Benim de düşüyor ama hamilelikte düşmesi iyi zaten. Genelde düşermiş.Benimde tansiyonum çok Düşüyor bende ayaklarımı kaldırıyorum hep?seninde mi düşüyordu tansiyonun??
Canım allah razı olsun sayende iki gündür yasadığımı hissediyorum. Rabbim sana da kolaylık versin. İlacı bırakmışsın korkma bırakınca en az 2 ay koruyor. Doğuma kadar birsey olmaz Rabbimin izniyle. İlk bebeğin mi? Çalışıyor musun? Ben öğretmenim.
Yoğun bakıma kadar düştüm yani öyle söyliyim ;(( kızım var bi de benim onu düşünüp düşünüp kendimi mahvediyorum şu sapkın Düşünceler olumsuz takıntılar offff artık dayanamıyorum sanki;(((
kuzummm ben çalışıyorum bankacıyım. inan artık zor gelip gidiyorum ama doğum sonrası izin için dayanıyorum. korkularım azalıyor hatta doktora gittiğimde hiç kalmıyor.ama öyle bir bünye ki sağdan soldan ne duysam hemen kapıyorum ve banada olacak sanıyorum.dün bir arkadaş anlatırken çok etkilendim doğumda aniden nefesi gitmiş falan filan anlatmıyım şimdidün akşamdan beri atak geçiriyorum. nefes alamazsam nefesim giderse diye... sabah fenalaştım nefes alamıyorum ben boğulucam diye çok pis bir duygu Allahım Yarabbim nefes alıyorum işte alıcamda ama kendime anlatamıyorum... nefes alamama korkusu yaşayan varmı?
Ben de bir kac kere olmustu ama gecmisti canim. Bana dilim sis gibi gelmişti sonra nefes alamadigimi hissetmeye baslamistim. Sonra aklima bi daha getirmemeyi denedim. Geldikce baska seylere yogunlastim. Sonra bi daha da aklima gelmemisti.kuzummm ben çalışıyorum bankacıyım. inan artık zor gelip gidiyorum ama doğum sonrası izin için dayanıyorum. korkularım azalıyor hatta doktora gittiğimde hiç kalmıyor.ama öyle bir bünye ki sağdan soldan ne duysam hemen kapıyorum ve banada olacak sanıyorum.dün bir arkadaş anlatırken çok etkilendim doğumda aniden nefesi gitmiş falan filan anlatmıyım şimdidün akşamdan beri atak geçiriyorum. nefes alamazsam nefesim giderse diye... sabah fenalaştım nefes alamıyorum ben boğulucam diye çok pis bir duygu Allahım Yarabbim nefes alıyorum işte alıcamda ama kendime anlatamıyorum... nefes alamama korkusu yaşayan varmı?
Ben de bir kac kere olmustu ama gecmisti canim. Bana dilim sis gibi gelmişti sonra nefes alamadigimi hissetmeye baslamistim. Sonra aklima bi daha getirmemeyi denedim. Geldikce baska seylere yogunlastim. Sonra bi daha da aklima gelmemisti.
yok canım tabiki de nefes almama diye birsey yok. hepsi psikolojik. benim dilimin şiştiğide yoktu. panik atak yüzünden bazen hayal aleminde yaşıyoruz böyle işte :) o anda başka birseye odaklanmayı başarabilsen canım hepsi biticek. ya da ben şöyle de düşünmüştüm. ağzımdan alamazsam burnumdan alırım burnumdan alamazsam agzımdan. yani eninde sonunda nefes alıcam hatta şimdi bile bak alıyorum demiştim. yani senin sağlık açısından alamama gibi bi durumun yok sağlıgın yerinde. psikolojik olarak alamayacağını düşünüyorsun. ama inan ki nefes alamamayı basarabilmen gerçekten çok zor hatta imkansız mücize gibi birsey . istesende bunu başaramazsınnefessiz kalma olmaz ama değilmi??? yani neden bu kadar etkilendiysemsürekli aklıma geliyor ve nefesim daralıyor sanki birazdan h,iç alamıcam ve bebeğime oksijen gitmicek diye başlıyorum ağlamaya.Hey Allahım yaaa her modelini deniyorum sırayla bu panik atağın....
