Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ah

şu ana kadar yaşadıklarının aynısını yaşıycaksın en fazla. en kötüsünü gördün zaten. korkma bırak kendini ne yaşıycaksan yaşa. ne de olsa her zaman geçtiği gibi gene geçicek. lohusalıktan bende çok korkuyordumç ama sütümü sağıcam gerekirse ilaç kullanıcam. sende oyle yaparsın en kötü ihtimalle. korkma hiç o yüzden.

Birley olmaz ölçtürme oyle zamanlarda bende zor günler gdciriyorum hemde ckk zor bisürü olaylar dün gece aglama krizi e girdm ama ölçsen o an yüksek cıkar ondan ölçme

fazlasi olmaz degilmi? Allahim ilac almak ne kadar iyiymiss. ben gayet iyiydim 10 gün oldu birakali hemen basladi... bisey olmayacak degilmi... cok korkuyorum sürekli hareketlerimi kontrol ediyorum acayip bisey yaptimmi diye ve surekli konusmalarimi düşünüyorum acayip tuhaf bisey soyledimmi sapitmiyorum dimi diye... ne oluyor yaaa yine başa döndük

Bende sezeryandan çok korkuyorum dikilirken yarım saat nasıl beklicem diye sonra cıkınca ilk yürümem nsıl olucak ağrım olucakmı herhangi bisey olucakmı tansyon blmemne yani sürekli kaygı

Sen bunlari dusunurken fiziksel sikinti yasiyormusun peki beynin konusuyor ama

Hadiya benimde 20 haftalık oldu ve akintim var sulu biraz daha koyuydu ve beni korkutuyolar bebeğin suyudur diye kafayı yiyeceğim

Diyorlar ki düşük tehlikesi olurmuş akıntı elle muayene ettimi alttan
Yok arkadasim ya sariya yatkin olabiliyor tabiki... benim ic camasirimdan belli olur bildigin idrarimi yapar gibi hissediyorum ama okdarda sivi degil yinede ... koku olmadikca sorun yok bence...

hayır canım benim tabi ki birsey olmayacak. ne zaman oldu ki. bak fiziksel birseyde yaşamıyormuşsun kendin diyorsun sadece beyninden geçiyor bunlar. düşünmekle bşey olmaz saçmasapan davranmazsın merak etme. düşünerek kendini delirtemezsin ki. büyük ihtimalle şimdi geçmiştir bile. başlıyor ve bitiyor hepsi. ama bize birşey olmuyor bak hala sapasağlamsın bizlerde oyleyiz.

Aynen ole fiziksel yasamiyotsan eger ne guzel dusuncelerine uon vermeye calis beyine neyi ogrtirsen neyi solersen oyle davraniyor ... hep iyi seyler dusunmeliyiz. Bi ara ben kendi kendime cok agkiyordum ya kafayi yersem ya delirirsem diye okadar kotu bunalima girdim.ki sonra neden oyle olayim diye kendi kendime poztifi dusunmeye basladim suan turkiye nufusunun 2 katina yakin panik atakli hasta var hepsi mi delirdi hepsimi intihar etti.. dusuncelerine iyi yonler ver... haaa ama brnim gibi fiziksel belirtiler varsa iste ozaman hayat biraz daha zindan oluyor... ne yasiyorsan onu kafanda buyute buyute surekli ayni semptomu yasiyorsun.. surekli kalp carpintisi gibi mide bulantisi gibi

canim benim sizde olmasaniz ne yapardim.. kimse anlamasin diye wc ye gidip için için agladim baya agladim ama... bir yerde okumustum panik ataklilarin en rahat ettigi yer tuvaletmis. evet biraz sakinkestim simdi daha iyiyim. ama bebisim agladigim icin bana kizdi sanirim

kuzumm aglayinca açıldım biraz daha iyiyim sanki. o kadar korkuyorum ki ölmekten delirmekten artik yaslanmaktan bile korkuyorum.iyiki varsiniz.. Allah hepimize şifa versin....

kuzumm aglayinca açıldım biraz daha iyiyim sanki. o kadar korkuyorum ki ölmekten delirmekten artik yaslanmaktan bile korkuyorum.iyiki varsiniz.. Allah hepimize şifa versin....
Amin insallah hepimizr sifa versin bizim durumumuz cok zor gercekten ama iyi olmaliyiz... inan bende hergun dusa giriyorum ancak orda rahatliyorum kendi kendime rahatca konusup telkin ediyorum.. yaslanmaktan brnde hep korkarim aslinda.ucu hep olume dayaniyor ... olmek istememkten ondan korkmaktan kaynakli... ama inan delirmezsinde cildirmazsinda emin ol ne sen ne de bizim gibi olanlar aklina mukayet ol herkesin kotu dusundugu an olur ama sen bunu en aza indir kotu dusunsrn bile arkasina hemen olumlu seyleride beynine yukle inan ben biraz ondan rahatim. Diyorumki kalbim carpiyor ya dogururken nabzim iyice yukselirse durursa olursem diyorum... aglamaya basliyorum.. sonrasinda ise eger olacaksa olacak zaten ne 1 sa eksik ne bir saat fazla yasayabilirisn diyorum dua ediyorum telkin ediyorum kendimi... allah hepimizi korusun bu hastalik oldurmicek biliyorum

aynen iste... yaslanma korkusu eklendi son dönem.. hepsi ölme korkusundan... yaşımı düşünüyorum daha ne kadar var yaslanmaya diyorum sonra rahatliyorum falan.bide en cok aklimi ve bedenimi esir alirda ben en cok korktugum seyi kendime yaparmiyim diye korkuyorum.oda iste balkondan atarmiyim kendimi aglaya aglaya istemeyerek oyy Allahim ben nasil bu hale geldim????? duşa girsem iyi gelir banada belki iyi fikir evet evet deniyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…