Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

25 mg ile iyi idare etmişsin ama.keske bizede uzun bi süre 25 mg yetebilseydi.

Sabır az kaldı.Benide şimdi menapozlular gibi sıkıntı ateş basıyor.
O bende de oluyo bitanem, hemen soyunup atletle oturuyorum, etraftakiler hamilelikten olur diyorlar korkma. Çoğu hamilede duydum sıcak basması oluyormuş.

O bende de oluyo bitanem, hemen soyunup atletle oturuyorum, etraftakiler hamilelikten olur diyorlar korkma. Çoğu hamilede duydum sıcak basması oluyormuş.
Sadece sıcak basması değilki, hem ateş basıyot hemde sinir basıyor.O zamanda korkuyorum. Yaa daha önce hamilede kalmadım ki bileyim çeşitli şeyler oluyor anlamıyorum da

Şiş kocaman göbek, bide geriliyo
Canim şükret suan ilaç kullanabiliyorsun ben suan kullanamıyorum az önce annemlerde bi panikatak geldi krize yakın hemen kendimi dağıtmaya çalıştım Rabbim yardım etsin artık ilaçtan ziyade bi tane daha cevşen aldım takiyorum napayim

Sadece sıcak basması değilki, hem ateş basıyot hemde sinir basıyor.O zamanda korkuyorum. Yaa daha önce hamilede kalmadım ki bileyim çeşitli şeyler oluyor anlamıyorum da
Ay o sinir basması iğrenç bisey ayni şeyleri yaşıyoruz :/ sakin insanlara hayran kaliyorum

Niye kullanamıyorsun canım 3 aydan küçük mu bebiş, Allah hepimize şifa versin.

Ay o sinir basması iğrenç bisey ayni şeyleri yaşıyoruz :/ sakin insanlara hayran kaliyorum
Yaa vallaha hiç sorma, sinir basması oluyor resmen 1 -2 saat devam ediyor sonra yaa kendiliğinden geçiyor ya da ağlıyorum geçiyor, bu kadar sıkıntıyla sağlam çocuk doğuran var mı acaba merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…