Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bioenerji uygulaması ile ben birçok sorunumdan kurtuldum.. size de tavsiye ederim..istanbul kadıköyde var ben gittim çok memnun kaldım.

mecburan kullanıyorum ama eh işte şükür diyelim bu halimize bilmiyorum rabbim bizi sınıyor sanırım

çok iyi değil idare eder ilaçları mecbur kullanıyorum tahlilerde biraz sıkıntı var lökositler çok yüksek çıktı el ayak şişmem var ayaklarımda yanma halsizlik kötüyüm yani

Hangi ilaçları kullanıyorsun ben Şuan pasiflora kullanıyorum ama hiç etki etmiyor bana

çok iyi değil idare eder ilaçları mecbur kullanıyorum tahlilerde biraz sıkıntı var lökositler çok yüksek çıktı el ayak şişmem var ayaklarımda yanma halsizlik kötüyüm yani

Kanında iltihap mı var? iltihap oranın düşerse belki yanman da azalır. İdrarda proteine baktırdın mı?

Tuzsuz ye canım protein çıkmadı lokasit şişme yapmaz ki

+++ böyle artılar var canım yüksek dedi kanda protein bakılmadı bana nefes almakta dahil güçlük çekiyorum neden böyle anlamadım

pardon geçen cuma bakılmış negatif çıktı bende anksiyete ve panik atak var ya oda yapıyor kasları sanırım

+++ böyle artılar var canım yüksek dedi kanda protein bakılmadı bana nefes almakta dahil güçlük çekiyorum neden böyle anlamadım

Lökosit fazlaysa, kanında iltihap- mikrop var demektir. bu da nefes almanda zorluk yaratabilir. Güçsüzlük ve halsizlik yaratabilir. Doktorundan idrar tahlili iste.

Ne zaman başladın kaçıncı ayındaydın ilk kullanmaya başladığında
Ben bu sabah gene 5 te uyandım o kadar kötüydüm ki ben istemiyorum bu bebeği anne olmak bana göre değil ben bir insanı nasıl yetiştiririm sorumluluk sahibi bile Değilim diye ya sıkılırsam ona bakarken ya bıkarsam diye of ya her gece böyleyim gene gün içinde daha iyiyim

yok ben o kadar kötü değilim ataklarım çok fazla ve 20.haftanın içinde olmama rağmen çok şiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…