Maalesef kullanamıyorum bebek için iyi ama benim için kötü oluyor. Sanki dünyanın yükü sırtımda yaTavsiyeleriniz ve cevaplarınız için teşekkür ederim.Evet haklisiniz doktora gitmem gerekiyor.siz su an ilaç kullanıyor musunuz
Ayy rica ederim severek yazıyorum ben hiç öyle düşünmeyin bence keşke daha çok destek olabilsek de atlatsak ne güzel olur ya hele ki şu günlerde. Sizin başka çocuk var mı?Kusura bakmayın aradaki bildiriminizin birini atladigim için sizi yordum.evet çok fazla ince düşünüyorum.bu günlerde daha da fazla düşünür oldum.ben çıkıyorum.galiba ben yazdikca sanki sizi cevap yazmak zorunda bırakmışım gibi hissetmeye başladım.ama doğrusunu söylemek gerekirse benim de gözüm telf da.ALlaha emanet olun.görüşmek üzere
Çok güzel yazmışsınız. Benim ilk gebeliğim herşey güzel olsun istiyorum zorlandıkça niye hamileyim vs diyorum hep. Etrafta birbirini anlayan insanlar oldukça sanki biraz daha rahatlıyor insan. Allah'ım hepimize yardım etsin de hayırlısıyla atlatalım inşallahEvet 7 yaşında oğlum var.Düşünceleriniz için teşekkür ederim.İnşallah atlatırız.Oğluma hamile iken sanki bu kadar çok sıkıntı çekmemiştim gibi hissediyorum.Sezeryandan 2 hafta önce (galiba korkudan ve heyecandandı) tansiyonum yükselmişti.İlaç vermişti doktorum günde 3 tane alfamet.Biz seni rahatlatırız dedi.Ama öyle bişey olmadı.Gene nerden destek aldım biliyormusunuz önce Allahım,benim için arkamdan dua eden annem,babam,eşim kardeşlerim ve benim gibi ameliyat için sıra bekleyen anne adaylarından.İşte tam da burada sizin dediğiniz birbirimize destek olursak daha kolay atlatırız cümleniz daha bi anlam kazanıyor benim için.Ameliyat için 4-5 belki 6 kişi aynı odada bekledik,konuşurken herkes aynı durumda korku ve heyecanla karışık bakışmalar,sohbetler.Bir de artık karnınız kocaman olmuş,başka çareniz kaçışınız yok bi şekilde bu iş olacak diyorsunuz beyninize bunu anlatmanız kabul ettirmeniz gerekiyor,kalbinizesözünüz geçmese de ikna edemeseniz de.
Galibe sizin ilk bebeğiniz olacak inşallah.Allah yavrularımıza hayırlı uzun ömür versin bahtlarını açık etsin.
İnşallah öyle olur. Bide tam kış aylarındayız bunalım ayı malum belki atlatsak şu bikaç ayı geçerİnşallah çok iyi geçer bu süreç ve sonrası hepimiz için.
O zaman şanslısın bence ama çok sinsi bu hastalık. Bitti dediğin an başlıyor. Ben yazın çok iyiydim ama hamile kalınca ilaca şartlandığım dan kötüyümbende panik atak hastasıyım benim gebeliğim 5 haftalık umarım sorun yaşamam gerçi pek zannetmiyorum bir şey yaşayacağımı çünkü uzun zamandır atak geçirmedim
Doktoru değiştirin bence.. Banada ikili test dediler ama daha 8 hafta olduk 11 14 hafta arası gidilir diyolar. Anlamadım. Siz güçlü bi kadınsınız konuşmayı iletişim kurmayı seviyorsunuz sanırım yalnız hissediyorsunuz kendinizi. Valla bende yalnız hissediyorum ki öyleyim ailem uzağımda bide hamilelik falan zor geliyor.. Bu arada nerdensiniz ?Evet gerçekten mevsim geçişlerinde ve ayin dolunay olduğu dönemlerde içimde sıkıntı olur.Bu gün doktoruma gittim.ikili test sonucun çıkmış.VErdim ve bana dediği bunda bisey yok.sadece nu kadar.Ben ne kadar korkularım var,heyecanlanıyorum vs desem de suratın da aynı donuk ifade.Aslında ukala birisi değil.hattA sohbet edebilmek için havadan sudan biseyler sordum..Sanki o da sıkılgan biriymiş gibi geldi bilemedim .hatta eşim ne gereği vardı dedi .Ne yapayım yakınlaşmaya çalışıyorum dedim.
Merhabalar ne güzel ilaç kullandınız mı? Benimde ara ara kaybolup ara ara da ortaya çıktı şuan o dönemdeyim maalesef kafamda bi bitiremiyorum yaMrb arkadaşlar bende uzun yıllardır bu panik atağı bazen kaybolarak bazen artarak yaşıyorum. Bu süreç içinde hamilelikte geçirdim ve kızım şu an çok şükür 5 yaşında Size yardimci olmak adına sormak istediğiniz birsey olursa elimden geldiği kadar yazarim
Bende daha doktorla konuşmadım passiflora vermiştir. Valla eşim var bi benim başka yanımda kimsem yok maalesef anı kurtarıyorum ama sonrasındaki kaygı yetiyor insana ya üstüne gitsen de yok benm vücudum ilaç istiyor yoksa kafana en ufak şeyi dahi takıyorum ya. Öldürmüyor ama emin olun süründürüyor insanı yaHafif bir ilaç kullaniuordum ama öğrenince bıraktım ve direk panik oldum hamilelik boyuncada annemin yanından gündüzleri hiç ayrilamdim kendinizi güvende hissedeceginiz birini gözüne kestirip ona yapısın derim biraz o kişi için zor oluyor ama nede olsa hamilesiniz idare ediyorlar artık. Kadın doğum dr um sadece şu bitkisel şurubu verdi p ile başlayan bu arada çok çarpıntım olursa 25 mg lik en hafifi yani b ile başlayan beta bloker à izin verdi(haftada 2 kere yi geçmemek sartiyla) bir şekilde zorda olsa geçti. Ama şunu unutmayin hep denilen klasik şey eğer sağlıklı bir bireyseniz bu sizi Allahin izniyle oldurmez
Evet hamileyim üç hafta oldu ilacı bırakalı sanki sene gibi geldiAynen :)) bende öyle oluyorum hamilemisiniz bu arada
Bende neler neler yapıyorum valla boş kalmamak için ya elişi de yapıyorum kedim de var ama arada geliyor işte. Sanki dünyayı kurtarmam gerek gibi bi yuk hissediyorum bu aralar değişik bişey ya çıldırcak gibi oluyorum o baskı yapıyor çarpıntıyı atlatıyorum ama işte ya. Çalışmıyorum bide tabi. Evde uğraşlarım oluyor. Siz nerdensinizBosvermek derken şunu söylemek istiyorum bütün psikolojik rahatsizliklarin en birinci tedavisi meşgale bir uğraş bulmak bu konuda çok arastirmamda var inanin ilgimde olduğu için psikolojiye. Hangi dr à giderseniz gidin boş kalmamanizi önerecek. Calisiyormusnuz bilmiyorum ama hosunuza gidicek biseylerle meşgul olmaya çalışın. Ben boyama Kitabı bile boyamistim vallahi :)) çok rahatlatıyor. Komik yani herkes benle dalga geçerdi şimdi moda oldu:))) burda amaç atağın gelmesine meydan birakmamak için kafayı meşgul tutmak gelirse de 3 aydan sonrami bilmiyorum için pasiflorayi dr à sorarak tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?