Arkadaslar bugun doktorum aradı yine anlattım durumu. O da bunun biraz inatçı oldugunu ama geçeceğini sabretmemi söyledi. Her Zamanki şeyleri söyledi. Ben de Doğumdan sonra daha kötü olmamak için, doğum yaklaştıkça daha kötü olmamak için ilaç başlayalım dedim. Bu senin kararın dedi bizler malesef garanti veremeyiz ama şimdiye kadar kullandığımız hastalarda bir sıkıntı çıkmadı dedi. Bu durumda paxil yarım 3 hafta, etki ederse sonra çeyrek, etmese tam alırsın dedi. Yabancılaşma için normalde risperdal verirdim ama doğuma kadar paxil ile idare etmeliyiz dedi. Kararı bana bıraktı. Ben de düşünüp size yazarım dedim. Ne diyorsunuz arkadaşlar başlayayım mı ilaca, halimi biliyosunuz.
bende yan etkilerini okursam oluyor. tek tek tüm yan etkileri yaşayabiliyorum :) o yüzden okumuyorum hiç.Kızlar sizede de ilaçlara karşı antipati var mı?her ilacın beni öldüreceğini düşünüyorum ve panik atağa giriyorun
kesinlik sana sonuna kadar katılıyorum. bizim gibi bir çocuk daha gelmesin bu dünyaya. en azından daha anne karnındayken yapabileceğimizi yapalımcanimm bak senin haftalardaydim bende dayanamadim ictim.cok araştırdım.yaşadığım korkunun stresin bebeğe çok daha kötü etkisi varmış.oysa ilaç kullanan hiiiiiiiiç kimse ama bak tek örnek bile yok kötü sonuç yaşamamış.doktor zaten uygun dozu veriyor sana.ben direnme derim.bebek icerde tüm hayati boyunca taşıyacagi kimligini korkularla panikle olusturmasin düşüncesindeyim...
Kızlar sizede de ilaçlara karşı antipati var mı?her ilacın beni öldüreceğini düşünüyorum ve panik atağa giriyorun
Benim tansiyonum evde 12 8 ama sağlık ocağına asi yaptırmaya gittim 14 8 çıktı hemşire diyoki gebelik zehirlenmesi olur benimde dünyam altüst oldu bi üzüldüm ağladım normalde kadın digumcuma gittiğimde de heyecandan 14 8 çıkıyor doktorum a heyecan yaptım diyorum anliyo hic bana bebeğine birşey olur denemişti sadece tuzu kes dedi bende tamamen kestim bebeğim için siz yaptirdiniz mi idrarda protegin kaçırma testinikaç geliyor ki canım tansiyonun. ben bir süre tamamen tuzsuz beslendim. düştü baya. şimdi ise az tuzlu yiyerek dengede tutuyorum. ama doktora gittiğimde hala yüksek çıkıyor heyecan yüüznden. ama diyet öncesi gibi 16-9 larda değil. en fazla 14-8 geliyor. sen beslenmene dikkat ediyormusun. bir de tansiyonun çözümü var korkma. hiç olmadı ilaç kullanırsın. yalnız mutlaka takip edilmesi gerekiyor. idrarda protein atımı oldumu riskli.
Benim tansiyonum evde 12 8 ama sağlık ocağına asi yaptırmaya gittim 14 8 çıktı hemşire diyoki gebelik zehirlenmesi olur benimde dünyam altüst oldu bi üzüldüm ağladım normalde kadın digumcuma gittiğimde de heyecandan 14 8 çıkıyor doktorum a heyecan yaptım diyorum anliyo hic bana bebeğine birşey olur denemişti sadece tuzu kes dedi bende tamamen kestim bebeğim için siz yaptirdiniz mi idrarda protegin kaçırma testini
ben yaptırdım bsey çıkmadı. bence senin tansiyon cok yüksek değil ya. zaten tuzuda kesmişssin . aynen boyle devam et. benimde hala doktorda yüksek çıkıyor. evde 11-5 genelde. seninde zamanla daha da düşer tansiyon ama beslenmeye dikkat dediğim gibi. bu arada ben 2 kere holter taktırdım. en ıyı holterle anlaşılıyor tansiyonun durumu.Benim tansiyonum evde 12 8 ama sağlık ocağına asi yaptırmaya gittim 14 8 çıktı hemşire diyoki gebelik zehirlenmesi olur benimde dünyam altüst oldu bi üzüldüm ağladım normalde kadın digumcuma gittiğimde de heyecandan 14 8 çıkıyor doktorum a heyecan yaptım diyorum anliyo hic bana bebeğine birşey olur denemişti sadece tuzu kes dedi bende tamamen kestim bebeğim için siz yaptirdiniz mi idrarda protegin kaçırma testini
Holterde kaç çıktı tansiyonun hangi bölüme gittin holter içinben yaptırdım bsey çıkmadı. bence senin tansiyon cok yüksek değil ya. zaten tuzuda kesmişssin . aynen boyle devam et. benimde hala doktorda yüksek çıkıyor. evde 11-5 genelde. seninde zamanla daha da düşer tansiyon ama beslenmeye dikkat dediğim gibi. bu arada ben 2 kere holter taktırdım. en ıyı holterle anlaşılıyor tansiyonun durumu.
