Evet sorun burda zaten bu illet hastalık öldürmüyor süründüyor resmenAmin insallah hepimizr sifa versin bizim durumumuz cok zor gercekten ama iyi olmaliyiz... inan bende hergun dusa giriyorum ancak orda rahatliyorum kendi kendime rahatca konusup telkin ediyorum.. yaslanmaktan brnde hep korkarim aslinda.ucu hep olume dayaniyor ... olmek istememkten ondan korkmaktan kaynakli... ama inan delirmezsinde cildirmazsinda emin ol ne sen ne de bizim gibi olanlar aklina mukayet ol herkesin kotu dusundugu an olur ama sen bunu en aza indir kotu dusunsrn bile arkasina hemen olumlu seyleride beynine yukle inan ben biraz ondan rahatim. Diyorumki kalbim carpiyor ya dogururken nabzim iyice yukselirse durursa olursem diyorum... aglamaya basliyorum.. sonrasinda ise eger olacaksa olacak zaten ne 1 sa eksik ne bir saat fazla yasayabilirisn diyorum dua ediyorum telkin ediyorum kendimi... allah hepimizi korusun bu hastalik oldurmicek biliyorum
Ben şahsen düşünemiyorum. O kadar olumsuza odaklı ki beynim kendimi. Zorluyorum ama yinede illa bi olumsuzluk giriyor arayaKendi kendini telkin etmeye çalış arkadaşım bebeğini düşün güzel günleri düşün hep beraber yaşayacağınız
Bende isterim valla beni anlayan birilerine çok ihtiyacım varkızlar baska yerde de bir grup kursak ben sizi cok merak ediyorum resmimiz olsa. sonucta yasadiklarimiz bize ozel kimse kötüye bisey kullanmaz aramizda bence.
ben nedense ölmekten korkmuyorum. ya da aslında bilinç altımda var ama ben farkında değilim bilmiyorum. ben acı çekmekten korkuyorum. mesela ben deliricek gibi olsam ya da öleceğimi hissetsem aman ölüveriyim deliriveriyim ne de olsa ben hissetmicem ki diye düşünüyorum. çünkü ikisi de olursa zaten ben birsey anlamıycam.aynen iste... yaslanma korkusu eklendi son dönem.. hepsi ölme korkusundan... yaşımı düşünüyorum daha ne kadar var yaslanmaya diyorum sonra rahatliyorum falan.bide en cok aklimi ve bedenimi esir alirda ben en cok korktugum seyi kendime yaparmiyim diye korkuyorum.oda iste balkondan atarmiyim kendimi aglaya aglaya istemeyerekoyy Allahim ben nasil bu hale geldim????? duşa girsem iyi gelir banada belki iyi fikir evet evet deniyim
kuralım canım bende çok merak ediyorum hepinizi.kızlar baska yerde de bir grup kursak ben sizi cok merak ediyorum resmimiz olsa. sonucta yasadiklarimiz bize ozel kimse kötüye bisey kullanmaz aramizda bence.
canım benim iyi ki burası var gerçekten. bak sana bsey olmadan bir geceyi daha atlattın. demek ki olmuycak sana birsey. ölmüyorsunda delirmiyorsunda. kafandan atmaya çalış bu düşünceleri.kuzumm aglayinca açıldım biraz daha iyiyim sanki. o kadar korkuyorum ki ölmekten delirmekten artik yaslanmaktan bile korkuyorum.iyiki varsiniz.. Allah hepimize şifa versin....
kuralım canım bende çok merak ediyorum hepinizi.
ben nedense ölmekten korkmuyorum. ya da aslında bilinç altımda var ama ben farkında değilim bilmiyorum. ben acı çekmekten korkuyorum. mesela ben deliricek gibi olsam ya da öleceğimi hissetsem aman ölüveriyim deliriveriyim ne de olsa ben hissetmicem ki diye düşünüyorum. çünkü ikisi de olursa zaten ben birsey anlamıycam.
ama yaşlanmaaaakkk. işte yaşlanmaktan çok korkuyorum. ben yaşlanınca annem babam ölücek . aklıma getirmemeye çalışıyorum onların ölümlerini. bir ara baya bi takmıstım hamileliğin ilk zamanları. artık çocuk da dogurucam yaşlanıyorum annem babamda yaşlanıyor diye
ben de geliyim mi?:))
hadi nasil yapabiliriz bir düşünelim fikirlerinizi yazın.bir mail adresinde toplanabiliriz.herkes mail atabilir yada aklina baska bisey gelen varmi?
aaa sensiz olur mu hiç arkadaşım :)ben de geliyim mi?:))
Bence vapsaptan gurup kuralım yada facede nomuzu ozelden atalım birbirimizehadi nasil yapabiliriz bir düşünelim fikirlerinizi yazın.bir mail adresinde toplanabiliriz.herkes mail atabilir yada aklina baska bisey gelen varmi?
domestikusun dediği gibi facebookta grup olabilir canım.hadi nasil yapabiliriz bir düşünelim fikirlerinizi yazın.bir mail adresinde toplanabiliriz.herkes mail atabilir yada aklina baska bisey gelen varmi?
ama face de herkes görür kiyazdiklarimizi kimse görmesin istiyorum acaba whatsup grubu dahami iyi???
tamam o zaman sen gizli grup yapabilirmisin ekleyelim. ben hic anlamiyorum o işlerden:)))) adınıda anlaşılmaz bişi yapalimgizli grup olur. ben whatsap kullanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?