Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bende 2 aksamdir kotuyum ya simdi yaticam ama uyuyamiyorum icimden bisey hopluyo sanki of ne guzel idare edebiliyodum niye boyle olduki simdi bendeni baslasam ilaca ama cok korkuyorum
Dr.vermişti degil mi ilacı?kaçıncı haftada verdi?nefes al ver canım,dua et

Ev
Ataraks nedir ki alerjiye de onu veriyorlar cok eskiden vermislerdi uyutuyor ve mal gibi yapıyordu beni.
Efexor cidden etkilidir.etken maddesi venlafaksin gebelikte kullanılmiyor malesef
Evet canım efexor hakikaten muhteşem bi ilaç çok etkili işte bende ondan korkuyorum vücuttan atılım zorla bebeğe bir şey olursa diye

kızlar birşey sormak istiyorum bende son zamanlarda tanımadığım biriyle konuşurken hızlı kalp atışları ve elimde titreme oluyor ses tonum ağlamaklı çıkıyor bu bir panik atak belirtisi olabilir mi?

Kızlar 7.haftadayım ama haftaya pazartesiye randevu mu aldım ilaçsız olmucak ya gün içi hafif ataklar çoğaldı ya evden çıkamıyorum çok zor bi durum tövbe Allahım ama hamile kalmasa miydim acaba demeden yapamıyorum Rabbim affetsin

Ne alaka cnm hepimiz hamileyiz aynı durumdayız. O zaman kimse hamile kalmasın,git dr. a 1 ay daha dayanabiliyorsan dayan.Sonra ilaç al, önce psikoterapiyi değerlendir.

Günaydın arkadaşlar.Passiflora denemedin mi ?günde 3 ölçeğe kadar içiliyor bildiğim kadarıyla ilk aylarda bile.

Hayır hiç korkma ben hamile oldugumu ögrendigimde 5 haftaliktim hemen doktorumu aradim korkma 6 hafta olmadan bi zarar olmaz dedi
Canim senin doktorun bir şey dememiş ama benimki bittikten sonra en az bir ay beklemelisiniz dedi acaba benim ilacı etkili biraz o yüzden mi

Kizlar ibrahim saracoglunun kurunu deneyen varmi ispanak ve maydanoz acaba sakincali olurmu dusuk tehliesi ouyomus ama bu saatten sonra benim bebek dusmez heralde ben denicem ne olursa olsun insanlar cok fayda gormus

Kizlar ibrahim saracoglunun kurunu deneyen varmi ispanak ve maydanoz acaba sakincali olurmu dusuk tehliesi ouyomus ama bu saatten sonra benim bebek dusmez heralde ben denicem ne olursa olsun insanlar cok fayda gormus

Yapan arkadaşlar var, bu saaten sonra bişi olmaz.Zaten ilk 3 ayda değilsin.Okadar endişelenme.

Evet bende içtim ama bulantılarım başladı afedersin öğurerek içtim ya ilk uç aydaydım ben ama bişey dw olmadı bebeğe ama onbeş gün falan yaptım devam edemedim

Gugünde uç ölçek içiyorum ama yanında başka ilaçlarda içiyorum tek başına çok etkisini görmedim

anlıyorum..
ben sadece pasiflora içmeyi düşünüyorum..
panik atağım çok ileri seviyede değil bu ara ama zaman zaman tırmanışa geçtiği oluyor..
deneyeceğim teşekkür ederim

Rica ede
anlıyorum..
ben sadece pasiflora içmeyi düşünüyorum..
panik atağım çok ileri seviyede değil bu ara ama zaman zaman tırmanışa geçtiği oluyor..
deneyeceğim teşekkür ederim
rica ederim bişey sorabilir miyim. Karnınız büyüdü mü ben bu haftada oksijen yetmiyo gibi geliyor sizede oyle oluyor mu? Yada benim panik ayaktan dolayı mı böyle hissediyorum. Benim ileri seviyede

Kizlarya paxera kullanipta bebegi saglikli dogan warmi cok endiseleniyorum 15mg paxera iciuoeum 2 gundur gecede yarim.nevrium 20 haftalk hamileyim 1 hafta sonra nevrium bitecek paxerayla dewam edicem

Ya hamileyken ne agir ilac kullanan war kanser tedawisi bile oluyo insanlar aslnda ama genede korkuyo insanya hap.hemen etki etmedikce insan hersey aklina geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…