Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

arkadaşlar az önce resmen şok geçirdim psikiyatristimi aradım dedim ki kadın doğumcum bu ilaçları istemiyor bana ne dese beğenirisiniz siz hamilemiydiniz bende dedim tabiki size danışarak sizin tedavinizle bu ilacı kullanıyorum c.tesi tam verdiği ilacı bugün yarıma düşür kadın doğumcunda sorarsa bıraktım de kullan dedi bana kafayı yemiş acil avrupa yakasında iyi bir psikiyatrist arıyorum

bence de başka doktor bul canım. zaten şaşırmıştım doktorum ilacın dozunu arttırdı deyince. demek ki anlamamış senin hamile oldugunu.

söyledim o özürlüye birde özele gidiyordum düşün canım bu gece eşim gelsin başka bi özel dr buldum inşallah bebeğime birşey olmamıştır hep kullandım bu ilacı çünkü

A-aaa o ne ya? Oyun mu oynuyo öyle kafasına göre?

sana bu konuda yardımcı olabilirim.avrupa yakası demişssin.benim tavsiye edeceğim doktor çok aklı başında ve ne dediğini bilen bir bey.kendi sarıyerde çalışıyor.bana çok büyük desteği oldu.ilgilenirsen özelden mesaj yaz çok geçmiş olsun .Allah cocugunu bağışlasın.

Korkma İnşallah bişey olmayacaktır. Ben de hamileliğimi öğrenene kdar xanax, paxil ve dideral içtim. Öğrenince bıraktım.

Canım çok vahim bir durum ya adama bak ne kadar ilgisiz, çok kızdım. Ben doktorumu aradıgımda ya da mesaj attığında kendimi tanıtma gereği bile duymuyorum beni biliyor, telinde kayıtlıyım ve benle ilgili herseyi biliyor. Yılda bir veya iki defa gitmeme ragmen.

Sen iki doktoru da değiştir arkadasım inş ilgili tecrübeli bir doktor bulursun. Korkma Rabbimin izniyle bebeğine birsey olmaz inş.

Domestikus benimde şu haftaya kadar baş dönmelerim oldu hala da var kadın doğumcum artık önemsemiyor beni seninki nasıldı tam olarak ne zmn geçti??

Doğumdan sonra geçti :) Ben de baş dönmesi olunca tansiyona, şekere sardırdım. Yok ama sorun onlar değildi. Doktora da gidemedim. Öyle yaşadım mecbur. İlaç yoksunluğundan oluyor büyük ihtimal. Bir de panik atak geçire geçire vücut tekrar ne zaman olacak diye alarma geçiyormuş. Bu da hem panik atak ve anksiyeteyi, hem baş dönmesini tetikliyor.

benim durumum çok vahim evime gidemiyorum otobüse dahi binemiyorum sen düşün canım benim gerisini ben ilaçsız terapi ile iyileşebilirmiyim onuda bilmiyorum çok moralim bozuk çöktüm resmen her ilacı içtiğimde bebeğime dua ediyorum ona birşey olmasın Allahım diye benim bedelimi o ödemesin onun suçu günahı yok diyorum

Bence bırak ilacı. İyi bi doktor bul.

Bence bırak ilacı. İyi bi doktor bul.
Bence de yeni bir doktor ve onun önereceği yola devam et canım. Korkma üç beş günden Hiçbirsry olmaz. Bana olmadıysa 29 haftadır sana da olmaz. Ha zor günler olabilir doktora başlayana kadar ama sabret arkafasım. Eşini ara o götürsün seni eve. Güzel haberler duycaz senden burda inş. Doğru doktoru bulunca rahatlayacaksın.

eşim gelmiyor bana diyor mücadele etmeyi öğren gelmiyorum dedi düşünki en fazla ne olabilir diye delirmemi bekliyor herhalde ilacı içtim de fayda etmedi ki istifra ettim bünye kabul etmiyor artık

eşim gelmiyor bana diyor mücadele etmeyi öğren gelmiyorum dedi düşünki en fazla ne olabilir diye delirmemi bekliyor herhalde ilacı içtim de fayda etmedi ki istifra ettim bünye kabul etmiyor artık

Senin bu eşin de tam sopalık. Ne demek ya mücadele et? Mücadele etmesen burada çare aramazsın heralde. Ay sinir oldum. Gelmezse gelmesin.

aynen öyle canım şimdi anneciğim geliyor 6 saat uzaklıktan bende kalmaya gelecek kadın benimle mahfoldu evlat olacağıma taş olsaydım diyorum bazen eşim beni hiç anlamadıki hatta bana diyorki eğer bu çocuk sakat doğarsa sorumlusu sensin dedi bana o ilaçları kullandığın için diye 2 gün kullanmadım kafayı yedim işte çalışamadım düşünün ya banyoya giremiyorum çok afedersiniz ölüm korkusu değil bu aslında başka birşey

canım bebeğine bsey olmaz inşallah korkma. otobüse bende binmiyorum bayadır. sen sanırım işe gidip gelirkn binmek zorundasın. çok mu uzak yürüyerek dönsen. eşinede hayret ettim yani.

Ya ondan kaynaklı bi problem olursa ne olacak? Kusura bakma ama zır cahil insanlar gibi davranıyor. Kimse ilaç meraklısı değil. Ben Anadolu yakasındayım. Arada bir bana da gel. Konuşuruz, vakit geçer.

Canım çok üzüldüm ya neden böyle yapıyor eşin? ne kadar anlayışsız kusura bakma ama. Asıl seni bu duruma sokan o bence. Belki eşin ve iyi bir doktor destek olsa toparlayacaksın. Ben buna inanıyorum. Sen ne iş yapıyorsun canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…