- 23 Ocak 2016
- 34.985
- 51.000
- 598
Paxera 20 iyi ama evliyim eşimle birlikteligimizde beni kötü etkilediÇok il çok ilaç değiştirmişsin ama o da olumsuz etkiler insanı paxera nasıldı bende şuan ona başladım daha dün. İnşallah iyi gelir. Şimdi sana ilaç vermezler ama yedi hafta daha sabret canım
Paxera cok iyi bir ilac.sizde hastalik tekrar nüks ettiginde niye ayni ilaca devam etmediniz?[/ evet canım ben paxil kullanıyordum. Bi ara lustral kullandım ama sonra yine paxile döndüm. Ben iyiydim evlenmeden önce ilacı bırakmak istemiştim o zaman kotu oldum tekrar tam a çıktım
İstanbuldayım canım ben sen nerdesiHangi sehirdesiniz
Hani denize düşen yılana sarilirmis ne yapacağımı şaşırdım Muska da yaptirdim belki iyi gelir diyeÇok il çok ilaç değiştirmişsin ama o da olumsuz etkiler insanı paxera nasıldı bende şuan ona başladım daha dün. İnşallah iyi gelir. Şimdi sana ilaç vermezler ama yedi hafta daha sabret canım
Ben bursadayimİat
İstanbuldayım canım ben sen nerdesi
Neden canım etkiliyecek ne olduki yeni mi evlisin. Beni bu sene çok etkileyen şeyler oldu o yüzden sanırımPaxera 20 iyi ama evliyim eşimle birlikteligimizde beni kötü etkiledi
Tatlım bu bizim biraz derin duşunceli olmamız dan kaynaklanıyor herşey etkiliyor geçmiş yaşadıklarımız falan. Bende çok takıntılıyım bide annemde dw var bu hastalıkHani denize düşen yılana sarilirmis ne yapacağımı şaşırdım Muska da yaptirdim belki iyi gelir diye
Hayır 6 senelik evliyim ama cinsel olarak beni etkiledi 20 yi mecbura kalmadikca icmedimNeden canım etkiliyecek ne olduki yeni mi evlisin. Beni bu sene çok etkileyen şeyler oldu o yüzden sanırım
Ee ne güzel işte terapi de iyi gelir merak etmeyin ilk çocukmu sizin de. Bende araştırıp durdum ama bi sonuç alamadım keşke çok önceden terapi ilaç alaydım belki iyi gelirdi ama kaç yıl oldu geçmez ilaçla iyiyim işteAslında hersey kafada bitiyor özel bir hastanede tedaviye başladım onda da cemaat ile ilişkili diye sgk ile anlaşmasi kesildi o doktora devam edemedim devlet hastanesinde bir doktor buldum internette de panikatak hastalığı ile hasta yorumlarını okudum olumlu sonuçlar veren bir doktormus ona gittim terapi yaptı benimle eğer yapamazsan gel yine dedi
5 sene onceydi sanırım bu sefer kriz biraz farklıydı bende bir hastalık var bulamiyorlar diye doktor doktor gezdim bir sürü kan idrar tahlili emar tomografi kaLP endoskopi ortopedi bir çanta dolusu sağlık evrakları hiç birşey yok şükür en son psikiyatri suan bu durumu dayım yaşıyor inandiramiyorum bende aynısını yaşadım bak diyorum hep doktorlarda biraz soyda da varTatlım bu bizim biraz derin duşunceli olmamız dan kaynaklanıyor herşey etkiliyor geçmiş yaşadıklarımız falan. Bende çok takıntılıyım bide annemde dw var bu hastalık
İnanın ilaç da çözüm değil sadece biraz rahatlatıyor hersey aslında bizim kafamizda bitirmememizden kaynaklanıyor evet cnm ilk bebek insaallahEe ne güzel işte terapi de iyi gelir merak etmeyin ilk çocukmu sizin de. Bende araştırıp durdum ama bi sonuç alamadım keşke çok önceden terapi ilaç alaydım belki iyi gelirdi ama kaç yıl oldu geçmez ilaçla iyiyim işte
He anladım. Geçmiş olsun bütün hepsi zor ilaçsızlıkta etkiliyor insanı bn kafada bitiremiyorum hiç bişeyiHayır 6 senelik evliyim ama cinsel olarak beni etkiledi 20 yi mecbura kalmadikca icmedim
Genlerde de oluyor işte anne tarafı benimde onlarda var o yüzden biz de de keşke olmasaydı ya.5 sene onceydi sanırım bu sefer kriz biraz farklıydı bende bir hastalık var bulamiyorlar diye doktor doktor gezdim bir sürü kan idrar tahlili emar tomografi kaLP endoskopi ortopedi bir çanta dolusu sağlık evrakları hiç birşey yok şükür en son psikiyatri suan bu durumu dayım yaşıyor inandiramiyorum bende aynısını yaşadım bak diyorum hep doktorlarda biraz soyda da var
Kadınlar kulübünde yine panikatak ile ilgili diyaloglarin olduğu bir sayfa buldum fakat yazan kişi suan aktif değil bebeği ile olan süreçte bir panikatak hastası olarak yaşadıklarını paylasmis bana biraz umut ve Terapi gibi geldi okudum ve rahatladımEe ne güzel işte terapi de iyi gelir merak etmeyin ilk çocukmu sizin de. Bende araştırıp durdum ama bi sonuç alamadım keşke çok önceden terapi ilaç alaydım belki iyi gelirdi ama kaç yıl oldu geçmez ilaçla iyiyim işte
Hayırlısıyla kucağına al inşallah canım. Valla ben yapamıyorum ilaçsız canım denedim olmuyor napiyim bilemiyorum kendimi tanıyamadım daha bugün biraz iyiyim kafamı dağıtmaya çalışmıyorum işteİnanın ilaç da çözüm değil sadece biraz rahatlatıyor hersey aslında bizim kafamizda bitirmememizden kaynaklanıyor evet cnm ilk bebek insaallah
Kimdi ki o canım ne yazıyordu.?Kadınlar kulübünde yine panikatak ile ilgili diyaloglarin olduğu bir sayfa buldum fakat yazan kişi suan aktif değil bebeği ile olan süreçte bir panikatak hastası olarak yaşadıklarını paylasmis bana biraz umut ve Terapi gibi geldi okudum ve rahatladım
Hiç ilaç kullanmayan ben inanin ilaçsız çok zor artik hep ilac icerek rahatliyorum destek de şart tabikiH
He anladım. Geçmiş olsun bütün hepsi zor ilaçsızlıkta etkiliyor insanı bn kafada bitiremiyorum hiç bişeyi
Ama bu platform ve başlık altında değildi bahar gunay diye biri açmış ilaç da kullanmis hamileliğince doğum yaptıktan sonra da yazmış bir kaç kez bebeği saglikliymisKimdi ki o canım ne yazıyordu.?
Ben sürekli kullandım ilaç kaç senedir bende kuçuk yaşta başladı. Ee hep hastalık konuşmayalım canım kafamız uzaklaşsın biraz çalışıyormusun napıyorsunHiç ilaç kullanmayan ben inanin ilaçsız çok zor artik hep ilac icerek rahatliyorum destek de şart tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?