İstanbul canımAnkara sen?
Günaydın. Çalışınca oyle oluyor maşallahın var erkenden de kalkıyorsun. Bende kalktım ama ilaç alıp yatıcam. Buraya yazmaya alışınca bende bekliyorum. Mesaja bakıyorum bildirime bakıyorumGünaydın herkese.En erken bilgisayarı açan ben oluyorum galiba.Merakla bildirimlere ve gelen kutusuna bakıyorum.
Allahıma şükürler olsun inşallah daha da iyi olacaz. Sen nasılsın? Evle iş yakınmıGünaydın Özgrmzn,nasılsın ?
Sağolasın dikkat et kendine kolay gelsin iyi işlerEvet burası şantiye zaten.Çok kalabalık bir ortam olmaması benim için bir avantaj şu anki durumumu göz önüğne alınca.
Hadi sen ilaçlarını içi yat.Düzenini hiç değiştirme canım.Öptüm seni.Allah'a emanet ol.
Bende bir gün inş bi sıkıntım yok derim :) Bende bir var bir yok. Gidip geliyor :)Iyiyim canim.bi sıkıntım yok cok sükür.sen nasilsin?
Bende bir gün inş bi sıkıntım yok derim :) Bende bir var bir yok. Gidip geliyor :)
26. haftam bugün bitti, ama doktor yapalım demedi. Demezsede yaptırmam kan testi yaptı şeker sorunum yok.Arkadaşlar şeker yüklemesi yaptıracak mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?