aynen iste... yaslanma korkusu eklendi son dönem.. hepsi ölme korkusundan... yaşımı düşünüyorum daha ne kadar var yaslanmaya diyorum sonra rahatliyorum falan.bide en cok aklimi ve bedenimi esir alirda ben en cok korktugum seyi kendime yaparmiyim diye korkuyorum.oda iste balkondan atarmiyim kendimi aglaya aglaya istemeyerekoyy Allahim ben nasil bu hale geldim????? duşa girsem iyi gelir banada belki iyi fikir evet evet deniyim
Arkadaşlar siz ilacı bıraktıktan ne kadar sonra hamile oldunuz
Benimde bugün doktorda tansiyon yuksek çık ti bende kafayı yiyeceğim bu ne yaaKızlar neolır yardm edin bugn tetonoz oldm bide idrar tahlli yapıldı braz protein cktı dedi en korktgm seydi napıcam delirmek üzereym tansynm normaldi 20 haftadaym napıcam
Sağlık ocağında kan tahlili sonucumu çıktı bu protein kaçağıDeğerimi sormadım ama hemşireyi kücklğmden tanıyorm. Ckk ilglydi kan aldı aşınyaptı hep sohbet ederek ondan hcbsey farketmedm ama napcam inan okdr korkyrmki napcgmı bilmyrm
Neden idrar yaptılar bana.kan yapmışlardıKızlar neolır yardm edin bugn tetonoz oldm bide idrar tahlli yapıldı braz protein cktı dedi en korktgm seydi napıcam delirmek üzereym tansynm normaldi 20 haftadaym napıcam
20 mg lık paxili 5 mg alıyordum. Tabi doktora sorup bırakmaya başlamıştık ama doktor bıraktıktan sonra bebek.düşünmekten yanaydı. Ben yarıma indirince başladık biz çalışmalara :) tabi benim yaptıgım dogru değil. Çok şükür sıkıntı yok bebeğimde. 30. Haftadayım 15 gündür ilaç alıyorum ama yarım.Kaç mg di .. Bide doktor sorup mu hamile kaldiniz
İlaçla alakası yok canım ilacın ben ilaç kullaniyodum düşündüğümde hamile olduğumu öğrenince de bıraktım ilacıArkadaşlar siz ilacı bıraktıktan ne kadar sonra hamile oldunuz
Korunma yöntemin varsa ozman değişir ben spiral kullaniyodum aldırdıktan. 2 buçuk ay sonra kaldımArkadaşlar siz ilacı bıraktıktan ne kadar sonra hamile oldunuz
İdtarda çkktı cok az dedi bol su icerek atablrsn dedi ana bugn artk okdr doldum ki kim sorsa aglyrmNeden idrar yaptılar bana.kan yapmışlardı
Benimde sprialspiral vardı cikarttirdim 3 ay önce simdi ilacı bırakmayı bekliyoruz Rabbim hayirlisiyla hayırlı sağlıklı akil beden sağlığı yerinde evlatlar nasil etsin inşallah içimdeki çocuk aşkı büyüdükçe büyüyor sabrediyorum yavruma hepsini vermek için post: 39783710 .!.:Korunma yöntemin varsa ozman değişir ben spiral kullaniyodum aldırdıktan. 2 buçuk ay sonra kaldım
Canım niye agliyosun ya üzme kendini hem coxogunnun gelişiminde gerileme var mi oda olur kontrolde kilosu kaç geliyordu sisime oldumu vücudunda bende anlamadım neden oluyor bögle bende bugün doktora gittom heyecanla tansiyon 14_8_di birde tuzssuz yediğim halde yani yaİdtarda çkktı cok az dedi bol su icerek atablrsn dedi ana bugn artk okdr doldum ki kim sorsa aglyrm
Sen mi yaptırdı n idrar testini niye yaptılar ki bende mi yaptirsam acabaİdtarda çkktı cok az dedi bol su icerek atablrsn dedi ana bugn artk okdr doldum ki kim sorsa aglyrm
Kimse yok mu
20 mg lık paxili 5 mg alıyordum. Tabi doktora sorup bırakmaya başlamıştık ama doktor bıraktıktan sonra bebek.düşünmekten yanaydı. Ben yarıma indirince başladık biz çalışmalara :) tabi benim yaptıgım dogru değil. Çok şükür sıkıntı yok bebeğimde. 30. Haftadayım 15 gündür ilaç alıyorum ama yarım.
Hemsire istedi canım saglık ocagnda sende yaptr istersen icin rahat etmesi icin. 1+ değermiş benmkiSen mi yaptırdı n idrar testini niye yaptılar ki bende mi yaptirsam acaba
Canım tansiyonun kaç çıktı tuzlu yiyormuydunHemsire istedi canım saglık ocagnda sende yaptr istersen icin rahat etmesi icin. 1+ değermiş benmki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?