Nasıl yapılıyor o sağlık ocagnda yaptrdm ben ordan mı isticem
Bak cnm preeklampsiden korkuyorsun sende benim gibi ama en önemli belirtisi tansiyon yüksekliğiymiş merak etmeDeğerimi sormadım ama hemşireyi kücklğmden tanıyorm. Ckk ilglydi kan aldı aşınyaptı hep sohbet ederek ondan hcbsey farketmedm ama napcam inan okdr korkyrmki napcgmı bilmyrm
Simdi aradım sordm +1 poztfmiş
Sağolun kızlar hemşirem kızdı neden buldr takıyosun tuzu kes dedi cok yüksek değil dedi ama a hic rahst değilm doktorumu aradm diyet yapıp takibe alıcaz dedi resmen mafoldm
Tamam öyle yapyım. Eşimi aradm dıktra gidelm dedm yoksa bn rahatlyamıcam tansynmu bile yükseltmkten korkyrm bütn enrjm gttiTahlili doktoruna gösterdin mi? 24 saatlik tahlil istediğini söyle doktoruna. Şimdilik de bol bol su iç. Protein içeren gıdaları kısıtla. Tuzu azalt demiş zaten doktor. Başka yapılacak bişey yok. Sakin olmaya çalış.
Ta
Tamam öyle yapyım. Eşimi aradm dıktra gidelm dedm yoksa bn rahatlyamıcam tansynmu bile yükseltmkten korkyrm bütn enrjm gtti
Eşim doktru aradı. +1 pozitif deger yüksek degil telaş etmesn 2 hafta sonra gelin demişKorkma lütfen. Belki fazla bi protein kaçağı yoktur. Böyle yaparak kendine de bebeğe de eziyet ediyorsun. Şunu hatırla. Çözümsüz bir dert değil. Çözümü var. Ama senin de doktorlara ve kendine yardımcı olman gerekiyor.
Eşim doktru aradı. +1 pozitif deger yüksek degil telaş etmesn 2 hafta sonra gelin demiş
Öyle evet ama yinede rahat değilim yarın kan sonuclarımı almya gttgmdeyine idrar tahlili isticem. Buseferde tansynmdan cok korkyrm telaş ediyrm cunkü cok riskliymis erken doğum ve daha bisürü sey. Daha bu haftada cıktı Allahımdan sabır diliyorumTamam işte bak. Acil durum olsa hemen gelin derdi. 2 hafta diyosa önemli değil demek ki. Perişan etme kendini.
arada gercekten cık sağolun okadr iyi geliyosunzki insan rahatlyo anlatmyorm kmseye yoksaTamam işte bak. Acil durum olsa hemen gelin derdi. 2 hafta diyosa önemli değil demek ki. Perişan etme kendini.
Öyle evet ama yinede rahat değilim yarın kan sonuclarımı almya gttgmdeyine idrar tahlili isticem. Buseferde tansynmdan cok korkyrm telaş ediyrm cunkü cok riskliymis erken doğum ve daha bisürü sey. Daha bu haftada cıktı Allahımdan sabır diliyorum
tıp okuyan bi arkdsmla konstm 1+ hic önmli degil korkma dedi tıpta riskli bi karşılgı yok dedi. Eşimde risk olsa doktor cağırır dedi biraz rahatladım yarın sonucumu almaya giderken bidaa idrar vericem nolur dua edin bnm icinYazmaya başladığından bu yana aynı şeylerden kaygılanıyorsun. Peki işine yaradı mı? Kaygılanarak başına gelmesini engelleyebildin mi? Hayır. Onun için telaş yapmayı bırak. Bebeğini düşün. Gerisi senin elinde değil zaten.
Tıp o
tıp okuyan bi arkdsmla konstm 1+ hic önmli degil korkma dedi tıpta riskli bi karşılgı yok dedi. Eşimde risk olsa doktor cağırır dedi biraz rahatladım yarın sonucumu almaya giderken bidaa idrar vericem nolur dua edin bnm icin
İnşallahhhhhh Allah hepimize sabır versinBen de yazdım, doktorun da söylemiş, arkadaşın da söylemiş. Yokmuş işte korkulacak bişey. İnşallah hiç bir şey olmayacak. İnşallah iyi bir hamilelik yaşayacaksın.
canim korkma benimde en korktugum şeydi is yerinde olurdu ama Gebelikte rahmin büyümesine bağlı rahime giden kan miktarı artar ve bundan dolayı beyin gibi diğer organlara anlık olarak kan pompalanmasında bir güçlük oluşabilir, bu da baş dönmesi veya bayılma hissine neden olabilir. Ayrıca büyüyen rahmin annenin kan damarları üzerine bası yapması da göz kararması, baş dönmesi ve bayılma hissine sebep olabilir.hiç korkkkkkkma.bana cok oldu bisey olmadi.Benimde baya bir basim döndü. Dinlenme aninda hemde. Ben atak mi geciricektim acaba. Sonra daralma geldi. Kuruyemis yedim bas dönmesi gecti ama simdi de telas basladi ya gene dönerse neyim var benim diye. Off hastalik hastasi oldum .ama başım donmesin bu kadar ya
Canm bugn daha iyi anladım inan okadar boşuna kuruyoruz ki boşuna yoruyoruz kendmzi okadr pişmanmki bak bugn protein cktı brazda olsa ve inan kotu düsnmemek lazm o enerjiyi cagryz rsmenBenimde baya bir basim döndü. Dinlenme aninda hemde. Ben atak mi geciricektim acaba. Sonra daralma geldi. Kuruyemis yedim bas dönmesi gecti ama simdi de telas basladi ya gene dönerse neyim var benim diye. Off hastalik hastasi oldum .ama başım donmesin bu kadar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?