Dr.vermişti degil mi ilacı?kaçıncı haftada verdi?nefes al ver canım,dua etBende 2 aksamdir kotuyum ya simdi yaticam ama uyuyamiyorum icimden bisey hopluyo sanki of ne guzel idare edebiliyodum niye boyle olduki simdi bendeni baslasam ilaca ama cok korkuyorum
Evet canım efexor hakikaten muhteşem bi ilaç çok etkili işte bende ondan korkuyorum vücuttan atılım zorla bebeğe bir şey olursa diyeAtaraks nedir ki alerjiye de onu veriyorlar cok eskiden vermislerdi uyutuyor ve mal gibi yapıyordu beni.
Efexor cidden etkilidir.etken maddesi venlafaksin gebelikte kullanılmiyor malesef
İnşallah canım başka bi doktoraya görünen benBaşka, dr. a danış.Böyle şeylerde tek doktora mı güvenilir.Kullan bile dese başkasına sor.
Hayır hiç korkma ben hamile oldugumu ögrendigimde 5 haftaliktim hemen doktorumu aradim korkma 6 hafta olmadan bi zarar olmaz dediBenim eşim takıntılı biraz illa bırak öyle diyor offf yamoralim çok bozuk ya
Kızlar 7.haftadayım ama haftaya pazartesiye randevu mu aldım ilaçsız olmucak ya gün içi hafif ataklar çoğaldı ya evden çıkamıyorum çok zor bi durum tövbe Allahım ama hamile kalmasa miydim acaba demeden yapamıyorum Rabbim affetsin
Günaydın arkadaşlar.Passiflora denemedin mi ?günde 3 ölçeğe kadar içiliyor bildiğim kadarıyla ilk aylarda bile.Kızlar 7.haftadayım ama haftaya pazartesiye randevu mu aldım ilaçsız olmucak ya gün içi hafif ataklar çoğaldı ya evden çıkamıyorum çok zor bi durum tövbe Allahım ama hamile kalmasa miydim acaba demeden yapamıyorum Rabbim affetsin
Canim senin doktorun bir şey dememiş ama benimki bittikten sonra en az bir ay beklemelisiniz dedi acaba benim ilacı etkili biraz o yüzden miHayır hiç korkma ben hamile oldugumu ögrendigimde 5 haftaliktim hemen doktorumu aradim korkma 6 hafta olmadan bi zarar olmaz dedi
Yok ben ilac kullanmiyorum ama cok kotuydum bugun iyiyim cok sukurDr.vermişti degil mi ilacı?kaçıncı haftada verdi?nefes al ver canım,dua et
Çok şükür canım.Yok ben ilac kullanmiyorum ama cok kotuydum bugun iyiyim cok sukur
Ben içiyorum
Kizlar ibrahim saracoglunun kurunu deneyen varmi ispanak ve maydanoz acaba sakincali olurmu dusuk tehliesi ouyomus ama bu saatten sonra benim bebek dusmez heralde ben denicem ne olursa olsun insanlar cok fayda gormus
günde uç ölçek içiyorum ama yanında başka ilaçlarda içiyorum tek başına çok etkisini görmedimiyi geliyor mu ne kadar içiyorsun...
Evet bende içtim ama bulantılarım başladı afedersin öğurerek içtim ya ilk uç aydaydım ben ama bişey dw olmadı bebeğe ama onbeş gün falan yaptım devam edemedimKizlar ibrahim saracoglunun kurunu deneyen varmi ispanak ve maydanoz acaba sakincali olurmu dusuk tehliesi ouyomus ama bu saatten sonra benim bebek dusmez heralde ben denicem ne olursa olsun insanlar cok fayda gormus
Gugünde uç ölçek içiyorum ama yanında başka ilaçlarda içiyorum tek başına çok etkisini görmedim
rica ederim bişey sorabilir miyim. Karnınız büyüdü mü ben bu haftada oksijen yetmiyo gibi geliyor sizede oyle oluyor mu? Yada benim panik ayaktan dolayı mı böyle hissediyorum. Benim ileri seviyedeanlıyorum..
ben sadece pasiflora içmeyi düşünüyorum..
panik atağım çok ileri seviyede değil bu ara ama zaman zaman tırmanışa geçtiği oluyor..
deneyeceğim teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?