yok canım tabiki de nefes almama diye birsey yok. hepsi psikolojik. benim dilimin şiştiğide yoktu. panik atak yüzünden bazen hayal aleminde yaşıyoruz böyle işte :) o anda başka birseye odaklanmayı başarabilsen canım hepsi biticek. ya da ben şöyle de düşünmüştüm. ağzımdan alamazsam burnumdan alırım burnumdan alamazsam agzımdan. yani eninde sonunda nefes alıcam hatta şimdi bile bak alıyorum demiştim. yani senin sağlık açısından alamama gibi bi durumun yok sağlıgın yerinde. psikolojik olarak alamayacağını düşünüyorsun. ama inan ki nefes alamamayı basarabilmen gerçekten çok zor hatta imkansız mücize gibi birsey . istesende bunu başaramazsın
ilaç daha seni koruycak canım böyle düşün. nefes alamıycam düşüncesi çok kötü doğru diyosun ama hakikaten imkansız birsey bu. kaç haftan kaldı canım senin?
Istedigin kadar sor canim benim. Mumkun degil nefes kesilmesi olmasi. Sen simdi kes bakalim nefesini hadi dene kesebilicekmisin. Bir sekilde refleks gibi birsey nefes almak. Istesen beceremezsin yani almamayi. E senin sagliginla ilgili bir sorun da yok. sende bu dusunce arkadasindan duyunca basladi. Yani tamamen psikolojik. Sen bana guven canim Hicbirseycik olmuycak.34.haftadayım . haftaya gidicem doktora bakalım ne zaman olur diyecek... şu kalbim korkudan endişeden birgün kuş gibi uçup gidecek. eski günlerimi çok özledim panik ataksız günlerimi... hamilelikte nefes kesilmesi olmaz dimi. tamam son kez soruyorum
Birde arkadasinin nefesi gitmiste nolmus. Ölmüş mu yani. Ya da bebegine mi bsey olmus. Belkide o doğum aninda oyle hissetti ki bence kesinlikle oyle. Nasil nefes alamamista simdi sapasaglam. Bence inanma canim.insanlar biraz abartiyor da. sadece nefes almakta zorlanmistir olsa olsa. Kimsenin dogum anisini da dinleme bence. Herkesin farkli olurmus Etkilenme.
nefessiz kalma olmaz ama değilmi??? yani neden bu kadar etkilendiysemsürekli aklıma geliyor ve nefesim daralıyor sanki birazdan h,iç alamıcam ve bebeğime oksijen gitmicek diye başlıyorum ağlamaya.Hey Allahım yaaa her modelini deniyorum sırayla bu panik atağın....
Genel anesteziyle doğum yapmış biri olarak söylüyorum, nefes alamama gibi bi durumun olmaz korkma. Burada biri (kimdi hatırlamıyorum) sedyeye yatınca nefes alamazsam diye korkuyordu. Doktoruyla konuştu ve doğumhaneye yürüyerek gitti. Sen de dokorunla bunu konuş istersen. Anestezi verilirken bi hemşire de hemen yanında oksijen maskesiyle bekliyor zaten. Rutin bi uygulama olarak bekliyor. Korkma. Nefes alamazsan hemen yardım ederler. Ayrıca bebekler doğana kadar akciğer solunumu yapmaz. İstesen de bebeğine zarar veremezsin
gerçektenmiiiiiiiiiiiii???? arkadaşın bebeğinde biraz zeka geriliği varmış o bu sebepten olduğunu düşünüyor. ayy yemin ederim doğuma gitmeden başladı işte bende. dün akşamdan beri nefes alamıyorum sırf bu yüzden
inceledim canim haklisiniz biraz abartiyorlar bencede.simdi daha iyiyim.iyiki varsiniz hepinize binlerce kez Teşekkürlerhttp://www.saglik.im/bebek-anne-icinde-nasil-beslenir-nasil-hava-alir/
Şu linki incele. Arkadaşına geçmiş olsun. Belki başka bi sebebi vardır.
Canım yoğun bakıma gidecek kadar ne olduYoğun bakıma kadar düştüm yani öyle söyliyim ;(( kızım var bi de benim onu düşünüp düşünüp kendimi mahvediyorum şu sapkın Düşünceler olumsuz takıntılar offff artık dayanamıyorum sanki;(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?