tamam o zaman sen gizli grup yapabilirmisin ekleyelim. ben hic anlamiyorum o işlerden:)))) adınıda anlaşılmaz bişi yapalim
Sensiz olur mu hiç sen doktorumuzsun bizimben de geliyim mi?:))
Sensiz olur mu hiç sen doktorumuzsun bizim
Ay ay ay çok teşekkür ederim :)) EVet facebook dan da ekleyebiliriz grup olmaksızın[/QUOTE
hadi karar verinnnnn:))
hepimiz tek tek eklersek olmazkiii toplu olalim benceeee. hadiii cok heycanlandimmmmAy ay ay çok teşekkür ederim :)) EVet facebook dan da ekleyebiliriz grup olmaksızın
Kızlar bende panik atak ilacını bir aya kadar birakicam inşallah ve bebek istiyorum hem de cooooookkkkkk
Kızlar neolır yardm edin bugn tetonoz oldm bide idrar tahlli yapıldı braz protein cktı dedi en korktgm seydi napıcam delirmek üzereym tansynm normaldi 20 haftadaym napıcam
Canim holter taktirmalisin dahq oncede söylemiştim. tansiyonunun ortalamasina bir bakilsin. Tansiyon dışında neden protein cikar bilmiyorum ama tedavisi var. Once sebep bulunmali. Tansiyondansa ilac kullanirsin hic sikma canini. Kadin dogum doktorunla gorus.Kızlar neolır yardm edin bugn tetonoz oldm bide idrar tahlli yapıldı braz protein cktı dedi en korktgm seydi napıcam delirmek üzereym tansynm normaldi 20 haftadaym napıcam
Ckk korkulcak bsey yok dedi tuzsuz ye dedi ama ben inanlmz korkyrmCanim holter taktirmalisin dahq oncede söylemiştim. tansiyonunun ortalamasina bir bakilsin. Tansiyon dışında neden protein cikar bilmiyorum ama tedavisi var. Once sebep bulunmali. Tansiyondansa ilac kullanirsin hic sikma canini. Kadin dogum doktorunla gorus.
Değerimi sormadım ama hemşireyi kücklğmden tanıyorm. Ckk ilglydi kan aldı aşınyaptı hep sohbet ederek ondan hcbsey farketmedm ama napcam inan okdr korkyrmki napcgmı bilmyrm
Tetanoz olmadın. 20. haftada tetanoz aşısı yapılır zaten. Al buyur, söyleye söyleye hasta ettin kendini.
bence ok bekleriz akşamiKizlar gizli grup kuralim bencede. Ben de kurabilirim. Yalniz okuldayim simdi. 18.35 De cikicam. Aksam kurabilirim. ama isime karar verelim tabi hep birlikte
Nasıl yapılıyor o sağlık ocagnda yaptrdm ben ordan mı isticem24 saatlik idrar tahlili iste bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?