Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Vallaha cnm durumumuz aynı. İnşallah ilaç banada etki eder. Bazen korkuyorum bana etki etmezse.Şimdide gelecek korkusu başladım. Allahım yardım et vallaha çıldıracam korkulardan yaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Allah düşmanımizin başına vermesin ne berbat bişey ya

Hosbuldum canım derdi çekenin halini derdi çeken anlarmis Rabbim yardım etsin de hayirlisiyla şu bebeklerimizi alalım kucagimiza
Aynen öyle canım . Bende altı haftalıkken falan kaydolmuştum sanırsam şimdi 15 deyim. Sen ilaç kullanıyormuydun

Aynen öyle canım . Bende altı haftalıkken falan kaydolmuştum sanırsam şimdi 15 deyim. Sen ilaç kullanıyormuydun
Canim suan ilaç kullanmıyorum kendimi telkin etmeye çalışıyorum hep yanımda xanax ile gezmek hamile iken berbat bişey biraz daha sabredicem bakalım ne olacak evden çıkmamaya çalışıyorum

Canım benim ya öncesinde de kullanıyormuydun ilaç ben ilaç kullanırken hamile kaldım

Doğrudur bende ilk defa tek başıma yaşadım o anı berbat bir duygu Allah'ım şifa versin çok ama çok zor
6 sene önce bir kez panikatak krizi yaşadım ama yine yaşarım diye korkuyorum hadi hamile olmadan evvel zestat iciyordum uyuyordum. Şimdi ilaç da vermedi doktor terapi yaptı daha kötü olursan gel dedi

6 sene önce bir kez panikatak krizi yaşadım ama yine yaşarım diye korkuyorum hadi hamile olmadan evvel zestat iciyordum uyuyordum. Şimdi ilaç da vermedi doktor terapi yaptı daha kötü olursan gel dedi
Sen baştan onlemini almışsın ben hiç bişeysiz götürdüm şimdi terapi görüyorum ama son ana kadar bıraktım hata yaptım oda iyi gelir sana

Ne ilacı kullanıyordun ? Canım biraz sabret 12.haftadan sonra veriyolar ilaç hoş bana hiç iyi doktorlar dek gelmedi geçen çıldırana kadar artık
Paxera kullandı 1 sene kadar sonra ilacı bıraktım taki kafaya birseyi cok takarsam nüks ediyor hastalık cipralex kullandım hiç ama hiç ise yaramadı geceleri desyrel kullandım baya bi iyi geldi sonra yine aynı bu sefer başka doktora gittim duxet verdi 1 hafta iyiydim doktor 1 hafta sonra kontrolde ilacın dozunu artiracakti iyiyim deyince artırmadi hadi bu sefer gene hafif ataklar bir de hamilelik

Çok il çok ilaç değiştirmişsin ama o da olumsuz etkiler insanı paxera nasıldı bende şuan ona başladım daha dün. İnşallah iyi gelir. Şimdi sana ilaç vermezler ama yedi hafta daha sabret canım

Paxera cok iyi bir ilac.sizde hastalik tekrar nüks ettiginde niye ayni ilaca devam etmediniz?

Paxera cok iyi bir ilac.sizde hastalik tekrar nüks ettiginde niye ayni ilaca devam etmediniz?
Bana 10 mg bir sene kullanınca iyiydim sonra bıraktım nüks edince bana 20 verdi ama bu sefer yan etkileri oldu başka ilaca başladım dedim bu sefer tam tedavimi tamamlicam dedim hamile kaldım herseyde vardır bir hayir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…