Başka ne testler yapılıyor ki ben yaptırmadım ikiliyi diğerlerini yaptırıcam amaGaliba 24.haftada yapılıyordu.Bana yaparlar heralde,kilo sorunu da olunca.
Canım git tabi doktora. Bebeğe bişey olmaz benim gözümde bebek görmüyor helal sana yine. Kafanı dağıt elişini yapBenim yine paniğim hat safhada ya, hastalık hastası oldum resmen, her dk acaba tansiyonum mu çıktı acaba bişi mi olacak bebege bişi mi oldu kaygısı yaşıyorum. Doktora gidecem artık.
Canım sen takvimi bi yapıp bi kaldırıyonmuİşin garibi ben tansiyon hastası falanda değilimbu nerden çıktı anlamadım. Sürekli bu moddayim 2 gündür.
Yok ben birşey yapmıorum takvimle ilgili. Sistemden kaynaklı sanırım. Evet kafaya takıyorsun fır fır dönüyor lanet olsun.Canım sen takvimi bi yapıp bi kaldırıyonmu
32, senin kaç? Benim az kaldı bir bitsin kurban kesecem
bazen benimde aklıma geliyor ama yapamazsak unutursan falan çıkar diye korkuyorumHi aklıma gelmemişti biseyler adamak.
Hangi ilaci kullaniyorsunuzCanım o zaman normal yaşadığımız şeyden dolayı, iş yerinde normalde her işi zevkle yapardım, şimdi işkence gibi :)
Ama ilaçla azcık toparladım. Bak dayanamazsan ilaç kullan, dün kontrolüm vardı 18 gündir ilaç kullanıyorum. Bebekte sıkıntı yok dedi doktor. Eziyet etmeye gerek yok bence. 22. haftada artık dedim yeter :) dayanamıyorum.
Merhabalar ben de 5+6 lik yeni hamile ve panikatakci Allah hepimize yardım etsinYeni arkadaşlar mı gelmiş foruma. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?