Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kızlar bende 2006 yılında yaşadım bu illeti 2 yıl ilaç kullandım sonra geçti.2014 düğünden bir ay önce tekrar başladı bir aydır ilaç almıyorum haftaya ikinci aşılamam yapılacak ve bende sizler gibi korkuyorum hamileyken tutarsa naparım diye Allah hepimizin yardımcısı olsun

E Elif eflin canım insalhh tutar ve sende anne olursun ben neredeyse 4. Aya girdim diyebilirim bazen nobetim yokladiginda çocuk aldırmayı bile istiyorum ama sonradan kiziyorum kendime bu illet için neden güzel duygulardan vazgeceyim yada mahrum kalayim yeterince zaten hayatımın ortasında ve afedersiniz içine etti bu düşünceyle melegim sifasiyla gelicek allah büyük yardım ediyor darda bırakmıyor hormonlar yüzünden skinti yaşanıyor yoksa güzel hamilelik geçirenlerde var cesaretini kırma ve sadece p.a var diye evlat hasretini erteleme nacizane şahsi gorusum bu

Saol cnm, bugün daha iyiyim.İnsan panik halde sürekli geçsin yeter diye kafayı meşgul ediyorsun.Bildiğin şey bile acaba olmazsa etki etmezse ne yaparım diyorsun.

Günaydın herkese,güzel haberler duymak çok umut verici.Dün doktora gittim.Hamileliğin en rahat dönemi dedi 2.trimester için,gerçekten de midemdeki şişkinlik hariç biraz olsun rahatladığımı hissediyorum bende.

Selam Canim bende lustral le hamile kaldim sonra aanlayinca hamileligi selectra ya gectim hala kullaniyorum ve bi sorun yok cok sukur
Canim kac mg lustral ile hamile kaldin.doktorum bana ki cok unlu bi profesor , lustral kullanirken hamile kalmanda sakinca yok ama uc ay kullanmayacagiz sonrasinda baslariz dedi.bende 75mg kullaniyorum ve korunmuyorum.cnku doktoruma cok guveniyorum.ki ilk gebelik kaybimda hicbir ilac kullanmiyordum sekiz hftalik kalbi durdu.yani ilac kullanmayinca olcaksa oluyor

Arkadaslar ,asla vebal almak istemem ama bu panik atak ve okb nin nekadaf zor bir hastalik oldugunu bildigim icin yazma geregi duydum.ben izmirdeki cok bilinen ozel bir hastanenin yine cok bilinen profesorune gittim.iki bebek kaybim oldugu icin ilacsiz duramiyorum.doktorumla bu konuyuda konustum ve bana lustrali kullanmaya devam et hamile kalinca keseriz gunu kurtarcak ilac veririm gerekirse dedi.uc ay sonrasinda ihtiyac duyarsan terar baslariz dedi.kesinlikle rahat olmami , bu ilacin gebelikte hep kullandirdiklari bir ilac oldugunu soyledi.oyle lagit falanda imzalatmadi kendine cok guvendigi icin.bana oyle guzel acikladiki icim rahat 75mg selectra kullaniyorm ve korunmuyorum.ilk uc ayda da kullanabilirz ama 75mg selectra sana yetiyorsa,uc ay dayanabilirsin cnku agir bir hasta deilsin dedi.adam diyorki o bebek icerde duracaksa herturlu durur bosuna gerilme dedi.ilaci kullanmaya devam et diyede israrla soyledi.egerbasla bir ilac kullaniyorsaniz lustrale gecis yapin.tabiki kullanmamak en iyisi.ama elimizde deil malesef.sevgile saygilar mutlu huzurlu hamilelikler dilerim herkess

Kesinlikle çok haklısın, hamileyken daha zor.İlaçsız duramıyor insan.2 hafta oldu 50 mg alıyorum hala arada ataklar yokluyor.
İnş bende bir kaç haftaya biraz rahatlarım.
25. Haftadayım. İlaçsız duramadım.

Kızlar 2 haftadır 50 mg selectra alıyorum arada ataklar yokluyor.Yeni başladım ilaca ama sizce normal mi? Sizde de oluyor mu?

