Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ben de şeker tansiyon Kafayı yedim valla nasıl anladın peki onlara bağlı olmadığını ( umarım sebep panik ataktır((

Allah yardımcımız olsun cnm niye banyoya giremiyorsun ?? Bende baş dönmelerim yüzünden bayağıdır giremiyorum banyoya((

Ben de şeker tansiyon Kafayı yedim valla nasıl anladın peki onlara bağlı olmadığını ( umarım sebep panik ataktır((

Şekerimi de, tansiyonumu da ölçe ölçe bi hal oldu. Yoktu bi yükseklik. Bir de bunlara ilaveten ense kökümde bi ağırlık vardı. Sanki tuğla bağlamışlar ense köküme. Tutamıyorum kafamı. Öyle bi halim vardı. Netten araştırdım baktım. Buldum bişeyler. Daha sonra psikiyatrıma da sordum. Panik atak ve anksiyeteyi çok yoğun yaşamışsın. Ondan olmuş dedi.

Benzer şeyler yaşamışız sanki o yüzden konuşunca rahatlıyorum :) tansiyonumu ölçüyorum hep düşük ama şeker de düşüyo sanki acıkınca elim Ayağım titriyor ( tabi bunu çok yoğun yaşıyorum Artık ayırt edemiyorum çünkü şeker düşüklüğü ve panik atak belirtileri nerdeyse aynı gibi ((

Evet aynen. şeker ve panik atak benzeşir. Ama sen zaten hamilesin. Şeker ve tansiyon oynaması normaldir. Aç bırakma kendini. Sabret geçecek doğumdan sonra.

Evet aynen. şeker ve panik atak benzeşir. Ama sen zaten hamilesin. Şeker ve tansiyon oynaması normaldir. Aç bırakma kendini. Sabret geçecek doğumdan sonra.
Tavsiyelerin varmı ?? Neler yapabilirim çok soru soruyorum Hakkını helal et tam olarak ne zaman geçti doğumdan kaç ay sonra:))

Tavsiyelerin varmı ?? Neler yapabilirim çok soru soruyorum Hakkını helal et tam olarak ne zaman geçti doğumdan kaç ay sonra:))

Ay ne demek, tabii ki helal olsun. Mesela meyve ye. İki öğün arasında fazla bekleme. Ben hamileyken, hamilelik öncesi gibi tabak tabak yiyebileceğimi sanıyodum. Dayımın eşi dedi ki, bi tabak ye, biraz sonra tekrar ye. Birden bire fazla yiyince hem çarpıntı, hem baş dönmesi olabiliyor. İnsanın nefesi kesiliyor. Az az ama sık sık ye. Mesela ben her gün yumurta yerdim. Muhakkak çorba içerdim. Balık, et yerdim. Bebeğe de fayda olsun diye. Erken doğum yapmama rağmen, kızım düşük doğum ağırlığıyla doğmadı şükür. Olması gereken kilonun en üst seviyesindeydi (42 cm- 1860 gr) :))

Arkadasim sende de carpinti varmiydi yada ek atim gibi benim cok oluyor ve iyuzden xok dinliyorum kendini kalbimi dinliyorum ikna olamiyorum doktor yok bisey desede ya bilmiyorsa diyorum... yasayaniniz varmi nolur yardimci olun

Arkadasim sende de carpinti varmiydi yada ek atim gibi benim cok oluyor ve iyuzden xok dinliyorum kendini kalbimi dinliyorum ikna olamiyorum doktor yok bisey desede ya bilmiyorsa diyorum... yasayaniniz varmi nolur yardimci olun

Vardı evet. Zaten 23. haftadan sonra dideral içmeye başladım o yüzden. Telefonla bi doktora danışıp içtim. Hem extrasistol, hem çarpıntı vardı. Bebek büyüdükçe olur zaten.

Rica ederim canim. Bencede sen belirti arıyorsun :) bende bas agrim oldugunda hep olcuyordum. Ama bir sure sonra artik normale dönüyorsun tansiyonun yuksek olmadigini gordukce. Simdi tansiyon gunde b ir kere aklima gelirse olcuyorum.
Doğru söylüyorsun canım daha takmiycam ama insan bebeğine birşey olur diye korkuyor iste napayim 8/sene sonra ikinci sevincimj yaşıyorum ve çok tedirgin oluyorum anla iste :-(

Hic sıkma canini ayni yoldan bizde geçtik canım zamanla alisirsin bebeğin için sabret ben hep allaha dua ettim bebeğim için bana sabır ver. Diye ise yariyo canım hic darlanma ilaç kullanıyormuş gibi davran aklına bile getirme tamam mi canım

Vardı evet. Zaten 23. haftadan sonra dideral içmeye başladım o yüzden. Telefonla bi doktora danışıp içtim. Hem extrasistol, hem çarpıntı vardı. Bebek büyüdükçe olur zaten.
Sonra gecti degil mi dogumdan sonra ... yani hamileliklemi ilgili yoksa panik atak mi

Neden oluyor canım bu baş dönmesi bence ilaçsız lıktan

Kullandığımız ilaçların yoksunluk sendromlarından biri sanırım. Bir de vücut panik atak geçire geçire, sonraki atak ne zaman olacak diye tetikte bekler oluyomuş. Onun etkisiyle de anksiyete çoğalıyor, baş dönmesi yapıyo işte.

Geçti evet. Panik atak sırasında tabi oluyo yine çarpıntı. Ama hamilelikteki gibi süren, geçmeyen çarpıntı olmuyor.
Aynen ben normalde arada yasiyordum carpintiyi hamileligimin 20 hafyasindan sonra okadar siddetlendiki simdi hic gecmiyor hep bi carpinti yasiyorum bide bole heycanlanmisim gibi birden atiyo gibi oluyo ... saol arkadasim

Aynen ben normalde arada yasiyordum carpintiyi hamileligimin 20 hafyasindan sonra okadar siddetlendiki simdi hic gecmiyor hep bi carpinti yasiyorum bide bole heycanlanmisim gibi birden atiyo gibi oluyo ... saol arkadasim

Rica ederim ne demek. Bebek de sıkıştırıyor haliyle. Kaburgalarını elle bak, ne kadar yukarıda. E haliyle çarpıntı da olur, reflü de.

O birden atıyo Dediğin bendede çok oluyo( napsakki ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…