Doğum sonrası var bide Allah ondan da kurtarsa atlatsak super olucak.Canım bu hamileliğede bağlı normalde yaşanan panik vs. Bağlama.Yaa bizim ağır atlatmamız şu sebeple, hem hormonların verdiği sıkıntı üstüne birde panik, kaygı vs.
2 ye katlıyor.
Doğum sonrası var bide Allah ondan da kurtarsa atlatsak super olucak.
Aynen canım ben ilaçsız duramam, Allah hepimizin yardımcısı olsun.İlaç kullancaz canım, çare yok.O zamana özel ilaçlar var.
Olsun iyi olmuş ne güzel çocuklar evin neşesi Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli nasip etsinYa aslında bende istemiyordum açıkçası aça korunmak içinde bişey yapmadım tiroitlerim sorunlu polikistik vardı herkes olmaz diyordu nasip miş işte
Çok ilginç Karabük bilmesinler şaşılacak şey dogrusuGenelde bilmiyorlar da Karabük ü
Yaşım 27 gezelim tozalim dedik biraz keyfe düşkünlük var sanirimYaş kaç sizin beş senede uzun bi zaman. Ama Allah nasip etmiş hayırlısıylada kucağımıza alalım inşallah
Amin inşallah. Çok zor bi süreç yaşayacağamı tahmin etmiyordum maalesef ben. Cesaret edemezdim. İnşallah zaman çabuk geçer de biter bu gunlerOlsun iyi olmuş ne güzel çocuklar evin neşesi Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli nasip etsin
Bende ilaç kullanıyordum ya hamile oldugumu bi öğrendim hem sevindim hem de çok korktum Allahım dedim yanında ilaç taşıyan ben ilaçsız napicam dedim Rabbim inşaallah kolayligini verir ödüm kopuyor suan ilaç kullanacağım diyeAmin inşallah. Çok zor bi süreç yaşayacağamı tahmin etmiyordum maalesef ben. Cesaret edemezdim. İnşallah zaman çabuk geçer de biter bu gunler
Sizin 5. Haftada ultrasonda kese gözüktü muAmin inşallah. Çok zor bi süreç yaşayacağamı tahmin etmiyordum maalesef ben. Cesaret edemezdim. İnşallah zaman çabuk geçer de biter bu gunler
Valla bende korkuyordum canım ama artık 14.haftaya geldi hat safhaya çıkınca dayanamadım yani ilaçsızlığaBende ilaç kullanıyordum ya hamile oldugumu bi öğrendim hem sevindim hem de çok korktum Allahım dedim yanında ilaç taşıyan ben ilaçsız napicam dedim Rabbim inşaallah kolayligini verir ödüm kopuyor suan ilaç kullanacağım diye
Gozuktu canım kese. 6+6 da da kalp atışı duyulduSizin 5. Haftada ultrasonda kese gözüktü mu
Bazıları bilmiyor antalyada falan soruyorlarmış hep dayım antalyada yaşıyor daÇok ilginç Karabük bilmesinler şaşılacak şey dogrusu
Erken evlenmissiniz siz en iyisi tabi ki gezip tozmak evlilikte yoluna girer daha iyi olur biz beceremedik onu :)Yaşım 27 gezelim tozalim dedik biraz keyfe düşkünlük var sanirim
Yok erken evlenmek iyi değil ya söyle yaş 24 25 olmalı benceErken evlenmissiniz siz en iyisi tabi ki gezip tozmak evlilikte yoluna girer daha iyi olur biz beceremedik onu :)
Evliliğin rayına oturması da 2 yılı buluyor ama belki hemen çocuğu olanların daha çabuk oturur çünkü çocuğa odaklanilirErken evlenmissiniz siz en iyisi tabi ki gezip tozmak evlilikte yoluna girer daha iyi olur biz beceremedik onu :)
Biz de eşimin ataması vs derken anca evlendik. İyisi dwdiğim kısım gezip tozmak hemen çocuk olayına alışamadım ben zaten adaptasyon sorunum var aileden ayrı kalmak falanYok erken evlenmek iyi değil ya söyle yaş 24 25 olmalı bence
Valla bilmiyorum ki yaşayarak gorecez. Ama belli de olmaz bu işler aşk değilde sevgi saygı kalıyor arada eskisi gibi olsun istiyor insan ama olmuyor işteEvliliğin rayına oturması da 2 yılı buluyor ama belki hemen çocuğu olanların daha çabuk oturur çünkü çocuğa odaklanilir
Sizin istemeden mi oldu gebelikBiz de eşimin ataması vs derken anca evlendik. İyisi dwdiğim kısım gezip tozmak hemen çocuk olayına alışamadım ben zaten adaptasyon sorunum var aileden ayrı kalmak falan
Aslında istiyordum da olmaz diye bakıyordum ama Allah nasip ettiSizin istemeden mi oldu gebelik
Esiniz ne öğretmeniValla bilmiyorum ki yaşayarak gorecez. Ama belli de olmaz bu işler aşk değilde sevgi saygı kalıyor arada eskisi gibi olsun istiyor insan ama olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?