- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Cnm kendi doktoruna sor istersen, bilemedim şimdi ben geçen gittim bana iç dedi ama ben 26. Haftayı bitirdim.Ama ben daha ilk 3 aylik devredeyim zararlı olmasın bana
Bak onu bilmiyordum bende sarı kantaron duydum ama oda hamileye olmazmışBen rezene çayını çok seviyorum ama nette baktım düşük tehlikesi yaratır diyor hem paniğe de iyi geliyor sakinliyorum biraz
Papatya çayını ben hep içtim ki yani bi zararı olmadı bana. Hatta ben ıspanak maydonoz kuru yaptım maydonoz duşuk yaparlar dediler ama napim gozmuyorduAma ben daha ilk 3 aylik devredeyim zararlı olmasın bana
Özellikle yatmadan önce aldınız mı oh mis vucudunuz rahatliyor ama siz kullanabilirsiniz belki ben daha ilk 3 aylik devredeyim hiç bişey kulllanmamam gereken donemdeyimBak onu bilmiyordum bende sarı kantaron duydum ama oda hamileye olmazmış
Hayır kantoron almaBak onu bilmiyordum bende sarı kantaron duydum ama oda hamileye olmazmış
Vardır herhalde bu konuyu açan arkadaşlardan vardı doğurmuşlar falan tam da okuyamadım konuyu. Bizde burda beraber oldul gorecez artık sırayla doğurdukçaYaa vallaha hiç sorma, sinir basması oluyor resmen 1 -2 saat devam ediyor sonra yaa kendiliğinden geçiyor ya da ağlıyorum geçiyor, bu kadar sıkıntıyla sağlam çocuk doğuran var mı acaba merak ediyorum.
Evet. Benim kanamam da olmuştu ama napim canım şukur bişey de olmadı yani inşallah da olmaz.Özellikle yatmadan önce aldınız mı oh mis vucudunuz rahatliyor ama siz kullanabilirsiniz belki ben daha ilk 3 aylik devredeyim hiç bişey kulllanmamam gereken donemdeyim
Evet katılıyorum kantoron kuvvetli bi bitki aman dikkat diyim kas yaparken göz çıkarmayın hanimlarAntideprssan kullanirken sari kantaron kullanilmaz diye biliyorum.en masum icecek hamilelerde papatya.sadece bunu icerek rahatlayin arkadaşlar.
bende öyle yapıyorumAntideprssan kullanirken sari kantaron kullanilmaz diye biliyorum.en masum icecek hamilelerde papatya.sadece bunu icerek rahatlayin arkadaşlar.
Ondandir cnm doktora danışmadan alma bende rezene yi nette araştırdım dolabimda çay bana bakıyor ben ona içim gidiyorEvet. Benim kanamam da olmuştu ama napim canım şukur bişey de olmadı yani inşallah da olmaz.
Öğrendiğim iyi oldu kızlar sağolun. Şimdi ilaçlar var artık inşallah onlar iyi gelir de rahatlarızEvet katılıyorum kantoron kuvvetli bi bitki aman dikkat diyim kas yaparken göz çıkarmayın hanimlar
Darısı bizim başımıza en gec doğum ben gozukuyorum herhaldeÖğrendiğim iyi oldu kızlar sağolun. Şimdi ilaçlar var artık inşallah onlar iyi gelir de rahatlarız
Şimdide mi zararlı ki rezeneOndandir cnm doktora danışmadan alma bende rezene yi nette araştırdım dolabimda çay bana bakıyor ben ona içim gidiyor
dune kadar bendim sanırsam canım şimdi sensin hayırlısıyla doğuralım inşallahDarısı bizim başımıza en gec doğum ben gozukuyorum herhalde
Vallahi düşük yapmaya neden olan bitkiler arasında gözüküyor ama o da ilaçlar gibi dönem dönem kullanılır mi gerçekten bilmiyorumŞimdide mi zararlı ki rezene
anladım canımVallahi düşük yapmaya neden olan bitkiler arasında gözüküyor ama o da ilaçlar gibi dönem dönem kullanılır mi gerçekten bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?