Hamilelikte paxil kullananı bilmiyorum hiç. Hayırlısı olsun senin için. İnşallah faydasını görürsün.
ilkinde kardiyolojiye gittim taktırdım.ben öğretmenim ders anlatırken 19 larda ölçtüğünü bile gördüm. ortalama 13-7 geldi. ama bu 10. hafta da taktırdıgım holter sonuçları. sonra beslenmeye dikkat ettim. bir ay sonra falan tekrar taktırdım sanırım. bu defa nefroloji istedi taktırmamı. gece 11-6 nın üstünde görmemeliyiz dedi. görürsek ilaca başlıycaz dedi. ama sonuçlar iyi geldi ilaca gerek kalmadı. ikinci taktırdıgımda en yüksek 13 tü. tuzsuz beslenme baya işe yarıyor yani. ama tansiyon yüksekliğinde heyecandan deyip geçmemek lazım hemen. ben buna bir örneğim. tamam doktorda hala yüksek çıkıyor ama benim tansiyon yüksekliğinin sadece heyecan ve stresten kaynaklanmadıgı ortaya çıktı.Holterde kaç çıktı tansiyonun hangi bölüme gittin holter için
abiki canım bende ciddiye alıyorum tansiyonu ama hamile kalmadan önce yoktu bende tamamen tuzu
Düşer düşer. hatta bir süre sonra çok düşüyor. başım falan dönüyordu benim. sonra tamamen tuzsuz yememeye basladım. benimde tansiyon yoktu hamilelikten önce. o yüzden belkide hemen düştü . senin de benim ki gibi olur merak etme. zaten senin tansiyonun benim kadar yükselmemiş bile rahat ol canım sen.Tabiki canım bende ciddiye alıyorum tansiyonu ama hamile kalmadan önce yoktu bende tamamen tuzu kestim düşer inşallah diymi
Tabiki canım bende ciddiye alıyorum tansiyonu ama hamile kalmadan önce yoktu tansiyon tuzsuz yersem iner artik diymi tansiyonun düşer yaniilkinde kardiyolojiye gittim taktırdım.ben öğretmenim ders anlatırken 19 larda ölçtüğünü bile gördüm. ortalama 13-7 geldi. ama bu 10. hafta da taktırdıgım holter sonuçları. sonra beslenmeye dikkat ettim. bir ay sonra falan tekrar taktırdım sanırım. bu defa nefroloji istedi taktırmamı. gece 11-6 nın üstünde görmemeliyiz dedi. görürsek ilaca başlıycaz dedi. ama sonuçlar iyi geldi ilaca gerek kalmadı. ikinci taktırdıgımda en yüksek 13 tü. tuzsuz beslenme baya işe yarıyor yani. ama tansiyon yüksekliğinde heyecandan deyip geçmemek lazım hemen. ben buna bir örneğim. tamam doktorda hala yüksek çıkıyor ama benim tansiyon yüksekliğinin sadece heyecan ve stresten kaynaklanmadıgı ortaya çıktı.
Teşekkür ederim canım içime su serptin benimde basım dönmeye başladı tamamen tuzu kestim ondan herhaldeDüşer düşer. hatta bir süre sonra çok düşüyor. başım falan dönüyordu benim. sonra tamamen tuzsuz yememeye basladım. benimde tansiyon yoktu hamilelikten önce. o yüzden belkide hemen düştü . senin de benim ki gibi olur merak etme. zaten senin tansiyonun benim kadar yükselmemiş bile rahat ol canım sen.
Benim doktorum bunu vermiş bütün hastalarına. Hatta Hamileliğinin tümünü paxille devam ettirdiğim hastalarım oldu diyor. Yüzde yüz garanti veremem ama şimdiye kadar bir sıkıntı olmadı diyor. Bebeğim Rabbime emanet. Dayanamıyorum çünkü artık.
ondandır canım dikkat et ama çünkü senin tansiyonun çok yüksek değilmiş tuzsuz beslenincede iyice düşmesin. evde tansiyon aleti varsa takip et sürekli.Teşekkür ederim canım içime su serptin benimde basım dönmeye başladı tamamen tuzu kestim ondan herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?