayıs mayıs mayıs.. mayıs gelecek herşey bitecek. SEN ÇOK İYİ OLACAKSIN.

teşekkür ederim arkadaşım. benim eşim bana o kadar bağlı ki benim evde hep neşeli hareketli görmek itiyor. ama olmuyor tabii eski ben ben değilim çünkü. ben mutsuzsam o da mutsuz. özellikle bu hastalıkla beraber böyle oldu bana bağlılığı daha da arttı. benim ruh durumuma göre kendi ruh durumunu ayarlıyor. görmezlikten gelmiyor. bu da beni sinirlendiyor. beni yok saymıyor.. kendi halime kalamıyorum çünkü.. hep iyi hissetmeye çalışıyorum. bu da beni on misli yoruyor.

Ben de önceden yabancılaşma yaşadım ama h iç bu kadar ilerlememişti. Doktor da dedi ilsç kullanmadığın için böyle yoksa çoktan geçmişti. Ams çok ilerledi daha da kötü olmasından korkuyorum. Rabbim sabır versin diyorum. Hamileliğimin tadını çıkaramıyorım. Gerçekten geçeceğine bir inanabilsem... İnsan bunları yasarken eskiye dönebileceğini düşünemiyor.

Canım inşallah inşallah... Ben inanamıyorum iyi olacağıma o kadar zihnim dağınık ki sağlıklı düşünemiyorum. Dua edelim birbirimize.

Ben buralardayım. Facebook'um da var. İstersen doğum yapana kadar her gün yaz aynı şeyleri. Doğumdan sonra yine yaz. Nasıl olduğunu. Sen de farkedeceksin. Değişecek her şey. İyi olacak İnşallah.

Kızlar birbirimize destek olsak ?? Benim bu aralar çok ihtiyacım var yeni yeni şeyler çıkıyor şimdide atak anında ayaklarım ellerim kasılıyo sanki ;((((

Kızlar birbirimize destek olsak ?? Benim bu aralar çok ihtiyacım var yeni yeni şeyler çıkıyor şimdide atak anında ayaklarım ellerim kasılıyo sanki ;((((

aynen benimde desteğe cok ihtiyacim var. sürekli yeni bişey cikacak diye korkuyorum.ya bundan da korkarsam ,ya şuda olursa diye diye kendimi kötü hissediyorum.içim tükeniyor....

aynen benimde desteğe cok ihtiyacim var. sürekli yeni bişey cikacak diye korkuyorum.ya bundan da korkarsam ,ya şuda olursa diye diye kendimi kötü hissediyorum.içim tükeniyor....
Kaç haftalık hamilesin ?? Fırsat buldukça konuşalım ben kendimi buraya atıyorum ;((

Yalnız değilsiniz. Korkmamaya çalışın. Ben de en son uykusuzluk yüzünden hiç yaşamadığım kadar yoğun panik ataklar yaşadım. Hatta sonuncuda kör olucam sandım. Gözlerim sanki yuvalarından fırlayıp fırlayıp geri girdi. O zaman anladım uykusuzluğun tetiklediğini.

İnşallah hepimiz daha iyi günler görürüz. İnşallah hamileler hayırlısıyla doğum yapıp hafifler.

Ne

ne güzel az kalmış hangi ilacı kullanıyorsun acaba

prozac kullanıyorum.gebelikte alinabilir c grubu ilaç dedi doktorlarim. aslinda daha cok okb ye iyi geliyor.ama panik atak içinde biseyler yapiyor işte.icmiyorken cok kötüydüm. bebek gelsin kendi ilacima gecicem insallah ama ondan bile korkuyorum.ilac degistirmek bile beni delirtecek sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…