Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Biz de üçlü yaptırmadık.Ama sağlık ocağında pazartesi günü tetanos aşısı oldum.Tahlil de vardim ama daha sonucunu bile almaya gitmedim.

İkilinin sonucu iyi.Ama bu testler ihtimaller üzerine olduğu için bilmem yaptırmadık.Doktor da yaptırın demedi.Bilmem yaptırsa mıydık.Gerçi zamanı geçti heralde.

İlerki testleri yaptırırsın sende. Bende yaptırmadım moralim dahada bozulmasın herşeyi kafaya takıyorum zaten diye doktor yaptır dedi de biz istemedik

Benimde çok bi bilgim yok maledef uçluyu biliyorum bi detaylı ultrason var başka bilmiyorum

Benim yine paniğim hat safhada ya, hastalık hastası oldum resmen, her dk acaba tansiyonum mu çıktı acaba bişi mi olacak bebege bişi mi oldu kaygısı yaşıyorum. Doktora gidecem artık.

Benim yine paniğim hat safhada ya, hastalık hastası oldum resmen, her dk acaba tansiyonum mu çıktı acaba bişi mi olacak bebege bişi mi oldu kaygısı yaşıyorum. Doktora gidecem artık.
Canım git tabi doktora. Bebeğe bişey olmaz benim gözümde bebek görmüyor helal sana yine. Kafanı dağıt elişini yap

İşin garibi ben tansiyon hastası falanda değilim bu nerden çıktı anlamadım. Sürekli bu moddayim 2 gündür.

Canım içim rahatlarsa bi limonlu su yap iç. Bende de oluyor bazen. Tansiyona falan takıyorum hastalığımız bu takmak sonuçta

Hangi ilaci kullaniyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…