Canım biraz sakinleşmeye çalış.bak yarin doktora gidicen.en azindan yarina kadar sık dişini.
Ne ilacı verdi merak ettim psikiyatriye mi gittin?Kızlar geldik doktora çıktık bile ilaç verdi uç tane. Eşim acil demiş aldılar. Bide koldan elektrik gibi az dozda bişi verdiler sinirleri uyarıyormuş
Geçmiş olsun.İnşallah ilaçların iyi gelir ve hayırlı olur herşey.Demek artık zamanı gelmiş ilaç kullanmanın.İnşallah biran önce toparlarsın da eski haline dönersin.Evet paxera stilizan bide passiflora verdi
Elektrik olayını merak ettim.Kızlar geldik doktora çıktık bile ilaç verdi uç tane. Eşim acil demiş aldılar. Bide koldan elektrik gibi az dozda bişi verdiler sinirleri uyarıyormuş
Süper bak seni rahatlatacak,kullan ilaçları bişi olmaz. Doktorda salak değil herhalde riskli ilaç vermez. Banada 2 ilaç verdi ama ben 1 tanesini alıyorum, dayanamazsam 2. ye başlayacam bu gidişle.
İnşallah tek temennim o zaten doktoru da çok sevdim ya iyi bir adam burdan ara beni dedi numarasını verdi eşimle bana hastaneye acile gelme dedi diazem yapıp yolluyolar dedi. İlaçları kullan dedi kadın doğumcular abartıyorlar genelde dedi riskli ayo geçmişsin dedi oyle hepimiz iyi olalım inşallahGeçmiş olsun.İnşallah ilaçların iyi gelir ve hayırlı olur herşey.Demek artık zamanı gelmiş ilaç kullanmanın.İnşallah biran önce toparlarsın da eski haline dönersin.
İnşallah tek temennim o zaten doktoru da çok sevdim ya iyi bir adam burdan ara beni dedi numarasını verdi eşimle bana hastaneye acile gelme dedi diazem yapıp yolluyolar dedi. İlaçları kullan dedi kadın doğumcular abartıyorlar genelde dedi riskli ayo geçmişsin dedi oyle hepimiz iyi olalım inşallah
Tabi cnm, ben kadın doğumcuma söyledim, psikiyatriye gittim. Kullanan kişilerle konuştum. İçim rahat etti kullandım.İnşallah tek temennim o zaten doktoru da çok sevdim ya iyi bir adam burdan ara beni dedi numarasını verdi eşimle bana hastaneye acile gelme dedi diazem yapıp yolluyolar dedi. İlaçları kullan dedi kadın doğumcular abartıyorlar genelde dedi riskli ayo geçmişsin dedi oyle hepimiz iyi olalım inşallah
ya jel sürüp bişey taktılar hafif cız cız ediyor. doktorun yanındada normal değildim ki adam demekki uygun buldu. sol koldan veriyolar işte. psikolojikmidir bilemem biraz daha iyiyimElektrik olayını merak ettim.
Sorma canım daha kadın doğumcuya gidemedim izinliydi o devlette bide kullanma demişti ama o zaman iyiydim biraz daha kullanmadım da e onbeş gundur kötüyüm napiyim onada söylerim zaten. Devletteki psikiyatri bişey yapmıyor zaten hemen özele git diyor. Artık para falan görmedi gözüm kimsede anlamıyor gittik eşimle şukur ki arada aldılar bugün
ee ne güzel merak etme düzelirsin dedi doktor da bana inşaallah iyi gelir içimdeki acı falan geçer rahatlarım inşaallahSüper, kullan bence... Adam koskoca prof. olmuş bana kullan sorumluluğu ben alıyorum, bişi olmaz dedi kadın doğumcum.
İnşallah.İnşallah.ee ne güzel merak etme düzelirsin dedi doktor da bana inşaallah iyi gelir içimdeki acı falan geçer rahatlarım inşaallah
valla öyle dedi bi tanesi buralarda bişi yapılmaz özele git dedi ya her gidiş para vs düşünüyorum daha yeni evliyiz borç harç var idare etmye çalışıyorum. ama bu sefer görmedi gözüm eşim de sağolsun aramış halletmiş bugün gördüm doktoru.Ne demek özele git.Özele gidince değişen neki.Bu tarz konuşmalar tavırlar da üzüyor insanı.Olsun bu doktorla tanışman senin için çok iyi oldu belki de.Önceki ilaç verseydi bu doktoru tanımayacaktın.
Para bir şekilde bulunur inşallah.Ama sağlığını kaybedersen milyarlar harcasan geri getiremezsin.Hiç üzülme.Belki sık gitmen gerekmeyecek zaten doktora.Maddi sıkıntını da anlatsan belki her seferinde almaz ücret hamile de olunca.valla öyle dedi bi tanesi buralarda bişi yapılmaz özele git dedi ya her gidiş para vs düşünüyorum daha yeni evliyiz borç harç var idare etmye çalışıyorum. ama bu sefer görmedi gözüm eşim de sağolsun aramış halletmiş bugün gördüm doktoru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?