Hamile misiniz kesin.Kızlar indirrmdeydi diye beşik bile aldım.
Geçen hafta indirimdeydi diye bebek arabasida aldım çok büyük heycanla
Ama neden vaz geçiyorum ki
Neden kararlarımın arkasinda değilim ya
Benimde öyle gbi oldu. Bebeğim iyi demi yani bi sorun yok. Karnın nasıl rahatsız ediyor mu13. haftaydı canım.
İyi canım çok şükür karnım büyüdü rahatsız ediyor bazen.Benimde öyle gbi oldu. Bebeğim iyi demi yani bi sorun yok. Karnın nasıl rahatsız ediyor mu
Cnm ilaç 25 mg içiyorsun, çocuklara o dozu veriyoruz demişti benim dr.Bence doktoruna sor belki dozunu artırır.Tam 3 saattir ağlıyorum kızlar, geçmiyor bu Allah in belası.
Nasıl rahatsız ediyor mesela canımİyi canım çok şükür karnım büyüdü rahatsız ediyor bazen.
Evet canım bende onu düşündümCnm ilaç 25 mg içiyorsun, çocuklara o dozu veriyoruz demişti benim dr.Bence doktoruna sor belki dozunu artırır.
Şiş kocaman göbek, bide geriliyoNa
Nasıl rahatsız ediyor mesela canım
Sabır az kaldı.Benide şimdi menapozlular gibi sıkıntı ateş basıyor.Şiş kocaman göbek, bide geriliyo
O bende de oluyo bitanem, hemen soyunup atletle oturuyorum, etraftakiler hamilelikten olur diyorlar korkma. Çoğu hamilede duydum sıcak basması oluyormuş.Sabır az kaldı.Benide şimdi menapozlular gibi sıkıntı ateş basıyor.
Sadece sıcak basması değilki, hem ateş basıyot hemde sinir basıyor.O zamanda korkuyorum. Yaa daha önce hamilede kalmadım ki bileyim çeşitli şeyler oluyor anlamıyorum daO bende de oluyo bitanem, hemen soyunup atletle oturuyorum, etraftakiler hamilelikten olur diyorlar korkma. Çoğu hamilede duydum sıcak basması oluyormuş.
Canim şükret suan ilaç kullanabiliyorsun ben suan kullanamıyorum az önce annemlerde bi panikatak geldi krize yakın hemen kendimi dağıtmaya çalıştım Rabbim yardım etsin artık ilaçtan ziyade bi tane daha cevşen aldım takiyorum napayimŞiş kocaman göbek, bide geriliyo
Ay o sinir basması iğrenç bisey ayni şeyleri yaşıyoruz :/ sakin insanlara hayran kaliyorumSadece sıcak basması değilki, hem ateş basıyot hemde sinir basıyor.O zamanda korkuyorum. Yaa daha önce hamilede kalmadım ki bileyim çeşitli şeyler oluyor anlamıyorum da
O sakinlikten Rabbim bize de versin yoksa yaslaniyoruz yaniAy o sinir basması iğrenç bisey ayni şeyleri yaşıyoruz :/ sakin insanlara hayran kaliyorum
Niye kullanamıyorsun canım 3 aydan küçük mu bebiş, Allah hepimize şifa versin.Canim şükret suan ilaç kullanabiliyorsun ben suan kullanamıyorum az önce annemlerde bi panikatak geldi krize yakın hemen kendimi dağıtmaya çalıştım Rabbim yardım etsin artık ilaçtan ziyade bi tane daha cevşen aldım takiyorum napayim
Yarın 6. Haftaya basicaz bakalım bu hamilelik nasıl geçicek inanin hamile kaldığıma sevineyim diyorum bu hastalık burnumdan getiriyorNiye kullanamıyorsun canım 3 aydan küçük mu bebiş, Allah hepimize şifa versin.
Ben rezene çayını çok seviyorum ama nette baktım düşük tehlikesi yaratır diyor hem paniğe de iyi geliyor sakinliyorum birazİlacınız yokmu. Passiflora için papatya çayı varsa içebilirsin nane kaynat oda sakinlik veriyor
Papatya çayı iç, doktorum önermişti.Ben rezene çayını çok seviyorum ama nette baktım düşük tehlikesi yaratır diyor hem paniğe de iyi geliyor sakinliyorum biraz
Ama ben daha ilk 3 aylik devredeyim zararlı olmasın banaPapatya çayı iç, doktorum önermişti.
Yaa vallaha hiç sorma, sinir basması oluyor resmen 1 -2 saat devam ediyor sonra yaa kendiliğinden geçiyor ya da ağlıyorum geçiyor, bu kadar sıkıntıyla sağlam çocuk doğuran var mı acaba merak ediyorum.Ay o sinir basması iğrenç bisey ayni şeyleri yaşıyoruz :/ sakin insanlara hayran kaliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?