bence de başka doktor bul canım. zaten şaşırmıştım doktorum ilacın dozunu arttırdı deyince. demek ki anlamamış senin hamile oldugunu.arkadaşlar az önce resmen şok geçirdim psikiyatristimi aradım dedim ki kadın doğumcum bu ilaçları istemiyor bana ne dese beğenirisiniz siz hamilemiydiniz bende dedim tabiki size danışarak sizin tedavinizle bu ilacı kullanıyorum c.tesi tam verdiği ilacı bugün yarıma düşür kadın doğumcunda sorarsa bıraktım de kullan dedi bana kafayı yemiş acil avrupa yakasında iyi bir psikiyatrist arıyorum
arkadaşlar az önce resmen şok geçirdim psikiyatristimi aradım dedim ki kadın doğumcum bu ilaçları istemiyor bana ne dese beğenirisiniz siz hamilemiydiniz bende dedim tabiki size danışarak sizin tedavinizle bu ilacı kullanıyorum c.tesi tam verdiği ilacı bugün yarıma düşür kadın doğumcunda sorarsa bıraktım de kullan dedi bana kafayı yemiş acil avrupa yakasında iyi bir psikiyatrist arıyorum
mal bu ya vallahi şuan çok korkuyorum bebeğime birşey olmuşmudur diye
sana bu konuda yardımcı olabilirim.avrupa yakası demişssin.benim tavsiye edeceğim doktor çok aklı başında ve ne dediğini bilen bir bey.kendi sarıyerde çalışıyor.bana çok büyük desteği oldu.ilgilenirsen özelden mesaj yaz çok geçmiş olsun .Allah cocugunu bağışlasın.arkadaşlar az önce resmen şok geçirdim psikiyatristimi aradım dedim ki kadın doğumcum bu ilaçları istemiyor bana ne dese beğenirisiniz siz hamilemiydiniz bende dedim tabiki size danışarak sizin tedavinizle bu ilacı kullanıyorum c.tesi tam verdiği ilacı bugün yarıma düşür kadın doğumcunda sorarsa bıraktım de kullan dedi bana kafayı yemiş acil avrupa yakasında iyi bir psikiyatrist arıyorum
Domestikus benimde şu haftaya kadar baş dönmelerim oldu hala da var kadın doğumcum artık önemsemiyor beni seninki nasıldı tam olarak ne zmn geçti??Benim başım 7 ay boyunca gece gündüz 24 saat dönmüştü. Korkmayın.
Korkma İnşallah bişey olmayacaktır. Ben de hamileliğimi öğrenene kdar xanax, paxil ve dideral içtim. Öğrenince bıraktım.
Domestikus benimde şu haftaya kadar baş dönmelerim oldu hala da var kadın doğumcum artık önemsemiyor beni seninki nasıldı tam olarak ne zmn geçti??
benim durumum çok vahim evime gidemiyorum otobüse dahi binemiyorum sen düşün canım benim gerisini ben ilaçsız terapi ile iyileşebilirmiyim onuda bilmiyorum çok moralim bozuk çöktüm resmen her ilacı içtiğimde bebeğime dua ediyorum ona birşey olmasın Allahım diye benim bedelimi o ödemesin onun suçu günahı yok diyorum
Bence de yeni bir doktor ve onun önereceği yola devam et canım. Korkma üç beş günden Hiçbirsry olmaz. Bana olmadıysa 29 haftadır sana da olmaz. Ha zor günler olabilir doktora başlayana kadar ama sabret arkafasım. Eşini ara o götürsün seni eve. Güzel haberler duycaz senden burda inş. Doğru doktoru bulunca rahatlayacaksın.Bence bırak ilacı. İyi bi doktor bul.
eşim gelmiyor bana diyor mücadele etmeyi öğren gelmiyorum dedi düşünki en fazla ne olabilir diye delirmemi bekliyor herhalde ilacı içtim de fayda etmedi ki istifra ettim bünye kabul etmiyor artık
canım bebeğine bsey olmaz inşallah korkma. otobüse bende binmiyorum bayadır. sen sanırım işe gidip gelirkn binmek zorundasın. çok mu uzak yürüyerek dönsen. eşinede hayret ettim yani.benim durumum çok vahim evime gidemiyorum otobüse dahi binemiyorum sen düşün canım benim gerisini ben ilaçsız terapi ile iyileşebilirmiyim onuda bilmiyorum çok moralim bozuk çöktüm resmen her ilacı içtiğimde bebeğime dua ediyorum ona birşey olmasın Allahım diye benim bedelimi o ödemesin onun suçu günahı yok diyorum
aynen öyle canım şimdi anneciğim geliyor 6 saat uzaklıktan bende kalmaya gelecek kadın benimle mahfoldu evlat olacağıma taş olsaydım diyorum bazen eşim beni hiç anlamadıki hatta bana diyorki eğer bu çocuk sakat doğarsa sorumlusu sensin dedi bana o ilaçları kullandığın için diye 2 gün kullanmadım kafayı yedim işte çalışamadım düşünün ya banyoya giremiyorum çok afedersiniz ölüm korkusu değil bu aslında başka birşey
aynen öyle canım şimdi anneciğim geliyor 6 saat uzaklıktan bende kalmaya gelecek kadın benimle mahfoldu evlat olacağıma taş olsaydım diyorum bazen eşim beni hiç anlamadıki hatta bana diyorki eğer bu çocuk sakat doğarsa sorumlusu sensin dedi bana o ilaçları kullandığın için diye 2 gün kullanmadım kafayı yedim işte çalışamadım düşünün ya banyoya giremiyorum çok afedersiniz ölüm korkusu değil bu aslında başka birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?