Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kizlar...hamilelligimin daha 6 haftasindayim.2 ay once ilaci biraktim..nasıl gececek bilmiyorum..bende titreme resmen icim titriyor..biynum basim gerilyor..kulaklarim tikaniyor diyorum tansiyonum yukseldi..kat kat giyinipbkaranlik odada yatyorum..ufff...ilk dogumumda rahimda bi kanama olmus ya gene olur kurtulamassam diyorum sacma sapan seyler bebegimin heycanini yasayacagima bunlari disunuyorum...varmi benim gibi olan nelerbyaptiniz

arkadaşlar bendede kaygı bozukluğu var kendimi hep hasta gibi hissediyorum hergün kötü bişey olacak gibi sürekli vücudumu dinliyorum kussam kan kusacakmışım gibi geliyo sabahları yada gece kalktığımda ağzımda kötü bir tat oluyor yapış yapış oluyor ağzımın içi çok afedersiniz tükürüyorum kanlı tükürecekmişim gibi geliyo sürekli tükürüp tükürüp bakıyorum sürekli bişeyler arıyorum kendimde korkuyorum sağ salim doğursam çocuğumun yüzünü bi görsem diyorum bana bişey olursa onu kurtara bilirlermi diye düşünüyorum kurtarırlarsa kim bakar nasıl bakar diyorum sürekli sürekli aklımda kötü seneryolar var korkuyorummmm

Merhaba nil.bu yazini okudumda.ilac kullanmissin .bende dayanamiyorum kullanicam.evladinda problem yok degilmi Allahin izniyle?

Ben de aynı şeyleri yaşadım. Şimdi kızım 2,5 yaşında. Zor bir süreç ama geçecek İnşallah.

ben hamile değilim ama bir panik ataklı hasta olarak hamile kalmaya çalışırken tekrar yakalandım u hastaığa ve şu an 1,5 yıl bebek düşünemiyorum o kadarda hormonal kendimi hazırlMIŞTIM Kİ 6 aydır deneme süreci hatta haftaya pazartesi doktora gidip aşılama yada çatlatma iğnesi vurulacaktı yaşadıklarımız çok zor allahın gücüne gitmesin ama bu hastalığın bebiş sahibi olmamıza engel olması beni kahrediyor hiçbir hastalığa benzemeyen yakamıza yapışınca bırakmayan bir hastalık alllah hepimize tez zamanda şifa versin

Aminnn ins hepimize acol siifalar versin guc versin kuvvet versin

Kızlar herkese merhaba ben bir şey soracaktım benim de baya bir çarpıntım oluyor nabzım 100lere kadar yükseliyor benim daha önce panik atak teşhisim yok ama gebeyken nabzım çok Yükseldi normalde nabzım 69-70 i Geçmez, Dr panik atak olabilir dedi. Sizce bu çarpıntılardan nasıl kurtulurum. Bende çarpıntıyı tetikleyen spesifik bir şey yok bana göre. Durduk yerde, dinlenme halinde, yatarken, veya herhangi bir zamanda olabiliyor. Duygu durumum ve düşüncelerim nadiren kaygılı veya karamsar modda oluyor çoğunlukla normalden daha fazla rahatım diyebilirim hamileliğim Sürecinde.

Hamilelikte damarlar genişlediği ve vücudun kan pompalama ihtiyacı arttığı için, nabzın ve kalbin hızlı çarpabilir. 100 fazla bir sayı değil. Zaten hava sıcak, vücudu zorlayan bir hava var. Fazla sıkıntı etmemeni öneririm. Kan sayımında -yani hemoglobininde- düşüklük yoksa, tansiyonun normal seyrindeyse -ki tansiyon ilk aylarda çabuk düşer.- kafana takma.

Bende kansızlık var canım çok teşekkür ederim cevabın için acilde nabız ölçümümde de öyle söylemişlerdi. Tansiyonumda normalde 12-8 dir, gebelikte 10-6 veya 9-5 e Düşüyor hep bu da baş Dönmesi ve göz kararması yapıyor bende. Kafama takmamaya çalışacağım canım çok Sağol.

Kan ilaçlarrını ihmal etme. Kanın yükseldikçe sıkıntın azalacaktır. Ama dediğim gibi, çarpıntı, hamileliğin doğasında var. :)

Kan ilaçlarrını ihmal etme. Kanın yükseldikçe sıkıntın azalacaktır. Ama dediğim gibi, çarpıntı, hamileliğin doğasında var. :)
Kansızlığım var önceden gelen ve sırf bu Yüzden bir tüp bile olsa kan vermeye korkuyorum resmen kan benim damar benim modundayım, hatta düzelteyim "bizim" , Dr testler istedi ben daha gitmedim kan vermeye korkudan...istediği testlerde tam kan Sayımı da var son durumum ne Öğrenmek için...ilk üç ayda Demir hapı KUllanılıyor mu onu da bilmiyorum doğrusu..

Canlarim size bir sorum var cevaplayabilir misiniz ben son 1 haziranda adet oldum ve tam bi ay oldu ve adetim daha tam gelmedi ama bulanik akinti var esim yanima geleli iki hafta oldu birlikte olmamiza 14 gun oldu eger hamile olma ihtimalim varsa iki haftalik ken idrar testide sonuc cikarmi yada belli olmazmi meraktan catlicam beklemekten dokuz dogurucam bana yardimci olurmusunuz eger bu sefer olmazsa doktora gitmeyi dusunuyorum adetli gitmem dahami iyi yoksa normalde gitsrmde tedavi edermi

Bir yil olacak cocugum daha olmadi bu sefer o kadar esimle bebegimizin olmadini cok istiyoruz bi an once olsun istiyorum

Ins olur ucuz idratestlerinden al yap tahlili cikmaya bilir ama 2 haftaliksa onceden kaldoysan cikar bnde adet günü me 1 hafta kala basliyordum test yapmaya en son adetime 2 gun kala cift cizgiyi gordum Allah isteyen herkese nasip etsin ins hayirlisiyla bizede kucsgimiza almayi zor bir surec duaedelim birbirimize ins

Eğer kanın düşükse hemen başlanıyor kan ilacı ve multivitamine. Ben de hastaneye gitmekten korkuyorum. Panik atağım var. Polikliniğin yanında eczane vardı, orada bekledim, kan almaya oraya geldiler. Sen de böyle bişey deneyebilirsin. Daha fazla erteleme.

Bir yil olacak cocugum daha olmadi bu sefer o kadar esimle bebegimizin olmadini cok istiyoruz bi an once olsun istiyorum

1 yıl çok uzun bi süre değil. Ümitsiz olma. Allah gönlüne göre verecektir İnşallah. Ben evde yapılan testlerle adetimi 1 hafta geçince görebildim hamile olduğumu. Kan testinde daha erken öğrenebilirsin.

http://www.jinekolojivegebelik.com/2011/02/yumurtlama-donemi-tarihi-hesaplama.html

Yumurtlama tarihini de buradan hesaplayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…