Canim tehlikeli donemi atlatmissin merak etme hjcbiseycik olmaz.gerekirse doktorun takviye verir.ama sen dayanabildigin en dusuk seviyede kullanmaya calis.Rabbim yardimcin olsun

İnş insan gerçekten rahatsız oluyor.Dün akşam üstü başladı hala devam ediyor.Eskisi kadar şiddetli değil ama yinede can sıkıcı.
Bende şuan 2. Haftamdayım.2 haftaya dahada azalır :)

Slm arkadaşlar.ben şuanda 18.haftamdayim.13 haftadan itibaren selectra 50 mg kullaniyorum.hala anksiyetem bitmiş degil ilac kullanan arkadaslar sizce 1 ayda ilac tam etki göstermez mi?ilacin etki etmesini ne kadar daha beklemeliyim?

Kızlar merhaba bende 30 yaşında 2 çocuk annesiyim. Büyük kızım 11,küçük kızım 7 yaşındalar,kızlar bende 2 sene önce başladı.boguluyordum belirti sadece buydu. Sanki boğazıma bir yumruk oturuyor gibiydi. Dahiliye doktoruna gittim mideye baktılar gastroentroloji gönderdiler. Migdede ülser ve gastrit var dendi.ilaç verdiler içtim fakat boğulma gecmedi. Tekrar gittim gastotoloji ye bana gastrit yapıyor dur ve yapar da dedi. Ondan sonra korkularım başladı daha sonra evden çıkamaz oldum. Ne zaman dışarı çıkmak istesem o sinsi korku sıkıntı beni sardıkça sardı. Ben panik atakmışım psikiyatri öyle dedi iki senedir çekiyorum ben bunu.iki gündür yokluyor =ani mutsuzluk ,sıkıntı,huzursuzluk,nefes alamama,sanki birşey olacak hissi,ruhumun daralması,gibi oluyorum su an
Ve kızlarım büyüdü deli gibi 3.bebeğimi istiyorum.bu öyle bir arzu ki anlatamam.2 ay dir denedik olmadi bu üçüncü ayim 5 gün var adetime.sanırım ben bebek yapamiycam çünkü cesaretim yok. Eğer hamile isem tabiki kabullencem ama degilsem galiba yapmiycam.bu hastalık nasıl bir şey se malesef çok istediğim şeylerden beni vaz geçirdi.ben ne yapicam çok caresizim kötüyüm umutsuzum geleceğe umutla bakmak istiyorum 2 sene önceki halime geri dönmek istiyorum.iki sene önce deselerdi çok düşüneceksin bebek için gülerdim bu nasıl bir hastalık ya. Dışarıda bir lokma yemek diyemiyorum.boğulurum diye korkuyorum ya.metroya binemiyorum. Alış veriş edemiyorum direk başlıyor sıkıntılar çok zor durumdayım çok. Sizce hamile isem yada hamile kalsam basarirmiyim acaba.bu güne kadar ilaç bir kere kullandım oda daha kotu edince bitti ve almadim bir daha.keske doktora gitmeyi birakmasaydim.Ama simdi ilk isim doktora gitmek olacak .

Ben sizi çok iyi anlıyorum allah yardımcımız olsun ya namaz kılıyorum bol dua ediyorum.inşallah atlatırız.nas felak bana çok iyi geliyor tavsiye ederim ama bazende sanki sıkıldıkça sıkılıyorum.bence bu olayda şeytanında bir rolü var. Bence bizi zayıf görüp içeri sızdıkça sızıyor gibi geliyor bana. Daha çok sıkıntı ve vesvese veriyor gibi . Hakkımızda hayırlısını versin rabbim. Allah hepinizin şifasını bir an önce versin AMİN.

Çok haklısın zor bir sıkıntı,özellikle hamileyken zaten hormonlar vucut dengesini alt üst ediyor. Birde bu hastalık gelince iyice insan gergin oluyor.

Çok haklısın zor bir sıkıntı,özellikle hamileyken zaten hormonlar vucut dengesini alt üst ediyor. Birde bu hastalık gelince iyice insan gergin oluyor.
Canim tabiki senin tercihin ama dusuk dozda antidepresan kullanabilirsin.tabiki bebek dusundugun icin her doz ve her antidepresan olmaz.ama kullanabilecegin zararsizlar var.ben kullaniyorum.

Canim tabiki senin tercihin ama dusuk dozda antidepresan kullanabilirsin.tabiki bebek dusundugun icin her doz ve her antidepresan olmaz.ama kullanabilecegin zararsizlar var.ben kullaniyorum.
Bende başladım 2 hafta oldu, eskisine göre iyiyim ama daha zaman var tam etkisine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…