Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Arunaaa sen de mi paxil içtin? Hangi haftada başladın ve ksç mg içtin?

Arunaaa sen de mi paxil içtin? Hangi haftada başladın ve ksç mg içtin?

canim ben 25.haftaydi sanirim 20mg prozac ictim. bana dünyaları geri verdi.simdi biraktim korkudan yine ataklar basladi.iyiki icmisim iyiki 3 aya yakın bebegime rahat gün yasatmisim. 4 gundur icmiyorum evhamlar basladi aslinda ilac hala koruyordur ama psikolojik olarak basladi iste

Psikolojiktir canım ilacı bıraktın ya. Ne kadar kaldı doğuma?

canım doguma kadar psikolog görüşmelerini arttırsan. hem senin özel sigortanda vardı sanırım. en azından 15 günde bir gitsen bence sana ıyı gelicek baya.

canim en son gittigimde bende onu söyledim.doktorum dediki istersen hergun ara istersen hergun gel burda otur ama benim sana cevabim degismeyecek.sana bisey olmayacak.en fazla olacagi bu kadar.korktugun hersey beyninin oyunu %100 garanti veriyorum hicbirisi olmayacak dedi. bende hemen gitmeyeyim diyorum.böyle hicbisey yok gayet iyiyken aniden kara bulut gibi sariyor içimi kotu bisey olacak ve ölcem...

canım doktordan sadece birsey olmayacağını duymak istemiyoruz ki. seni tedavi edici birsey yapmıyor mu gittiğinde. ben her gittiğimde korkularım ya hafifliyor ya bitiyor. tabi yeni korkular çıkıyor hamilelik ilerledikçe o ayrı ama düzeliyorum. eğer tedavi edici birsey yapıyorsa gitmelisin bence. terapi gör yani zaten bu hastalıktan kurtulmanın başka yolu yok ki.
bahsettiğin hisler inan beni de sarıyor çogu zaman. hele iki gecedir sürekli kabus görüyorum erken dogumla ilgili . kafamdakilerin biri bitiyor biri geliyor. anlatmakla bitmez düşündüklerim, korkularım, takıntılarım.sonra birden bir iç sıkıntısı basıyor ayaklarım uyuşuyor hafiftan başım dönüyor gibi oluyor yani atak geçirmeye çok az kalıyor. ama ben önemseyip o an ne yapmaktaysam aynen devam ediyorum yerimden bile kalkmıyorum( o kadar alıştım yani artık :) ) bu belirtilerin hiçbirini düşünmüyorum sonra geçip gidiyor. bende bu son zamanlarda o kadar sık oluyor ki. kendimi koyversem gidicem beni hiçbir sey kurtaramayacak.hepimiz aynıyız yani. senin çok az kaldı bak kurtuluyorsun ne güzel . hep aklına getir bitiyor artık bir ay birsey kaldı bitecek kurtulacaksın az daha sabır.

Slm arkadaşlar passiflora nkullananınız var mi ben yine nöbet geçirmeye başladım uyuyamiuorum carpintilarim var yine dokrorum kullana bilirsin dedi

bisey olmayacagina ikna etmeye calisiyor.terapi yapamazki psikokog degil yani onun alani degil. ben terapimi sizlerden aliyorum kizlar.gercekten iyiki varsiniz.

Kızlar meraba banada cevap yazın lütfen yarın psikiysrriste gitcem ilaç isticem sizce neyi kullanmalıyım bi öncekinde vermedi ama şimdi ısrar edicem bi kaç aydır sikiyorum disimi ama yoruldum artık sürekli mutsuz olmak endişeli gecirmek günleri saatlerin hemen geçmesini bekleyerek geciyo günlerim biliyorum herseyi beynim yapiyo ama üstün çıktı o benden malesef

Sizdede çarpıntı uykusuzluk oluyormu ilaçları kullanmayı nca

bisey olmayacagina ikna etmeye calisiyor.terapi yapamazki psikokog degil yani onun alani degil. ben terapimi sizlerden aliyorum kizlar.gercekten iyiki varsiniz.
Tabi ki de burda birbirimize destek oluyoruz bu cok guzel birsey ama tatlim psikolog şart. Gercekten cok ise yaradığını goruceksin bir denesen. Ilac ictikce tekrar en basa sardim ben. Ilac gecici çözüm denedim gordum. Olmuyor ilacla. Ama terapiyle oluyor. Simdi gidemesen bile ilerde mutlaka iyi bir psikolog bul git canim. Eminim ki keske daha once gitseymisim diyeceksin benim su anda dedigim gibi

Konyar Burdamısın cnm?? Az önce panik atak yaşadım çok fena ..Dediğin gibi Yabancılaşma oldu bi an algılayamadın etrafımdakileri çok kötü bi dıyguymuş gerçekten ölüyorum sandım ;(((

Kızlar aynı sorun bendede var ilaç almak istemiyorum su bile içemiyorum bu seferde bebeğime bişey olacak diye iyice panik oluyorum günde 1 fincan papatya çayı bayağı rahatlatıyo başka fikri olan varmı

canim tam olarak ne hissediyosun.doktoruna güven ilaç verirse bence kullan.

cok haklisin canim mutlaka gidicem... hayatim böyle geciyor diye cok üzülüyorum.en guzel zamanlarim en guzel yillarim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…