- 4 Haziran 2015
- 8
- 0
- 1
- 41
mecburan kullanıyorum ama eh işte şükür diyelim bu halimize bilmiyorum rabbim bizi sınıyor sanırım
çok iyi değil idare eder ilaçları mecbur kullanıyorum tahlilerde biraz sıkıntı var lökositler çok yüksek çıktı el ayak şişmem var ayaklarımda yanma halsizlik kötüyüm yani
Tuzsuz ye canım protein çıkmadı lokasit şişme yapmaz kiçok iyi değil idare eder ilaçları mecbur kullanıyorum tahlilerde biraz sıkıntı var lökositler çok yüksek çıktı el ayak şişmem var ayaklarımda yanma halsizlik kötüyüm yani
Doktorun ne dedi şişme için bide lokasit/kaç çıktıTuzsuz ye canım protein çıkmadı lokasit şişme yapmaz ki
+++ böyle artılar var canım yüksek dedi kanda protein bakılmadı bana nefes almakta dahil güçlük çekiyorum neden böyle anlamadım
Panik atak ve depresyon için hangi ilaçları kullanıyorsunpardon geçen cuma bakılmış negatif çıktı bende anksiyete ve panik atak var ya oda yapıyor kasları sanırım
Ne zaman başladın kaçıncı ayındaydın ilk kullanmaya başladığındaludiomil ve atarax canım
Ben bu sabah gene 5 te uyandım o kadar kötüydüm ki ben istemiyorum bu bebeği anne olmak bana göre değil ben bir insanı nasıl yetiştiririm sorumluluk sahibi bile Değilim diye ya sıkılırsam ona bakarken ya bıkarsam diye of ya her gece böyleyim gene gün içinde daha iyiyimNe zaman başladın kaçıncı ayındaydın ilk kullanmaya başladığında
yaptı zaten canım idrarda çıktı lökosit fazlalığı
Protein mi +++ idi idarda3.ay bittiğinde başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?