Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

canimm bak senin haftalardaydim bende dayanamadim ictim.cok araştırdım.yaşadığım korkunun stresin bebeğe çok daha kötü etkisi varmış.oysa ilaç kullanan hiiiiiiiiç kimse ama bak tek örnek bile yok kötü sonuç yaşamamış.doktor zaten uygun dozu veriyor sana.ben direnme derim.bebek icerde tüm hayati boyunca taşıyacagi kimligini korkularla panikle olusturmasin düşüncesindeyim...

kesinlik sana sonuna kadar katılıyorum. bizim gibi bir çocuk daha gelmesin bu dünyaya. en azından daha anne karnındayken yapabileceğimizi yapalım

Kızlar sizede de ilaçlara karşı antipati var mı?her ilacın beni öldüreceğini düşünüyorum ve panik atağa giriyorun

Çok önceden ilaçtan zehirlenmiştim. ondan sonra bi süre aspirini bile elleyemedim. ilaç ambalajını tutunca bile elimi yıkıyordum. Geçti sonra.

Benim tansiyonum evde 12 8 ama sağlık ocağına asi yaptırmaya gittim 14 8 çıktı hemşire diyoki gebelik zehirlenmesi olur benimde dünyam altüst oldu bi üzüldüm ağladım normalde kadın digumcuma gittiğimde de heyecandan 14 8 çıkıyor doktorum a heyecan yaptım diyorum anliyo hic bana bebeğine birşey olur denemişti sadece tuzu kes dedi bende tamamen kestim bebeğim için siz yaptirdiniz mi idrarda protegin kaçırma testini

Benim tansiyon sorunum olmadı. 7. ayımda düşüyodu en son baktığımda. Bi kere idrar tahlili yaptırdım sadece. 14-8 hamilelikte çok da yüksek değil bence. Üzme kendini.

ben yaptırdım bsey çıkmadı. bence senin tansiyon cok yüksek değil ya. zaten tuzuda kesmişssin . aynen boyle devam et. benimde hala doktorda yüksek çıkıyor. evde 11-5 genelde. seninde zamanla daha da düşer tansiyon ama beslenmeye dikkat dediğim gibi. bu arada ben 2 kere holter taktırdım. en ıyı holterle anlaşılıyor tansiyonun durumu.

Holterde kaç çıktı tansiyonun hangi bölüme gittin holter için

Hamilelikte paxil kullananı bilmiyorum hiç. Hayırlısı olsun senin için. İnşallah faydasını görürsün.

Benim doktorum bunu vermiş bütün hastalarına. Hatta Hamileliğinin tümünü paxille devam ettirdiğim hastalarım oldu diyor. Yüzde yüz garanti veremem ama şimdiye kadar bir sıkıntı olmadı diyor. Bebeğim Rabbime emanet. Dayanamıyorum çünkü artık.

Holterde kaç çıktı tansiyonun hangi bölüme gittin holter için
ilkinde kardiyolojiye gittim taktırdım.ben öğretmenim ders anlatırken 19 larda ölçtüğünü bile gördüm. ortalama 13-7 geldi. ama bu 10. hafta da taktırdıgım holter sonuçları. sonra beslenmeye dikkat ettim. bir ay sonra falan tekrar taktırdım sanırım. bu defa nefroloji istedi taktırmamı. gece 11-6 nın üstünde görmemeliyiz dedi. görürsek ilaca başlıycaz dedi. ama sonuçlar iyi geldi ilaca gerek kalmadı. ikinci taktırdıgımda en yüksek 13 tü. tuzsuz beslenme baya işe yarıyor yani. ama tansiyon yüksekliğinde heyecandan deyip geçmemek lazım hemen. ben buna bir örneğim. tamam doktorda hala yüksek çıkıyor ama benim tansiyon yüksekliğinin sadece heyecan ve stresten kaynaklanmadıgı ortaya çıktı.

Tabiki canım bende ciddiye alıyorum tansiyonu ama hamile kalmadan önce yoktu bende tamamen tuzu kestim düşer inşallah diymi

Tabiki canım bende ciddiye alıyorum tansiyonu ama hamile kalmadan önce yoktu bende tamamen tuzu kestim düşer inşallah diymi
Düşer düşer. hatta bir süre sonra çok düşüyor. başım falan dönüyordu benim. sonra tamamen tuzsuz yememeye basladım. benimde tansiyon yoktu hamilelikten önce. o yüzden belkide hemen düştü . senin de benim ki gibi olur merak etme. zaten senin tansiyonun benim kadar yükselmemiş bile rahat ol canım sen.

Tabiki canım bende ciddiye alıyorum tansiyonu ama hamile kalmadan önce yoktu tansiyon tuzsuz yersem iner artik diymi tansiyonun düşer yani

Teşekkür ederim canım içime su serptin benimde basım dönmeye başladı tamamen tuzu kestim ondan herhalde

hamileliği boyunca zanax icen biliyorum. yasadigin sıkıntı cok daha kötü etkiliyor bebegini.ben 3 ay ictim ve hamile oldugumu anladim.yaşamıyormuşum resmen hayata döndün.tamamen geçmedi belki ama 3 ay iyi gecti.simdi biraktim onun korkusunuda atlatirim insallah

Teşekkür ederim canım içime su serptin benimde basım dönmeye başladı tamamen tuzu kestim ondan herhalde
ondandır canım dikkat et ama çünkü senin tansiyonun çok yüksek değilmiş tuzsuz beslenincede iyice düşmesin. evde tansiyon aleti varsa takip et sürekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…