Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kızlar geldik doktora çıktık bile ilaç verdi uç tane. Eşim acil demiş aldılar. Bide koldan elektrik gibi az dozda bişi verdiler sinirleri uyarıyormuş

Süper bak seni rahatlatacak,kullan ilaçları bişi olmaz. Doktorda salak değil herhalde riskli ilaç vermez. Banada 2 ilaç verdi ama ben 1 tanesini alıyorum, dayanamazsam 2. ye başlayacam bu gidişle.

Geçmiş olsun.İnşallah ilaçların iyi gelir ve hayırlı olur herşey.Demek artık zamanı gelmiş ilaç kullanmanın.İnşallah biran önce toparlarsın da eski haline dönersin.
İnşallah tek temennim o zaten doktoru da çok sevdim ya iyi bir adam burdan ara beni dedi numarasını verdi eşimle bana hastaneye acile gelme dedi diazem yapıp yolluyolar dedi. İlaçları kullan dedi kadın doğumcular abartıyorlar genelde dedi riskli ayo geçmişsin dedi oyle hepimiz iyi olalım inşallah

Amin.Çok sevindim ozgrmzn.Hemen değişim başlayacak inan.

Tabi cnm, ben kadın doğumcuma söyledim, psikiyatriye gittim. Kullanan kişilerle konuştum. İçim rahat etti kullandım.
Bazı doktorlar tırsak, ne yapalım kafayı mı yiyelim deseydin ilaç vermeyene.

Sorma canım daha kadın doğumcuya gidemedim izinliydi o devlette bide kullanma demişti ama o zaman iyiydim biraz daha kullanmadım da e onbeş gundur kötüyüm napiyim onada söylerim zaten. Devletteki psikiyatri bişey yapmıyor zaten hemen özele git diyor. Artık para falan görmedi gözüm kimsede anlamıyor gittik eşimle şukur ki arada aldılar bugün

Süper, kullan bence... Adam koskoca prof. olmuş bana kullan sorumluluğu ben alıyorum, bişi olmaz dedi kadın doğumcum.

Ne demek özele git.Özele gidince değişen neki.Bu tarz konuşmalar tavırlar da üzüyor insanı.Olsun bu doktorla tanışman senin için çok iyi oldu belki de.Önceki ilaç verseydi bu doktoru tanımayacaktın.

Süper, kullan bence... Adam koskoca prof. olmuş bana kullan sorumluluğu ben alıyorum, bişi olmaz dedi kadın doğumcum.
ee ne güzel merak etme düzelirsin dedi doktor da bana inşaallah iyi gelir içimdeki acı falan geçer rahatlarım inşaallah

Ne demek özele git.Özele gidince değişen neki.Bu tarz konuşmalar tavırlar da üzüyor insanı.Olsun bu doktorla tanışman senin için çok iyi oldu belki de.Önceki ilaç verseydi bu doktoru tanımayacaktın.
valla öyle dedi bi tanesi buralarda bişi yapılmaz özele git dedi ya her gidiş para vs düşünüyorum daha yeni evliyiz borç harç var idare etmye çalışıyorum. ama bu sefer görmedi gözüm eşim de sağolsun aramış halletmiş bugün gördüm doktoru.

Para bir şekilde bulunur inşallah.Ama sağlığını kaybedersen milyarlar harcasan geri getiremezsin.Hiç üzülme.Belki sık gitmen gerekmeyecek zaten doktora.Maddi sıkıntını da anlatsan belki her seferinde almaz ücret hamile de olunca.

Aynen oyle Allah'ım sağlık sıhhat versin. En önemli şey sağlık çünkü milyonun da olsa geri gelmeyince neye fayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…