Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Nefes almaya ben de takılıyorum arada :) ya alamazsam falan diye :) bir de şimdiye kadar hiç doğumu aklıma getirmeyen ben dün gece düşünceden uyuyamadım ya varya kimsenin doğum macerasını dinlememek lazım. Daha doğrusu güzel geçirenler anlatsın sadece :) en ufak bişeyden etkileniyoruz. A arunaaa sen de sağ salim atlatacaksın ve bize burda destek olacaksın bebeğinle inş bizi unutmazsan tabi doğum yapınca

unuturmuyum hiç... bazen yazmıyorum ama mutlaka okuyorum hergün.ayni seyleri yaşayan kişiler olarak bizi bizden baskası anlamaz.iyi olucaz ve bebişlerimizi konusucaz inşallah canim benimmmm

Arkadaslar bugun doktorum aradı yine anlattım durumu. O da bunun biraz inatçı oldugunu ama geçeceğini sabretmemi söyledi. Her Zamanki şeyleri söyledi. Ben de Doğumdan sonra daha kötü olmamak için, doğum yaklaştıkça daha kötü olmamak için ilaç başlayalım dedim. Bu senin kararın dedi bizler malesef garanti veremeyiz ama şimdiye kadar kullandığımız hastalarda bir sıkıntı çıkmadı dedi. Bu durumda paxil yarım 3 hafta, etki ederse sonra çeyrek, etmese tam alırsın dedi. Yabancılaşma için normalde risperdal verirdim ama doğuma kadar paxil ile idare etmeliyiz dedi. Kararı bana bıraktı. Ben de düşünüp size yazarım dedim. Ne diyorsunuz arkadaşlar başlayayım mı ilaca, halimi biliyosunuz.

Nasıl düzeldi canım ya çok üzülüyorum bebeğime birşey olurldiye
kaç geliyor ki canım tansiyonun. ben bir süre tamamen tuzsuz beslendim. düştü baya. şimdi ise az tuzlu yiyerek dengede tutuyorum. ama doktora gittiğimde hala yüksek çıkıyor heyecan yüüznden. ama diyet öncesi gibi 16-9 larda değil. en fazla 14-8 geliyor. sen beslenmene dikkat ediyormusun. bir de tansiyonun çözümü var korkma. hiç olmadı ilaç kullanırsın. yalnız mutlaka takip edilmesi gerekiyor. idrarda protein atımı oldumu riskli.

canım senin yerinde olsam dayanabileceğim son noktaya kadar dayanıp olmazsa ilaca başlardım. ama doktorunda dediği gibi senin tercihin. ayrıca ilacın cok bir zararı oldugunu düşünmüyorum. sadece ilk 3 ay içilmemeli

Son noktaya geldim zaten canım 2 aydır dayanıyorum 28. Haftadayım zaten idareten alıcam artık ilaç

Son noktaya geldim zaten canım 2 aydır dayanıyorum 28. Haftadayım zaten idareten alıcam artık ilaç
biliyorum canım durumunu al o zaman ilaç ya. sana daha önce de yazmışıtm. bence senin bu durumun şu anda bebeği daha çok etkiliyor. mutlu huzurlu bir hamilelik geçirmek var bir de sürekli huzursuz ve stresli. bebeklerimiz eminim ki bizim bu psikolojimizden etkileniyor.

Kızlar sizede de ilaçlara karşı antipati var mı?her ilacın beni öldüreceğini düşünüyorum ve panik atağa giriyorun

Hemen hemen aynı durumdayız cnm ama ben kullanırsam daha kötü olurum ya bebeğe bişey olduysa diye kendimi iyice bitiririm ben şimdilik sabrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…