- 7 Ocak 2016
- 814
- 322
- 23
Seneler önce tv de sabah sporu çıktı yapan hoca dediki yapın sakinleşir mutluluk dolu olursunuz dedi kalktım yaptım. Aksine sinir küpü oldumArkadaslar youtube den ebru salliyla hajile platesi var onu yaptim az once rahagladim uyku geldi ve aciktim ayrica platesin yani egzersiz insan vicuduna endorfin yani nutluluk hormonu salgiliyous malum bizede bu aralar cok lazim o yuzden tavsiye ediyorum deneyin tabiki ilk seferde mucize beklemicez duzenli yapip zamanla hormon seviyesi yukselir bizde biraz daha dahat oluruz insallhh opuyirum hepinizi
Hay Allah razı olsun. Bebişler çok rahatsız etmesinler yazık annelerine demi amaArkadaşlar formu ara ara takip ediyorum.son aylarımda dr bana 25 mg lik beloc vermişti haftada en fazla 2 tane içme şartıyla çok kötü olursam bende panik atak var hamilelikte de çok catpintilarim oluyordu .Beloc da çarpıntıyi ritmi duzenleyen bir ilacti rahatlatıyordu Size hiç veren olmadımi acaba yada sizde çarpıntı olmuyormu. Bu arada ileri dönemde nefes alamamaktan korkan arkadaşlar anksiyetenin yaptığı daralma kadar yapmiyor bebisler rahat olun.siz onun yüz katini anksiyete zamanı yasoyorsunuz yani.size bize o vız gelir :))
Ay bizde o zamanları bi gorsek ya nasıl doğuracaz ne olacak korkusu her an tepemizde ya. Siz nasıl aldınız mı bebeğinizi kucağınızaAyyy burası yeni hamilelerle dolmuş ne güzel geçen sene biz buralarda yazışıyordu k arkadaşlarla
Aldım canım şuan 6 ayını doldurdu allaha sukurAy bizde o zamanları bi gorsek ya nasıl doğuracaz ne olacak korkusu her an tepemizde ya. Siz nasıl aldınız mı bebeğinizi kucağınıza
Aldım canım şuan 6 ayını doldurdu allaha sukur
Sağlıkla büyüsün inşallah. Nasıl oldu doğum ilaç kullanıyor muydunuz?Aldım canım şuan 6 ayını doldurdu allaha sukur
Önceden bu muhabbeti okul sıralarında yerimızı dolduranlara yapardık devir teknoloji devriAyyy burası yeni hamilelerle dolmuş ne güzel geçen sene biz buralarda yazışıyordu k arkadaşlarla
İlaç kullandiniz mi kullandiysaniz kaçıncı ay başladınız lütfen yazinAldım canım şuan 6 ayını doldurdu allaha sukur
Benim 7. Aya girecek karnım çok çıkmadı :) bakarsın seninde olur.Hay Allah razı olsun. Bebişler çok rahatsız etmesinler yazık annelerine demi ama
Ciddenmi nasıl karnın ilk başlarda nasıldı benimde şuan yok hiç inşallah olmaz diye dua ediyorum azıcık çıksın yaBenim 7. Aya girecek karnım çok çıkmadı :) bakarsın seninde olur.
Gerçekten, gören 7. aya gireceğine inanmıyor :) Benim iç karnım genişmiş :)Ciddenmi nasıl karnın ilk başlarda nasıldı benimde şuan yok hiç inşallah olmaz diye dua ediyorum azıcık çıksın ya
İnşallah güzel haberlerle gelirsin.Benim de yarın aylık kontrolüm var.Allahım ne olur bizlere ve sıkıntıda olan herkese yardım et.Carsambayi iple cekiyorum ayrintiliya giricem bakalim bebek ne kadar buyumus cok merak ediyorum
İnşallah güzel haberlerle gelirsin.Benim de yarın aylık kontrolüm var.Allahım ne olur bizlere ve sıkıntıda olan herkese yardım et.Carsambayi iple cekiyorum ayrintiliya giricem bakalim bebek ne kadar buyumus cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?