Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ayy arunaaa neler
Arkadaşlar siz ilacı bıraktıktan ne kadar sonra hamile oldunuz

Ben bırakmanın son asamadaydım çeyrek alıyordum paxili.

Kızlar neolır yardm edin bugn tetonoz oldm bide idrar tahlli yapıldı braz protein cktı dedi en korktgm seydi napıcam delirmek üzereym tansynm normaldi 20 haftadaym napıcam
Benimde bugün doktorda tansiyon yuksek çık ti bende kafayı yiyeceğim bu ne yaa

Değerimi sormadım ama hemşireyi kücklğmden tanıyorm. Ckk ilglydi kan aldı aşınyaptı hep sohbet ederek ondan hcbsey farketmedm ama napcam inan okdr korkyrmki napcgmı bilmyrm
Sağlık ocağında kan tahlili sonucumu çıktı bu protein kaçağı

Kaç mg di .. Bide doktor sorup mu hamile kaldiniz
20 mg lık paxili 5 mg alıyordum. Tabi doktora sorup bırakmaya başlamıştık ama doktor bıraktıktan sonra bebek.düşünmekten yanaydı. Ben yarıma indirince başladık biz çalışmalara :) tabi benim yaptıgım dogru değil. Çok şükür sıkıntı yok bebeğimde. 30. Haftadayım 15 gündür ilaç alıyorum ama yarım.

spiral vardı cikarttirdim 3 ay önce simdi ilacı bırakmayı bekliyoruz Rabbim hayirlisiyla hayırlı sağlıklı akil beden sağlığı yerinde evlatlar nasil etsin inşallah içimdeki çocuk aşkı büyüdükçe büyüyor sabrediyorum yavruma hepsini vermek için post: 39783710 .!.:
Korunma yöntemin varsa ozman değişir ben spiral kullaniyodum aldırdıktan. 2 buçuk ay sonra kaldım
Benimde sprial

İdtarda çkktı cok az dedi bol su icerek atablrsn dedi ana bugn artk okdr doldum ki kim sorsa aglyrm
Canım niye agliyosun ya üzme kendini hem coxogunnun gelişiminde gerileme var mi oda olur kontrolde kilosu kaç geliyordu sisime oldumu vücudunda bende anlamadım neden oluyor bögle bende bugün doktora gittom heyecanla tansiyon 14_8_di birde tuzssuz yediğim halde yani ya

Yemin ediyorum ihtiyacım olan tek şey sakinlik ...keşke biraz becerebilsem kendi kendime sıkıntı yaratıyorum yeter valla bıktım kendimden ..sakinlik parayla satılsa gidip alıcam yeminle ..kızlar yok mu bunun formülü bişeyler söyleyin nolur

Aynen ben de bu şekilde hamile kaldım. Bırakmayı bekleseydim, çok beklerdim

Bende yaptirayim idrar testimi diycem yoksa idrarda proteine mi baktircam diycem​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…