Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

kızlar baska yerde de bir grup kursak ben sizi cok merak ediyorum resmimiz olsa. sonucta yasadiklarimiz bize ozel kimse kötüye bisey kullanmaz aramizda bence.

Kendi kendini telkin etmeye çalış arkadaşım bebeğini düşün güzel günleri düşün hep beraber yaşayacağınız

Evet sorun burda zaten bu illet hastalık öldürmüyor süründüyor resmen ölümü kabullenmemek sıkıntı sanırım bizde düşüncesi bile ürkütüyor beni

Kendi kendini telkin etmeye çalış arkadaşım bebeğini düşün güzel günleri düşün hep beraber yaşayacağınız
Ben şahsen düşünemiyorum. O kadar olumsuza odaklı ki beynim kendimi. Zorluyorum ama yinede illa bi olumsuzluk giriyor araya

kızlar baska yerde de bir grup kursak ben sizi cok merak ediyorum resmimiz olsa. sonucta yasadiklarimiz bize ozel kimse kötüye bisey kullanmaz aramizda bence.
Bende isterim valla beni anlayan birilerine çok ihtiyacım var

ben nedense ölmekten korkmuyorum. ya da aslında bilinç altımda var ama ben farkında değilim bilmiyorum. ben acı çekmekten korkuyorum. mesela ben deliricek gibi olsam ya da öleceğimi hissetsem aman ölüveriyim deliriveriyim ne de olsa ben hissetmicem ki diye düşünüyorum. çünkü ikisi de olursa zaten ben birsey anlamıycam.
ama yaşlanmaaaakkk. işte yaşlanmaktan çok korkuyorum. ben yaşlanınca annem babam ölücek . aklıma getirmemeye çalışıyorum onların ölümlerini. bir ara baya bi takmıstım hamileliğin ilk zamanları. artık çocuk da dogurucam yaşlanıyorum annem babamda yaşlanıyor diye

kuzumm aglayinca açıldım biraz daha iyiyim sanki. o kadar korkuyorum ki ölmekten delirmekten artik yaslanmaktan bile korkuyorum.iyiki varsiniz.. Allah hepimize şifa versin....
canım benim iyi ki burası var gerçekten. bak sana bsey olmadan bir geceyi daha atlattın. demek ki olmuycak sana birsey. ölmüyorsunda delirmiyorsunda. kafandan atmaya çalış bu düşünceleri.

canim yaaa inanmiyorum tıpa tıp aynısıııı. ben yaslanicam anne babam ölecek... aynisi yaaa yemin ederim surekli yaş hesabı yapiyorum kendimi birileriyle kiyasliyorum benden büyükse yaşı ohh diyorum benim daha cok vaktim var ondan

hadi nasil yapabiliriz bir düşünelim fikirlerinizi yazın.bir mail adresinde toplanabiliriz.herkes mail atabilir yada aklina baska bisey gelen varmi?

facebookdan ekleyebiliriz ya da facebook da grup kurabiliriz. bir de konyar isimli arkadaş da katılmak istiyor.

hadi nasil yapabiliriz bir düşünelim fikirlerinizi yazın.bir mail adresinde toplanabiliriz.herkes mail atabilir yada aklina baska bisey gelen varmi?
Bence vapsaptan gurup kuralım yada facede nomuzu ozelden atalım birbirimize

facebook olur kızlar. facebooku kapamıştım ama sizler için açarım tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…